directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tupinada al PSC

Eliana Camps denuncia Celestino Corbacho per tupinada a les primàries del PSC per a les europees i reclama la repetició de les eleccions

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

(ACN).- La candidata del PSC a les primàries per a les eleccions europees Eliana Camps ha denunciat l'exministre de Treball i diputat del PSC, Celestino Corbacho, per prevaricació i l'ha acusat de tupinada durant el procés electoral intern del qual va resultar guanyador Javi López. Camps, que es va donar de baixa del partit, ha reclamat que es repeteixin els comicis amb la supervisió d'un jutge del Col·legi de Periodistes i de l'OSCE i ha assegurat que als dirigents del partit li han fet arribar la seva "consternació" després que, segons ella, obtingués entre el 55% i el 60% dels vots. En les eleccions primàries, celebrades el febrer passat, Javi López es va imposar amb el 68,74% dels vots.
Camps té previst fer públic el pròxim 1 d'abril en roda de premsa documents que provarien la denúncia a Corbacho. Segons sosté, l'aparell del partit no va permetre la presència d'interventors en el recompte de vots i ha afirmat que les urnes van estar "almenys tres hores" sense cap custodia. Per això, ha explicat en un comunicat, creu que el procés va estar "plegat d'irregularitats", motiu pel qual va arribar a presentar 15 denúncies a Corbacho, que segons Camps va ignorar pràcticament.

La candidata i exmilitant del PSC vol que es repeteixin les primàries amb la supervisió d'un jutge, del Col·legi Oficial de Periodistes i de l'OSCE, que és l'organisme internacional encarregat de fiscalitzar els processos democràtics.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Rivas fletxa Hospitalet
28 de març de 2014, 03.53 h

#20 Como bien dices, yo no soy nadie para decirle a los demás cómo tienen que hablar, yo solo exijo coherencia (si eres catalanista, habla solo en catalán, es lo que lleváis predicando durante los últimos 100 años, ¿no?), pero tú tampoco eres nadie para enfadarte así. Anda, tómate un valium.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
fdgdsfhh fletxa gfdfgdfgsdf
27 de març de 2014, 19.54 h

Podria ser que la direcció del Psc, o algun dels seus membres, s'hagués contagiat dels tics o filosofia del molts estats. De possar per davant la finalitat de la direcció a la democràcia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jordi fletxa BCN
27 de març de 2014, 18.13 h

#18 Qui ets tu, Rivas desgraciat, per dir a la gent en quina llengua ha de parlar? I tu en quina llengua parles, palurdo?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Simón Bolivar fletxa Sant Fost de Campsentelles
27 de març de 2014, 15.16 h

#14
#16
#18 NENG, JO PARLO COM EM VE DE GUST, I TU ETS UN TORRECOLLONS


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Rivas fletxa Hospitalet
27 de març de 2014, 14.59 h

#17 Menudo cacao, chaval. ¿Eres el nuevo Simón Bolívar? Pues empieza a hablar en catalán, no sea que algún día tus amigos los nacionalistas catalanes -que aceptan tu apoyo, pero no te ven como a un igual, ni mucho menos- te empiecen a pasar cuentas por hablar en la lengua impropia de Cataluña. No digas que no te lo avisaron.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
27 de març de 2014, 11.53 h

Desde la Resistencia queremos felicitar a la ANC por el espectacular crecimiento en el número de afiliados y simpatizantes. Creemos que no es producto de la casualidad,sino que es el resultado de un proceso amplio y tenaz de información y cercanía con el pueblo catalán lo que ha dado lugar a estas cifras tan satisfactorias y estimulantes para todos los que lucháis desde esa organización tan estimada por todos los que luchamos por las libertades y por la liberación de las naciones ocupad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Rivas fletxa Hospitalet
27 de març de 2014, 09.48 h

#15 Nadie niega la corrupción, sino la forma en la que llamáis a los que no son los amos del país, según vosotros. Aquí los llamáis quinquis o nengs, puesto que lo de xarnegos está mal visto, pero la intención xenófoba es la misma.

Y sí, soy de Hospitalet. Pregunta y te lo demostraré.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
27 de març de 2014, 09.32 h

Rivas, tu no eres de Hospitalet, o ets més ruc que el asno asnar!!! la mafia municipal d'hospitalet es coneguda a tot el mon, inclus, inclus, a la Comissió ´Territorial d'urbanisme de Barcelona; Plaça Europa, o Plaça de ma Mlletada-Corbachofffff!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Rivas fletxa Hospitalet
27 de març de 2014, 09.07 h

#13 #12 Sector quinqui? Nengs del Baix Llobregaa? Avis nengs?

I vosatres sou els que parleu d'un sol poble? Quina hipocresia!

Vet aqui els exemples que demostren que a Catalunya no hi ha una societat justa: hi ha els amos del mas i els estrangers. Els amos, com se sap, s'emprenyen sovint si els estrangers volen opinar.

Tots els que penseu com els autors dels comentaris 12 i 13 aneu a pastar fang, xenòfobs de merda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Pitou fletxa Sitges
27 de març de 2014, 08.53 h

El PSOE-PSC ara. El PSC-PSOE abans. Abans eren el nois de la "gauche divine" qui portaven la veu cantant. Ara son els "nengs" del baix llobregaa. Els uns van arraconant als altres. Però ara venen els nous.. més ilustrats i més necessitats de trobar feina. Tanmateix els ara "avis nengs" espanyolistes els ho posen dificil ja que el seu taranna els porta a la "tupinada", al regalet per Nadal, a los "vinitos" i a la punyalada per l'esquena. ¡¡Massa cantamanyades hi ha per la vida ¡¡. Fixeu-v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.