directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bufetada de Duran al president Mas

En una entrevista a Antena3 el líder d’Unió i secretari general de CiU ha considerat que la sentència del TC és una invitació a “la política amb majúscules”

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Després que el president Mas assenyalés ahir al Parlament que Catalunya esta plantejant un repte democràtic i polític “amb majúscules” i lamentés que davant aquest repte immens no hi ha respostes polítiques de primer nivell sinó respostes que surten de l’estomac i mancades d’inteligència política, Duran en una entrevista a Antena3 ha afirmat que “la sentència del TC és una invitació a la política amb majúscules”. També ha recomanat a les forces polítiques catalanes i al govern espanyol que llegeixin bé la sentència del TC, i ha considerat que la sentència contra la declaració de sobirania emesa pel Parlament el 2013 "no deixa de ser una tercera via".

Comparteix
   


Etiquetes
En desacord amb Turull
 

Duran també ha carregat contra els que acusen el TC de “quadrilla de botiflers o d’anticatalanistes”. Recordem que el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull va assegurar que “hi ha membres del TC que agiten la catalanofòbia, ens mereix molt poc respecte la resolució”, a més de lamentar que el tribunal sigui "un òrgan polític que decora les seves resolucions".
 
No s’ha de fer servir l’expresident espanyol Adolfo Suárez per interessos partidistes
 

El cap de CiU a Madrid també ha deixat entreveure que no estava conforme amb les paraules del president Mas, sobre la figura d'Adolfo Suárez. "Vaig fer un post al meu blog en què ja deia que no s'havia de fer servir l'expresident espanyol per interessos partidistes", ha explicat Duran, que ha donat per bones les paraules de Miquel Roca en aquest mateix sentit i ha recordat que ell és secretari general de CiU i Roca és fora de la política, el que no ha dit és que Roca va explicar que les seves paraules anaven dirigides al ministre García-Margallo i no al president Mas.
 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
Magos fletxa Barcelona (Guinardó)
28 de març de 2014, 14.18 h

#25 lo primero señor socialista español, no hace falta que levante la voz, le oimos perfectamente, no estamos sordos. Gracias por los piropos. Los que nacimos en el otro lado del Atlántico sabemos como se expresan los "Gachupines". Soy catalana por elección personal. Nací en el exilio y, francamente, entiendo del todo al Pueblo Catalán el que quiera la Independencia. Con personas como usted, con su lenguaje y con la forma que se expresa, demustra que está usted muy, pero que muy mal. Le ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
28 de març de 2014, 13.16 h

-A LOS CATALANES DE MIERDA : EL PP TAMBIEN DEFIENDE LA LEGITIMIDAD ESPAÑOLA SOBRE VUESTRA TIERRA,QUE NOS PERTENECE POR DERECHO HEREDITARIO DESDE LOS REYES CATOLICOS,ASÍ QUE NO HAY MANERA DE QUE OS INDEPENDICÉIS,SOIS SÓLO UNA CACA DE LA VACA,MARICONAS CATALANAS DE MIERDA,OS VAMOS A SODOMIZAR TODO EL DIA,A VOSOTROS,A VUESTRAS MADRES,A VUESTRAS HIJAS,A VUESTRAS HERMANAS,Y VOSOTROS MIRANDO,SE LA PODEIS CASCAR MIENTRAS,SO GUARROS,OS APESTA LA BOCA,SOIS JUDIOS QUE MATASTEIS A CRISTO,ASESINOS,OS V... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
28 de març de 2014, 13.11 h

-SOY SOCIALISTA Y A MUCHA HONRA,DEL PSOE,Y CUANDO VOLVAMOS AL PODER,CUANDO CAIGA LA DERECHA,OS VAMOS A METER UN PURO EN EL ANO PARA QUE VAYAIS A POR LA INDEPENDENCIA FUMANDO Y CANTANDO AQUELLO DE : MARINERO DE CUBA,CUBA,CUBA...MARINERO DE CUBA,CUBA,CUBA...BEBE AGUARDIENTE PARA OLVIDAAAAR RRR !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jaume fletxa Bsrcelona
28 de març de 2014, 12.32 h

DURAN, LA 'CLEPSA' MAYOR DEL REINO

Encara belluga aquest home? Creia era ja a la Residència de Vellets de les 3eres víes. Allà hi ha també una plaça reservada pel Pere Navarro, pel CEOE Rossell i per altres grans ments pensants catalanes.

Duran, menys Palace i més treballar!!! I retirat ja, home!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
28 de març de 2014, 12.11 h

A Duran caldrà començar a no fer-li cas a les coses que diu. Està ja amb la demència senil! El dia que no pren les pastilles l'arma grossa. Està "gagá"!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Ai senyor ! fletxa Barcelona
28 de març de 2014, 11.18 h

El no aprendre de l'experiència, la repetició iunalterable de conductes que mostren patiment en qui les té i en qui el rodeja, la interioritat que es revela convulsa, els perfils de cronicitat, l'enganxositat temàtica... Sr. Què li està passant?.Cuidis !..


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
mario fletxa barna
28 de març de 2014, 10.13 h

Deixem-lo pobre home només té calba al seu cap i la lluentor tapa el seu raonament. QUINA CREU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
28 de març de 2014, 09.20 h


Senyor Duran . La ambigüitat amb que enfoca les posicions un partit polític mai han donat bons resultats i vostè és un veritable catedràtic en el tema . Una altra qüestió negativa és el que s'anomena "signes externs" i viure la major part del temps en una "suite" de l'hotel Palace em sembla un llast difícil de justificar.
Sincerament crec que el seu partit s'acabarà diluint i el poc que quedi de càrrecs polítics passaran a la resta d'espectre polític de la cambra catalana .
El pod... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
JORDI fletxa GRANOLLERS
28 de març de 2014, 09.18 h

Aquest personatge es ben fidel als seus amos, s'està guanyant una bona cadira de ministre espanyol quan a Catalunya tinguem la llibertat i la independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Angel fletxa Castellbisbal
28 de març de 2014, 08.32 h

Santa paciència de CDC i dels militants d'Unió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.