directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

I aquest #11S2014 ? L’ANC ho farà públic el proper 5 d’abril

Durant la celebració de la seva Assemblea General, avui fa públic un vídeo acompanyat d’una nova adaptació de la cançó ‘Onze de Setembre’ de Sau

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El proper 5 d’abril l’Assemblea Nacional Catalana celebra la seva segona assemblea general ordinària, en què els membres de ple dret de l’entitat votaran el Full de Ruta que ha de guiar l’entitat el proper any. L’acte es durà a terme al Tarraco Arena a Tarragona i servirà també per votar i aprovar l’informe de gestió del Secretariat Nacional. L’assemblea començarà a les 10:00 hores.



Comparteix
   


Etiquetes
I aquest #11S2014?  Expectació per l’anunci del dia 5 d’abril

L’ANC està preparada, doncs, per encaminar un any transcendental, en què els catalans podran votar i decidir lliurement el seu futur polític. Els propers mesos, l’Assemblea treballarà per estendre les raons del Sí+Sí amb l’objectiu que creixi la majoria social existent favorable a la independència.

De la mateixa manera que l’assemblea constituent celebrada al Palau Sant Jordi de Barcelona el passat 10 de març del 2012 es va anunciar la gran manifestació de la Diada; i que l’assemblea general de Girona del 16 de març del 2013 va ser l’escenari de l’anunci de la cadena humana de l’any passat, el proper 5 d’abril l’ANC anunciarà també mobilització que organitzarà el proper Onze de Setembre del 2014.

Pep Sala adapta “Onze de Setembre”

L’ANC ha fet públic un vídeo en què es fa un repàs de les darreres Diades i s’explica que el proper 5 d’abril serà la data per desvetllar la mobilització que organitzarà l’ANC pel proper Onze de Setembre, després d’haver recollit centenars de propostes. El vídeo, una crida als socis de l’entitat a assistir a l’assemblea general, està acompanyat de la cançó “Onze de Setembre” de Sau, que Pep Sala ha reescrit per a l’ocasió. A l’espot només hi apareix la primera estrofa, la que fa referència a la Diada del 1977, tot i que la setmana que ve es farà pública la nova versió completa amb la lletra adaptada al moment polític actual.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
28 de març de 2014, 13.10 h

-Desde la Resistencia queremos felicitar a la ANC por el espectacular crecimiento en el número de afiliados y simpatizantes. Creemos que no es producto de la casualidad,sino que es el resultado de un proceso amplio y tenaz de información y cercanía con el pueblo catalán lo que ha dado lugar a estas cifras tan satisfactorias y estimulantes para todos los que lucháis desde esa organización tan estimada por todos los que luchamos por las libertades y por la liberación de las naciones ocupad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Isabel fletxa Bcn
28 de març de 2014, 12.38 h

S'haurà de demanar a l'ANC que faci un protocol d'actuació davant de posibles persones que tinguin certes actiuts o facin actes violents, encara que portin estelades, no han de ser benvinguts i si tohom tenim la mateixa actuació crec que pot ser una manera de que no puguin malmetre les nostres protestes i que tampoc puguin dir que som nosaltres.



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
28 de març de 2014, 12.00 h

#2
Els de l´ACN s´hauran de pensar com n´informen i de com s´ha de fer hi pensarà l´ANC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Isabel fletxa Bcn
28 de març de 2014, 09.30 h

Ja sabem que ara intentaran com sigui provocar una situació de violència, és la unica manera que tenen de desacreditar, però crec que no ho tenen fàcil, l'ANC tothom sap que és pacifica i democràtica, ho portem demostrant dia a dia, portem fent paradetes als carrers per tot Catalunya el dos ultims anys i no hem caigut mai en cap provocació, quan ens han insultat o increpat i així seguirem.
Les nostres acccions sempre son i seran pacifiques, haurem de treballar amb la línia de la no v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
JORDI fletxa GRANOLLERS
28 de març de 2014, 09.02 h

#2 Les fotografies i els vídeos seran testimonis de qui fa les destrosses i qui els increpa, podrien haver verdaderes batalles campals entre manifestants pacífics i rebentadors infiltrats, aquí no ho tindran tant fàcil com a Madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
28 de març de 2014, 06.55 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest poble

- Declarem que en una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
B.Urleta fletxa Que curts i ignorants que són els pancastellanistes.
27 de març de 2014, 22.38 h



#1 Retorno el bon nom a Directe!cat, que no m'ha censurat res de res, sóc jo que he confós l'entrevista amb l'editorial.

De totes maneres, ara que m'havia fet a l'idea de prendre'm unes llargues vacances, ja m'hi he il.lusionat i fet plans, i després d'alguns anys de fer poquíssimes vacances, me les concedeixo igualment.

Però consti que Directe!cat ÉS EL MILLOR DIGITAl DE LA XARXA CATALANA ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jo ja sóc de l'Assamble (ANC) fletxa i tu? ...............
27 de març de 2014, 21.34 h

http://assemblea.cat/

L'Assamblea Catalana és fonamental per aconseguir alliberar-nos. Tots hi som necessaris! El poble organitzat és imparable! Som imparables!!!

Estem fent i escrivint la nostra pròpia història i, la gent, el poble, som els protagonistes d'aquest canvi! És normal que incomodi a la minoria franquista i a l'Estat hereu del franquisme. Però els catalans a la nostre quan si utilitzen la violència els feixistes quedaran m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de març de 2014, 21.15 h

#1


ALELUYA


DIOS EXISTE


NI TUS COLEGAS NAZIONALISTAS YA TE SOPORTAN.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Teresa V. fletxa Sant Cugat del vallès
27 de març de 2014, 20.48 h

Segons va dir el Sr. José Antich, a Madrid ja s'estan preparant per intervenir (i no de forma pacífica) a qualsevol manifestació organitzada per l'ANC. Aixó vol dir que enviaran energumens, això si, abillats amb estelades i demés signes catalanistes, per confordre al personal, i repartiran llenya de veritat i tot això serà el que sortirà desprès a les notícies de tot el mon. I tot l'esforç que hem fet per que el mon ens mires com gent pacífica que vol aconseguir la independència p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.