directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El germà d'Isanta reconeix tots els processats com a agressors

Avui s'ha celebrat la sisena jornada del judici pel cas Isanta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Jordi Isanta, germà de Josep Maria, la víctima mortal pels incidents durant la Patum del 2005 a Berga, ha reconegut els nou processats en el judici que se celebra a l'Audiència de Barcelona com a membres del grup d'una vintena de persones que van cometre aquestes agressions. El testimoni ha declarat que va anar a ajudar el seu germà, tot i que no va poder, ja que 'se'm va tirar a sobre'. Dels acusats ha declarat que Santiago S.P. va estar increpant Josep Maria i Pablo Enrique M.V. va ser qui va donar un cop de puny a la víctima. També altres testimonis han recordat els fets i han reconegut als acusats. Aquí podeu escoltar les declaracions en àudio de Jordi Isanta.
jordi isanta cas judici
Jordi Isanta declarant

Comparteix
   

Jordi Isanta avui ha hagut de comparèixer davant el jutge i del jurat per declarar per la mort del seu germà Josep Maria Isanta, el que ja és coneix com a Cas Isanta. En Jordi, amb veu tremolosa, ha acabat reconeixent als agressors ara asseguts al banc d'acusats. En les seves declaracions ha hagut de recordar el moment de l'agressió al seu germà. Aquí en podeu escoltar el moment:

ÀUDIO / ACN

Altres testimonis que també han declarat en la sisena sessió d'aquest judici també han reconegut la majoria de processats com a membres d'aquest grup agressor, que podia superar la vintena de persones, i que sempre actuava de la mateixa forma, mentre uns pegaven una víctima, la resta formava una rotllana per impedir que l'agredit rebés ajuda.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.