directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU exigeix a Hereu que 'es disculpi' per haver 'enganyat' amb el seu vot

Denuncien que han aparegut com a mínim dos nous punts presencials no previstos a les seus d'UGT i CCOO

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, no ha tingut pietat amb l'alcalde, Jordi Hereu, en analitzar la consulta de la Diagonal. El convergent li ha exigit 'un canvi d'actitud', que 'demani disculpes' i que 'redreci les coses' en la consulta, perquè considera que 'les coses s'estan fent mal fetes' i acusa Hereu directament d'haver 'enganyat' els ciutadans després de reconèixer que dilluns no va poder votar quan va voler-ho fer de manera pública a l'inici de la consulta per la Diagonal però malgrat tot va dir a la premsa que sí ho havia fet. CiU, a més, ha denunciat que 'han aparegut punts de votació a CCOO i UGT que no estaven previstos' i que les oficines de Paisatge Urbà 'estan tancades perquè tothom treballa per la consulta'.
xavier trias
Comparteix
   


Etiquetes
'Hem d'exigir a l'alcalde que es disculpi, que canviï d'actitud, perquè s'està enganyant a la gent'. Així de contundent s'ha mostrat Trias aquest dimecres al matí després de conèixer que el vot d'Hereu està en qüestió i 'comprovar els incidents i falta d'explicacions' que assegura que envolten la contesa. Pel líder municipal de CiU, l'obsessió de l'alcalde per sortir a la foto' l'ha portat a 'tornar a mentir, a enganyar als ciutadans', i aquesta situació 'fa perdre credibilitat i rigor, i fem el ridícul'. Trias creu que l'actitud de l'alcalde és 'gravíssima i equivocada' i que per això ha de 'redreçar' la consulta. 'És un procés que hauria de ser exemplar i l'alcalde es passa el dia fent alcaldades', ha sentenciat el convergent. Per Trias, aquesta situació 'trenca la confiança dels ciutadans i ens dona una gran pèrdua d'autoritat'.

Més punts presencials i Paisatge Urbà tancat

Per la seva part, el portaveu del grup de CiU, Joaquim Forn, ha volgut denunciar que a més dels 108 punts oficials de votació presencial, el seu partit 'n'ha detectat al menys dos més a les seus d'UGT i CCOO', i ha demanat 'explicacions' a l'Ajuntament, així com conèixer 'quants més com aquests hi ha' i perquè 'porten a la gent a votar pràcticament de les orelles'. Forn també ha reclamat a la Mesa de Garanties que 'actuï be' i apliqui el seu dictamen on s'aconsellava informar de les tres opcions (A, B i C) en igualtat de condicions. També ha reclamat que 'es retirin les pantalles dels punts de votació on només apareixen les opcions A i B' i ha anunciat que s'ha demanat una convocatòria 'urgent de la Comissió de Presidència de l'Ajuntament pel proper divendres on es tractarien totes aquestes irregularitats i els problemes tècnics' de la consulta per la Diagonal.

Per últim, Forn ha explicat també que CiU ha detectat que les oficines d'atenció de Paisatge Urbà 'estan tancades perquè tots els seus funcionaris estan treballant per la consulta'. 'L'Ajuntament ha de funcionar al 100% amb o sense la consulta i no pot ser que hi hagi serveis aturats o tancats', ha denunciat el portaveu de CiU.

Malgrat totes aquestes situacions, Trias ha rebutjat impugnar la consulta sobre la reforma de la Diagonal ni ara ni quan finalitzi el procés. 'Ni ens ho hem plantejat', ha sentenciat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.