directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Víctor Grífols a Artur Mas: "tiri endavant, no s'arronsi"

El president de la Generalitat subratlla que el sentit comú s'acaba imposant en l'economia

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Parets del Vallès (ACN).- El president de la farmacèutica Grifols, Víctor Grífols, ha demanat a Artur Mas que "tiri endavant" i "no s'arronsi". "Sé que està passant moments difícils, però té una determinació; amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny", ha subratllat. Víctor Grífols ha dit aquestes paraules a Mas durant la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de Parets del Vallès (Vallès Oriental). 
El president de Grífols, Víctor Grífols, i el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la inauguració de la nova planta a Parets del Vallès
El president de Grífols, Víctor Grífols, i el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la inauguració de la nova planta a Parets del Vallès
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
La independència encoratja els veritables empresaris
 
El president de la Generalitat, per la seva banda, ha posat de manifest la internacionalització de Grifols i ha subratllat que "les economies estan entrellaçades; el sentit comú en l'economia s'acaba imposant a qualsevol altra estratègia".
 
"Quan una organització té un objectiu clar, no s'ha d'espantar per les crítiques; amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny", ha dit Víctor Grífols durant els parlaments de la inauguració de la nova planta de Parets del Vallès. "I aquest missatge li trasllado a vostè", ha indicat dirigint-se al president Mas. "Sé que està passant moments difícils, però té una determinació. Tiri endavant i no s'arronsi". 

El president de la Generalitat, per la seva banda, ha destacat el "projecte, la determinació i el coratge" de Grifols. Mas ha parlat en castellà pels convidats d'arreu de l'estat i ha dit que "Grifols inverteix a Catalunya, Estats Units, Suïssa, Saragossa i Bilbao; cosa que demostra que les economies estan entrellaçades". Ha afegit que això "hauria de servir pels missatges apocalíptics" que no tenen en compte que "en l'economia, el sentit comú s'imposa a qualsevol altra estratègia". "Ho dic per asserenar les coses. En el món de l'economia, tots ens hi juguem molt."

La nova planta de Grifols ocuparà 70 persones i duplicarà la producción. L'empresa ha creat 300 llocs de treball en els últims 4 anys
 
Parets del Vallès (ACN).- La farmacèutica catalana Grifols ha inaugurat una nova planta a Parets del Vallès (Vallès Oriental) dedicada al fraccionament de plasma. Les noves instal·lacions, de 4.500 metres quadrats, han suposat una inversió de 20 milions d'euros i ocuparan 70 persones. La planta permetrà duplicar la producció actual de 2,1 milions de litres i arribar als 4,2 milions de litres. Grifols disposa a Parets del Vallès de 18 edificis diferents, en els quals hi treballen 1.900 persones. El president de l'empresa, Víctor Grífols, ha destacat que en els darrers quatre anys Grifols ha creat 300 llocs de treball.
El president Víctor Grífols ha destacat que "gràcies a la internacionalització no hem hagut de presentar cap expedient de regulació" i ha afegit que "l'empresa ha creat 300 llocs de treball en els últims quatre anys i que els salaris han augmentat". "Vam ser molt criticats per engegar fortes inversions a l'estranger, però les decisions van ser encertades". 

La nova planta de Parets del Vallès permetrà duplicar la producció a l'estat espanyol i arribar als 4,2 milions de litres. El 81% de la producció de Parets s'exporta a 65 països diferents. "A tot el món hi haurà etiquetes on hi posarà: fabricat a Parets del Vallès, Catalunya", ha destacat Albert Grífols, director general de l'Institut Grífols. 

Grifols és un holding empresarial català especialitzat en medicaments biològics derivats del plasma, sistemes de diagnòstic clínic i especialitats farmacèutiques d'ús hospitalari. Fundada l'any 1940, Grifols és actualment la primera empresa europea del sector d'hemo-derivats i el quart productor mundial. Compta amb 13.300 treballadors arreu del món, dels quals 10.000 són a Estats Units. La companyia té filials a 25 països.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Niccolò M. fletxa Firenze
4 d'abril de 2014, 19.01 h

#28 ARAGONESES, o etas con ellos o tetas contra ellos, eing?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
4 d'abril de 2014, 16.48 h

#28 ... va dir el valent del regne....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
4 d'abril de 2014, 16.24 h

#27

Los NAZis solo aceptan el pensamiento UNICO. O etas con ellos o contra ellos.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
4 d'abril de 2014, 16.10 h

#21
Podies mostrar el teu rebuig a la meva opinió sense dir-me "tontorron", no calia. Veig que també ets valent rere un teclat. I si tant t'empipes pels meus dubtes sobre el directe.cat i la seva passivitat davant d'aquests trolls que no paren d'empipar al personal.... per alguna cosa serà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Rapataplam Plimplam fletxa 59 Valenciennes
4 d'abril de 2014, 11.55 h

#23 Només de veure com els feixistes espanyols ataqueu aquest digital , ja veig i comprovo que és el millor de tots els que he visitat aquesta setmana. Felicitats, redactors del Directe, i també lectors i comentaristes no fatxes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
4 d'abril de 2014, 11.45 h



Els catalans ens creiem mes al president de la multinacional catalana Grifols, que al president ( Rosell ) de la corrupte patronal
espanyola CEOE, l'expresident de la qual esta siguent jutjat i empressonat.( Politica economica del PP )


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
4 d'abril de 2014, 10.23 h

L'empresa catalana multinacional Grífols, ens és un exemple d'excel·$lència a nivell mundial. La seva determinació d'ajut racional a la causa de la independència, avalant a Artur Mas, és un model a seguir per a tots els empresaris catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
4 d'abril de 2014, 08.54 h

#21

SI INCLUSO EL NACIODIGITAL.CAT QUE SON OTROS NAZIONALISTAS COMO VOSOTROS TRATA AL DIRECTE.CAT DE PERIODISMO BASURA. POR FAVOR, ESTO ES UNA BAZOFIA ESCRITA POR BECARIOS PARA QUE EL ASALTAPISCINAS SIGA GANANDO DINERO CON LAS SUBVENCIONES.

Calvet ha de disculpar-se davant de Ciutadans per una cita falsa
La diputada republicana havia utilitzat una informació de Directe.cat, un mitjà proper a ERC
http://www.naciodigital.cat/noticia/64957/calvet/disculpar-se/davant/ciutadans/cita/falsa

La ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
4 d'abril de 2014, 08.52 h

GAUDEAMUS IGITUR,

Hace ya mas de 24 horas que ningun agente suicida del CNI se inmola atacando a los mozos de la cuadra, esposado con las manos atras y golpeando ferozmente los puños y rodillas de los gossos con su rostro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
4 d'abril de 2014, 08.14 h

#17 Això és el que busquen els espanyolitos, que hi hagi tontorrons que acusin als redactors de Directe, i que diguin que se'n van a "mitjans més seriosos", com si aquest no fos seriós. Ets un aliat perfecte dels espanyolistes als quals dius que no pots veure. Per cert: qui els hauria eliminat? Tu no, a l'inrevés, tu jugues al joc que ells volen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.