directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch: "Un poble no pot ser anul•lat per decret"

El portaveu dels republicans al Congrés avisa al govern de Rajoy que ERC no pensa vendre "la consulta per un plat de llenties " .

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Alfred Bosch defensarà el proper dimarts al Congrés que cal arribar a un acord perquè els ciutadans de Catalunya puguin votar el seu futur perquè el mandat del poble català no pot acabar amb  un cop de carpeta político-administrativa. Bosch intentarà fer entendre a populars i socialistes que la consulta "no és una aventura" del president Mas, sinó un mandat del poble de Catalunya que va donar una aclaparadora majoria als partits sobiranistes i  que la manera " civilitzada " de portar a terme aquest mandat és delegar la competència per convocar la consulta. Amb tot, Bosch creu que  PP i PSOE seran una sola veu del no amb "algun matís en les formes".

Comparteix
   


Etiquetes
El portaveu d’ERC ha assegurat que els que oferiran un veritable diàleg dimarts són els representants del Parlament que molt possiblement es trobaran amb “un cop de porta" amanit amb la "retòrica de diàleg "del PP. “No espera res d' una “cantarella buida que no té més contingut que parlar dels que ells consideren que es pot parlar i que només poden acabar on el PP vol. Nosaltres creiem que el diàleg no necessàriament ha d'acabar on volem nosaltres, però sí on decideixi el poble català, és a dir que ha d'acabar a les urnes" ha assegurat Bosch a Europa Press.

Pel republicà el següent pas dels partits pro-consulta després del  “no” ha de ser " oferir el vot als ciutadans de Catalunya " i "buscar la manera que el poble decideixi el seu futur". "Si els partits espanyols pretenen boicotejar una consulta, que ens expliquin què disbarat pensen cometre per impedir el normal , que és votar lliurement , i imposar l'anormal , que és aixafar les urnes. Qui ha de donar explicacions no és qui s'adhereix a la democràcia , sinó qui la fa mal " ha conclòs.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
7 d'abril de 2014, 22.16 h

Imputado el presidente de la Diputación de Tarragona por el 'caso Innova'
El juez le atribuye los presuntos delitos de prevaricación, malversación, blanqueo y falsedad documental

El juzgado número 3 de Reus ha imputado este lunes al presidente de la Diputación de Tarragona y alcalde de Vila-seca, Josep Poblet (CiU), por los presuntos delitos de prevaricación, malversación de caudales públicos, omisión del deber de perseguir delitos, blanqueo de capitales y falsedad documental en el 'c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Isabel fletxa Bcn
7 d'abril de 2014, 12.12 h

No vindrà d'una mica de temps i cal fer les coses ben fetes. Que tot el món descobreixi l'engany del govern espanyol i constatin que no son democratas i llavors nosaltres ho tindrem molt millor.
No per voler correr s'arriba abans, anem molt bé i si seguim així guanyarem. La democràcia ni que sigui per quedar bé, en el cas d'alguns la te que defensar tothom i Espnaya quedarà que no ens deixa votar i per tan no és domocràtica. Ja ho tenim!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
carme fletxa mataro
7 d'abril de 2014, 11.45 h

No volem cap acort ni cap pacta no vulem res de aquesya colla de mentiders que no cumplexen ni els pactas que estan firmats mal pagadors pagueu el que deveu a Catalunya i no tindtem que fer ratallades.si si Visca Catalunya Lliure.



Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
7 d'abril de 2014, 11.44 h

Des dels absolutismes espanyols (moltes vegades sanguinaris), podran mai, les castes dirigents espanyoles: magma cortesà, etc. Imposible arribar a ser demòcrates. Espanya, s'haurà de regeneratr. No li queda més remei al poble que rebel·lar-se, a aquesta obscena realitat, per edevenir una nació lliure i amb poder dels DEMO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Angel fletxa Castellbisbal
7 d'abril de 2014, 11.34 h

Rajoy creu que amb quatre durus solucionarà el problema, com ha fet fins ara el govern d'Espanya amb Catalunya. No se donen de que les coses han canviat i que no és sol el govern català el que vol que las coses canvien sino que és Catalunya la que vol acavar amb aquest sistema.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 d'abril de 2014, 00.52 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
L'estat espanyol, a més de demostrar que no té RES de demòcrata està fent el RIDÍCUL internacionalment, i palesant les seves arrels FRANQUISTES fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
6 d'abril de 2014, 19.47 h



Deixem que els nostres polítics independentistes facin la seva feina, perquè saben molt bé què fan. Dialogar amb el feixistíssim estat espanyol demostra a la comunitat internacional que nosaltres som gent de diàleg i de democràcia mentres ells són petits energúmenets fanfarronets, franquistes en el fons i en les formes, i que només s'han donat una minça mà de vernís pseudodemocràtic, el suficient per a poder enganyar el món.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 d'abril de 2014, 19.25 h

Anar a perdre el temps a Madrid, fa fàstic!!! Jugar a fer de democratismes amb aquesta España Franquista es esterilitat i perdre els temps; marxar d'españa es una necessitat d'higiene mental i intel.lectual; Bosch, Surt i no parlis, diguis senzillament Adeu, espanyols!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.