directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La JNC porta el 'Catalonia is not Spain' a la Fira de Frankfurt

JNC continuarà aprofitant tots els esdeveniments amb ressò a nivell europeu i mundial

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Una desena de militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) van desplegar ahir a la tarda una pancarta on es podia llegir 'Catalonia is not Spain' a l'entrada del recinte on se celebra la Fira del Llibre de Frankfurt. D'aquesta manera, des de la JNC pretenen aprofitar aquest gran esdeveniment cultural per donar a conèixer les reivindicacions de Catalunya a l'exterior. El secretari general de la JNC, Jordi Cuminal, destaca que 'Catalunya no només és la literatura catalana, sinó que és una nació que actualment forma part d'un estat que cada dia li reconeix menys la seva especificitat'.
jnc catalonia isnot spain frankfurt
Comparteix
   

Una desena de militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) van desplegar ahir a la tarda una pancarta on es podia llegir 'Catalonia is not Spain' a l'entrada del recinte on se celebra la Fira del Llibre de Frankfurt. Des de la formació, recorden que la JNC ja ha desplegat aquesta pancarta en moltes ocasions, sobretot aprofitant esdeveniments esportius amb ressò internacional, com són els partits del Barça a la Lliga de Campions o els que l'enfronten amb el Madrid.

El secretari general de la JNC, Jordi Cuminal, destaca que 'Catalunya no només és la literatura catalana, sinó que és una nació que actualment forma part d'un estat que cada dia li reconeix menys la seva especificitat, el seu autogovern i els seus drets com a poble'. Cuminal explica que la Joventut Nacionalista de Catalunya continuarà aprofitant tots els esdeveniments amb ressò a nivell europeu i mundial per posar de manifest i divulgar a nivell internacional el conflicte entre Catalunya i Espanya. Al llarg de l'estiu, la JNC ha dut una campanya de repartiment de material amb el lema del 'Catalonia is not Spain' per tal de sensibilitzar els turistes que arribaven a Catalunya i explicar-los la realitat nacional del país.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
11 d'octubre de 2007, 16.38 h

Molt ben nois. Us felicito. La llàstima és que si els de madrid entenen l'anglès com els de Barcelona (veure article en aquest mateix diari), no s'assabentaran de la missa, ni la meitat.
Però bé, almenys els estrangers n'estaran informats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.