directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rahola: “Rivera s'ha fet un home a Espanya perquè s'ha inflat a parlar malament de Catalunya”.

La periodista denuncia aquells que viuen i fan carrera a costa “de degradar la terra en què viuen” i clama :“Ja n'hi ha prou!”

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

En un article a La Vanguardia, Pilar Rahola, carrega amb duresa contra la crítica “descarnada, malintencionada i mentidera de Catalunya” que practiquen Ciutadans, el PP i els seus amics i saludats, i que prosperen a les espanyes perquè  són catalans i diuen maldats de Catalunya. Rahola parla de “plomes que ningú volia a Catalunya” i de polítics que creixen fent-se les víctimes dels “bàrbars catalans”,  que usen els micròfons espanyols per maldar contra Catalunya, mentre es fan les víctimes als mitjans catalans “que també controlen”.
Els reis del mambo
 
Això explicaria segons Rahola, com podem sentir-los explicant que les televisions i ràdios catalanes- i no només als mitjans espanyols sinó al Parlament i als mitjans catalans-, són el “Pravda”, i que el procés avança perquè “TV3 ens ha xuclat el cervell”. “I això malgrat que l'absoluta majoria de mitjans a Catalunya parlen matí, tarda i nit contra el procés”, assegura Rahola.
 
 
Camacho i Anna Grau “dues de les estrelles”
 
Rahola És tal l'argumentari que ho diré sense anestèsia: Rivera s'ha fet un home a Espanya perquè s'ha inflat a parlar malament de Catalunya. I, amb ell, la resta d'amics i saludats, incloent-hi el nou fitxatge de la que va dient que Rivera és molt guapo i que a Catalunya tots som racistes – en referència a Anna Grau-. En relació a Camacho, la periodista afirma que “no cal dir-ne res, que això de Catalunya la salva fins i tot dels gerros de flors” –en relació al cas d’espionatge de la Camarga .

Ja n'hi ha prou!, clama Rahola
 
“Prou de mentides, d'intentar aconseguir un altar en el panorama espanyol embrutint i empastifant la realitat catalana, prou d'inventar-se pensaments únics en un país plural, prou de presentar-nos com a intolerants als que volem la tolerància del vot, prou de mentir, de manipular, de jugar amb el bon nom d'un país per aconseguir un brut espai”, diu Rahola que conclou amb una cita d’Alfred Adler: "Una mentida no tindria sentit si la veritat no es percebés com a perillosa", conclou Rahola



COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
14 d'abril de 2014, 23.00 h

Jaimito , esta en la escola , la profe le pregunta Jaimito que tres Carabelas se llevo Cristoval Colom a descubrir America .,,,, Jaimito no lo sabia pero entonces vio a Pilar Rahola por la ventana con su escote abierto y dijo .... SANTA MARIA QUE PINTA TIENE LA NIÑA .. y gracias a que paso Pilar Rahola por allí Jaimito aprovo no suspendio BESOS PILAR RAHOLA ... .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
14 d'abril de 2014, 22.56 h

3 ) Los hijos y hijas de los ricos ban a grandes colejios no nomes la de Pilar Rahola tambe de molts Politics , que no fam res per la escola publica per que sus hijos y nietos ban a bones escoles privades de altres paisos he Consevol que tingui diners voldra lo millor per els seus fills i fillas Pilar Rahola no es diferent com a Mare tot es poc per els seus he ... Tot politic i famos alguna vez a abusado de su poder o fama Esperanza Aguirre huba fer el altra d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
14 d'abril de 2014, 22.46 h

Espanya es un avio , que si perd Catalunya podrá seguir volando pero en moltas dificultades ,, Catalunya es la Gallina dels OUS D´OR d´Espanya ,, i clar com Espanya no li donaba de menjar le feia pasa gana i maltractaba molt ara la Gallina dels OUS D´OR ja no podrá ser la gallina dels OUS D´OR no te res que menjar pateix molt ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
14 d'abril de 2014, 22.41 h

25 ) Maria Dolors , es fácil de entendra per qué n Pilar Rahola esta al Programa de Josep Cuni a 8 AL DIA a 8-TV , Per que la pagan molt be es aixis de fácil Tambe va algunes tertulias per que tambe la pagan be si no no hiniria .Respecta a Josep Cuni es un gran periorista igual que algunes coses que digui no me agradin Tambe sóc fam acmirador de Pilar Rahola pero tampoc estic de acord amb algunes coses que opina o diu , pero me enca... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
14 d'abril de 2014, 15.23 h

Rivera , Ciutadans , el P.P. i els Socialistes P.S.O.E. =P.S.C. Tots els cuanParlam molt malament de Catalunya i ataquen la llengua catalana , fora de Catalunya es fa guanyar vots a tots els son ANTI-CATALANS . Cap de els son de fiar


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
14 d'abril de 2014, 07.53 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
13 d'abril de 2014, 12.12 h

Moltes gracies Sra. Pilar Rahola. Moltes I moltes gracies per fer-me sentir acompanyada. Hi ha tanda caradura, "bizarros" espanyols, pseudoperiodista I altres males herbes a les emisores I tv "catalanes" que sentir, veure i llegir a una senyora com voste em dona vida. Tot I que davant -moltes vegades sola- de tota aquesta gentussa amb fa patir. Quedo a la seva disposicio amb el que li calgui. Gracies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Marcel fletxa BCN
13 d'abril de 2014, 11.48 h

Ja ho diu bé en Quico Pi de la Serra en el títol de la cançó "Si a els fills de p ... volessin no veuriem mai el sol". Malgrat tot, cada vegada veiem més la llum del sol que il · lumina un proper nou estat a Europa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
13 d'abril de 2014, 11.26 h

#25 Sra. meva teniu tota la raó del món. És una cosa que sempre m'he preguntat. És clar que, la seva mútua amistat, la d'ella amb el preportent, presumit i superb Cuní, els ve de quan ell estava a TV3. D'altra banda, també he d'entendre que ella s'ha de guanyar la vida. Això no obstant, el què és més lamentable de tot, és que aquella cadena a la qual abans n'hi dèiem "la nostra" (ara jo no es mereix ni aquest qualificatiu", no està a l'alçada i per no saber, no saben contrarestar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
13 d'abril de 2014, 11.13 h

PILAR, SOLS NO ENTENC COM ESTAS ENCARA A "CAN CUNI". ES PREPOTENT, PARLA COM UN MESTRE DE ESCOLA QUE HA DE CORRETGIR A TOTOM. MAL EDUCAT PER QUE NO PARA DE INTERROMPA. ES ELL, ELL, ELL, NOMES ELL. SOLSAMENT VEIG " ELS CINC MINUTS DE GLORIA QUE TENS ACOTATS" (SEGONS ELL) Y CAMBIO DE CANAL. VEURAL EM PROVOCA ALERGIAS A LA PELL. ¿NO JA NINGU QUE LI DIGUI QUE NO ES POT TINDRA TAN PROTAGONISMA). FA EL RIDICUL. PILAR, VISCA CATALUNYA LLIURE!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.