directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#EspanyaJocBrut (2): inventar-se @societatcivil

Amb una espectacular cobertura mediàtica @societatcivil espanyola neix amb la voluntat de ser alternativa a la veritable societat civil catalana i compta amb molts suports via #CNI i les clavegueres de l’estat

Comentaris 58  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

@societatcivil  espanyola és un intent per violentar i confondre la societat catalana tergiversant la realitat i la història, també és un intent clar de crear divergències dins dels sindicats CCOO i ICV-EUiA, intentant aconseguir que militants i simpatitzants d’aquestes organitzacions s’hi sumin davant el que consideren la deriva sobiranista de l’esquerra. Les cares visibles són membres del PP, Ciudadanos i PSC que s’han unit per rebentar i violentar el procés falsejant la història i atacant les entitats de la societat civil catalana. Per aconseguir-ho compten amb recursos i suports de l’estat i de les clavegueres de l’estat.

 

 



© @Adalil_Jordi

Comparteix
   


Etiquetes
S’han apoderat d’un nom que no representen, en realitat són @societatcivil espanyola

Anomenar-se Societat Civil Catalana i ser tant sols quatre gats és una prova evident d’una clara usurpació de funcions per entorpir i confondre el procés sobiranista català, els fundadors d’aquesta nova entitat són clars representants de partits unionistes, no són societat civil, són una entitat política que vol unir els esforços del unionistes de PSC, PP i Ciudadanos per entorpir el procés i intentar pescar nous membres dins d’ICV-EUiA i el sindicat CCOO en un intent de provocar divergències.

Suport dels grans mitjans de comunicació, de l’estat, del CNI i de grans empreses

No tenen suficient gent i per tant no tenen recursos propis i per això són compensats amb el suport dels grans mitjans de comunicació espanyols i de la caverna, però també de Catalunya que han desplegat un espectacular cobertura als seus inicis, pagines i pagines per engrandir una entitat sense quasi suport social de la Societat Civil Catalana.

@societatcivil – espanyola-, una nova eina per violentar el procés sobiranista

En lloc de presentar-se com a Societat Civil Espanyola, han volgut crear confusió i anomenar-se societat civil catalana quan  tant sol tenen un  odi profund a tot allò que fa olor a catalanisme. Però tenen recursos i influències, caldrà estar atents al seus moviments.

Jose Rosiñol, el president

És, sobretot, un nacionalista espanyol amb odi a tot allò que sembla català, malgrat que ha estat presentat traduït al català, ell utilitza la seva versió en espanyol, té un bloc titulat “diario de un no nacionalista” on expressa tot el sentiment anti-català, un veritable nacionalista espanyol disposat a tot per violentar la societat catalana.

Susana Bertran Garcia, vicepresidenta

Professora de dret de l’Universitat Autònoma de Barcelona, contraria a qualsevol desenvolupament de Catalunya com a nació, una cara nova per intentar reforçar l’entitat Societat Civil Espanyola.

Josep Ramon Bosch, portaveu

Del partit popular,impulsor de Somatemps i representant d’una multinacional japonesa d’higiene bucal que no té cap por a una Catalunya independent, disfressat de català però d’arrels polítiques populars intenta ser una cara amable,  les seves primeres entrevistes als mitjans de la caverna l’han deixat al descobert, unionisme per damunt de tot.

Joaquim Coll, historiador mediàtic

Un dels ideòlegs de la unificació de l’unionisme, des d’ICV-EUiA fins a Ciudadanos, passant pel PP, CCOO, PSC i tot el que faci falta, diu ser un federalista malgrat que quan argumenta en contra l procés sobiranista queda al descobert l’autodi, i abans que ser d’esquerres prefereix pactar amb la dreta tronada espanyola per mantenir la unitat d’Espanya.
 
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#58
ERFGTFAG fletxa SDFASDAS
22 d'abril de 2014, 18.21 h

Joaquim Coll, historiador mediàtic

Un dels ideòlegs de la unificació de l’unionisme, des d’ICV-EUiA fins a Ciudadanos, passant pel PP, CCOO, PSC i tot el que faci falta, diu ser un federalista malgrat que quan argumenta en contra l procés sobiranista queda al descobert l’autodi, i abans que ser d’esquerres prefereix pactar amb la dreta tronada espanyola per mantenir la unitat d’Espanya. ----------------------------------------> PRIMERA PREGUNTA ALS HISTORIADORS: HA ESTAT CATALUNY... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
sdgfdg fletxa dsffasdfasd
22 d'abril de 2014, 18.08 h

No soc partidaris de que es fragmentin els sindicats. Però pot-ser el CCOO I UGT no convocarien una Vaga general en cas de suspensió del referendum o de la Generalitat.
Si trenquen aquests sindicats que aglutinen espanyolistes i sobiranistes ens podem trobar, al igual que passa amb els partits politics, més opcions i més minoritàries. ENTRE AQUESTES PODEN SORTIR SINDICATS INDEPENDENTISTES (COM AL PAÍS BASC) QUE PROPUGNIN UNA VAGA GENERAL INDEFINIDA.
ALLÀ ELLS. DIUEN QUE CIUDADANOS EL V... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
ghdfghdg fletxa gfhsgs
22 d'abril de 2014, 17.58 h

Anomenar-se Societat Civil Catalana i ser tant sols quatre gats. --------------------------------> ACÍ ESTÀ EL TIC DE LA QÜESTIÓ. SI SON QUATRE GATS, POT SER ES RIDICUL EL NOM DE SOCIETAT CIVIL. POT SER ESTARIA MILLOR EL DE SOCIETAT LIMITADA.
EL CAS QUE HAURAN DE MOSTRAR AL CARRER QUANS SON. PERÒ SOBRETOT HAURAN D'EXPOSAR ARGUMENTS QUE HAUREM DE REBATRE O FER CONSCIENT DE QUE NO UTILITZEN ARGUMENTS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
ghdfghdg fletxa gfhsgs
22 d'abril de 2014, 17.54 h

confondre la societat catalana tergiversant la realitat i la història------------------------> MERAVELLOSA OPORTUNITAT PER A EXPLICAR-LA UNA I ALTRE VEGADA FINS QUE TOTS LA SAPIGUEN BÉ, MALGRAT LI PESI A WERT.
també és un intent clar de crear divergències dins dels sindicats CCOO i ICV-EUiA, intentant aconseguir que militants i simpatitzants d’aquestes organitzacions s’hi sumin davant el que consideren la deriva sobiranista de l’esquerra. .......................> ELS SINDICATS A CATA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
22 d'abril de 2014, 14.43 h

#52

Eres del tipo de conspipatranoico que vera la mano del CNI en los incedios forestales de CADA verano, en el terremoto de Palamos y en los muertos den la carretera de Semana Santa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
komunista fletxa barcelona
22 d'abril de 2014, 12.46 h

#52 tu no ets molt llest oi ? quan registres un domini es fa en una empresa que evidentent te una adreça....tots els domisni que es registren en aquesta empresa tenen la mateixa adreça aquesta es diu Don Dominio d eels Balears, per tan les milers de dominsi que s´han registrat alla tenen la mateixa adreça. Per altra banda allo de Terra LLiure va ser un noi d´Arenys que ja va dir que anulava el domini per no tenir problemes...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
J fletxa Vilajuïga
21 d'abril de 2014, 21.48 h

Sociedad Civil C. i Nova Terra LLiure un altre muntatge del CNI tenen adreça al mateix domini.
‘societatcivilcatalana.cat’ té la mateixa adreça que ‘novaterralliure.com’. Cal recordar que fa pocs dies diversos mitjans de comunicació espanyolistes van denunciar que la pàgina ‘nova terra lliure’ feia apologia de la violència.
Divendres passat Fedeguico Lossantos va avançar a la tertulia de ESRADIO que la ANC faria atemptats terroristes aquest estiu.
Evidentment es tracta d'u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
21 d'abril de 2014, 16.36 h

http://dbalears.cat/actualitat/opinio/referendums-3.html

Es tracta d’una manera de democràcia directa que podria contribuir a invertir la desconfiança de la gent en la política. Una mesura que, si es combinava amb l’establiment d’un sistema electoral de llistes obertes, ja donaria pas a un panorama polític completament diferent. I, certament, molt millor que l’actual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
21 d'abril de 2014, 16.01 h

http://www.youtube.com/watch?v=lVDOPDAVxN0

Qui s'escusa en la legalitat per evitar que els catalans siguin consultats són els mateixos que defensarien una dictadura perquè té lleis, això no és ser demòcrata. Tenim la legitimitat al nostre costat per a poder exercir el nostre Dret a Decidir, el nostre futur. INTERNACIONALITZEM la nostra lluita i GUANYEM.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
21 d'abril de 2014, 15.11 h

#39

Baya, baya otro que te vautiza y acierta, eres una " Mierda Pinchá " como las que
te comes del culo de los cagañoles.
Saven vien ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.