El Celler de Can Roca passa al segon lloc i és superat pel Noma de Dinamarca com a primer restaurant del món
El restaurant gironí ocupa el segon lloc igualant la posició aconseguida el 2011 i 2012. Jordi Roca, del Celler de Can Roca, s'emporta el premi a millor pastisser del 2014 #50bestrestaurants
Londres (ACN).- El restaurant Noma de Dinamarca s'ha convertit una altra vegada aquest dilluns en el millor restaurant del món i ha pres el relleu al capdavant de la llista a El Celler de Can Roca. L'establiment de Girona se situa aquest 2014 en la segona posició del rànquing que elabora anualment la revista britànica 'Restaurant'. Curiosament, el Celler de Can Roca va guanyar el guardó de millor del món l'any passat, després de superar el danès Noma. Ara s'han intercanviat papers.
Comparteix
TweetEtiquetes
"El segon lloc està molt bé perquè el primer era horrorós; ara els meus fills viuran més tranquils"
Família i treballadors dels germans Roca segueixen per Internet des del restaurant dels pares a Taialà la gala de Londres
Girona (ACN).- L'espurna de decepció ha durat només uns segons i de seguida s'ha convertit en aplaudiments per recolzar els germans Roca. Des del restaurant dels pares de tota la vida -situat al barri de Taialà- familiars, treballadors del Celler i amics han seguit per Internet la gala de Londres. Aquest cop, el Celler de Can Roca no s'ha coronat a l'Olimp de la cuina, però per a la mare dels tres germans, Montserrat Fontané, un segon lloc no s'ha de menystenir. "Està molt bé perquè el primer era horrorós; ara els meus fills viuran més tranquils, i jo també", assegura Fontané. Abraçades, plats de pernil i brindis amb cava per demostrar l'escalf de la ciutat als seus cuiners més cèlebres han tancat la nit.