directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les famílies dels bombers morts a l'incendi d'Horta porten la Generalitat als tribunals per reclamar 2,5 MEUR

L'advocat Pau Simarro assegura que no s'ha pogut arribar a un acord extrajudicial perquè Interior "ha anat donant llargues"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Horta de Sant Joan (ACN).- Les famílies dels 5 bombers que van morir a l'incendi d'Horta de Sant Joan del juliol del 2009 han presentat una demanda contra la Generalitat per reclamar-li 2,5 MEUR en indemnitzacions. Aquest decisió arriba després que no hagi estat possible arribar a un acord extrajudicial amb el Departament d'Interior, segons ha explicat a l'ACN l'advocat d'algunes de les famílies de les víctimes de l'incendi, Pau Simarro. El març del 2013 l'Audiència Provincial de Tarragona va concloure que no hi havia responsabilitat penal de la Generalitat però va veure descoordinació en l'operatiu d'extinció. Un fet que, segons Simarro, donava un any de marge per fer una reclamació a través del contenciós administratiu.



Comparteix
   


Etiquetes
Els 2,5 MEUR en reclamacions inclouen 200.000 euros per a cada fill dels bombers morts, 150.000 per a cada vídua, 30.000 per a cada pare o mare i 15.000 per a cada germà. A més, també es reclama una indemnització per al bomber supervivent de l'incendi que pateix seqüeles.

Segons l'advocat Pau Simarro, després de la decisió de l'Audiència Provincial de Tarragona del març del 2013, les famílies de les víctimes es van posar en contacte amb la Direcció General d'Emergències per demanar una reunió amb el director que va arribar set mesos després.

"La Generalitat ens torna a donar llargues i ens diuen que ja ho estudiaran i que ja ho veuran però al final no concreten res", assegura Simarro. Davant d'aquesta actitud i tenint en compte que s'estava a punt de complir l'any de marge, a mitjans del mes de març d'aquest any les famílies dels bombers morts han presentat un escrit per demanar indemnitzacions a través de la via del contenciós administratiu per un "mal funcionament de l'administració



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
lluigi fletxa BCN
3 de maig de 2014, 20.35 h

Aquesta gent s'havia guanyat el respecte per la seva tasca peró ara ja fa pudor de buscar la pela via justicia sense escrupols


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
2 de maig de 2014, 09.10 h


#2 Neeeeeeeeeeennnnaaaa ! ! ! No parlis de coses que non tens ni puta idea, perquè després fas el ridícul per les tonteries cretines que dius. Apa, apa, tu ves a jugar amb la teva nina BARBIE MALIBÚ, que la podrás pentinar i despentinar, i despullar i vestir tantes vegades com vulguis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 de maig de 2014, 23.08 h


Segons els nazionalistes, aquestes famílies deuen ser anticatalanes i antipatriotes, per portar als tribunals a la Generalitat....


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de maig de 2014, 19.21 h

la pela es la pela


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.