directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 22:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Commoció entre la comunitat dominicana de Sant Adrià de Besòs per la mort violenta del raper Monkey Black

L'apunyalament crea certa tensió amb el col•lectiu gitano, acusat de l'agressió originada per motius encara no aclarits

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Sant Adrià de Besòs (ACN).- La mort a punyalades del reconegut raper dominicà Monkey Black aquest dimecres a la nit al centre de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) ha causat molta commoció al seu país d'origen però també entre els seus compatriotes que viuen al barri i el coneixien. Leonardo Michael Flores Ozuna, conegut com Monkey Black, va morir apunyalat després d'una breu discussió amb dos homes, que van fugir i encara no han estat detinguts. Els dominicans, entre tristos i indignats, acusen la comunitat gitana, que no vol parlar del tema. Aquest dijous a la tarda diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra han tornat al bar on es van originar els fets per calmar un client gitano embriagat que no volia marxar del local.
Cartell recordatori del raper mort Monkey Black
Cartell recordatori del raper mort Monkey Black

Comparteix
   


Etiquetes
Segons han explicat a l'ACN diversos veïns i persones que coneixien el raper, que no han volgut que es reveli la seva identitat, el cantant va passar la tarda en un bar dominicà del carrer Onze de Setembre, cantonada amb el carrer Simancas. Fora del local hauria discutit inicialment amb dos gitanos, però la cambrera del bar li va dir al noi que entrés. Encara no està aclarit del tot el motiu de la discussió, però algunes fonts apunten que va ser per una qüestió de drogues, món en el qual el cantant havia caigut feia un temps però del qual estava sortint, o per flirtejar amb una noia.

Més tard va marxar a casa i cap a les nou del vespre va voler tornar al local, però allà l'esperaven els dos homes que no el van deixar entrar, se'l van endur uns metres més enllà i l'haurien apunyalat fins a set vegades. La víctima va seguir caminant uns metres però va caure desplomat i sagnant al mateix carrer Onze de Setembre cantonada amb el carrer Sant Jordi. Tot i la intervenció dels serveis mèdics, no van poder salvar-li la vida. Aquest dijous coneguts i amics s'han acostat al lloc per posar-hi espelmes i un recordatori de la víctima.

Al bar on es van originar els fets, els responsables estaven de "dol", com ells mateixos explicaven, i posaven les seves cançons i videoclips al televisor del local. Un client gitano embriagat s'ha molestat quan no li han volgut servir més cervesa i volien tancar el local. Els crits i algun intent d'agressió han alertat els mossos, que s'han traslladat amb diverses patrulles uniformades, agents de paisà i una furgoneta d'agents d'ordre públic.

Els dominicans del barri diuen que els agressors van ser gitanos del barri de Sant Roc, just al costat, i que la mort no té cap mena de sentit, ja que Monkey Black no es creava problemes amb ningú. Els seus amics i coneguts encara no han assumit la pèrdua, que ha estat molt comentada en mitjans de comunicació de la República Dominicana. El col·lectiu dominicà vol que es faci justícia, i asseguren que arribaran fins on faci falta, recorrent si cal al cònsol dominicà a Barcelona. De moment aquest dijous i els propers dies faran oracions en record de la víctima al lloc on va morir.

L'Oscar era amic i company del cantant, amb el qual havia col·laborat. En declaracions a l'ACN, s'ha mostrat abatut i incrèdul del que va passar aquest dimecres a la nit. "No tinc paraules", ha admès.

Nascut el 26 de juliol del 1986 a Santo Domingo, va iniciar la seva carrera professional el 2006 i residia a Catalunya des de feia quatre anys, on es va casar. Els fets es van produir quan passaven uns cinc minuts d'un quart de deu de la nit. Tot i la ràpida intervenció dels serveis mèdics, no van poder salvar-li la vida.
 
 
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Rafel fletxa Catalunya lliure aviat
3 de maig de 2014, 23.57 h

#8 pobreta rata de laboratori


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
3 de maig de 2014, 12.48 h

The Economist' cree que Mas ha perdido el control de su proyecto secesionista.

T"Mas está siendo empujado por fuerzas que están más allá de su control", como ERC y la Assemblea Nacional Catalana (ANC), "un grupo de presión" que "está amenazando con la desobediencia civil y con una declaración unilateral de independencia", alerta el semanario británico. También considera que el Gobierno "está fracasando a la hora de gestionar" el problema.

Mas está siendo empujado por fuerzas que es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Josep -> º,-) fletxa Catalunya
2 de maig de 2014, 20.08 h

(l'enunciat NO és meu, és copiat)

#6 un 47 % NO DELS CATALANS, SUBNORMAL! sinó del CENS ELECTORAL.

Segon, aquest 47 %, si considerem un 10% d'abstencions, augmenta a un 47 x 100 : 90 = 52,2222% DELS VOTANTS. Suposo que, malgrat la teva ignorància ets capaç d'entendre un càlcul tan senzill, Aragoneses. D'un 52% se'n diu MAJORIA ABSOLUTÍSSIMA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
2 de maig de 2014, 17.07 h

Un 47% de los catalanes optaría por el doble 'sí' en la consulta
El sondeo también indica que CiU ganaría las elecciones al Parlament si se celebraran ahora, con 35-36 escaños, seguido de cerca de ERC, con 34-3.

http://www.elmundo.es/cataluna/2014/04/30/5360c3c0ca47410c378b4573.html

Y ESO QUE EN LA ENCUESTA NO SE CONSIDERA EL HECHO DE QUE LA REGION CATALANA QUEDARIA, EN CASO DE SECESION, AUTOMATICAMENTE EXCLUIDA DE LA UE, EN ESE CASO EL PORCENTAJE SE HUNDIRIA MUCHISIMO MAS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de maig de 2014, 20.26 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
1 de maig de 2014, 19.37 h

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
ALS USA ELS HI HA ANAT MOLT BÉ

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest pob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
1 de maig de 2014, 19.32 h


#1 Dius una obvietat, Aragoneses, com sempre. Que ell s'anomenés a ell mateix així, és ironia. Si fossis tu que l'haguessis anomenat així voldria dir simplement que ets un fill de puta racista. És més que evident
#2 Tu sempre amb la merda a la boca. Ets un escatofílic escatófag.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 de maig de 2014, 19.25 h

Gran noticia politica sobre Cataluña y la mierda del "proceso".



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de maig de 2014, 19.24 h

enos mal que el nombre de Monkey Black ( que le va de cojones) se lo ha puesto el a si mismo, si se lo hubiera puesto un blanco seria acusado de racismo y tonterias semejantes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.