directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’ANC posa en marxa una campanya per "seduir" els indecisos

L’Assemblea prem l’accelerador per ampliar la majori asocial per la independència i engega una campanya que comptarà amb la participació de més 500 Assemblees territorials

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

L’Assemblea Nacional Catalana ha iniciat una campanya informativa destinada a arribar a les principals àrees amb població d’indecisos. Amb el nom “Estem Preparats”, la campanya s’emmarca en el projecte El País de tots, i vol consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència. La campanya ofereix arguments sòlids i racionals que tenen per objectiu mostrar que una Catalunya independent no només és viable i desitjable, sinó que també és una oportunitat única per construir un país més just i més pròsper. A més, l’ANC destaca també amb ‘Estem Preparats’ el caràcter inclusiu de la societat catalana i de l’independentisme, un moviment il·lusionant, transversal i democràtic que compta amb persones d’orígens, sentiments i llengües diverses que tenen per objectiu construir un país millor.



Comparteix
   


Etiquetes
Objectiu: arribar als indecisos amb més força

El principal objectiu del projecte és el d’arribar amb més força al conjunt de població que encara no té decidit quin seria el sentit del seu vot a la consulta del 9 de novembre. És per això que l’ANC, amb el projecte El País de Tots, incrementa els seus esforços en les àrees que compten amb la major part de població indecisa en aquest assumpte: especialment l’àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona. La informació i els actes de petit format seran les principals eines per aconseguir arribar al màxim de població, gràcies a la tasca de les més de 500 assemblees territorials existents arreu del territori.

Davant els dubtes, informació

La informació és la gran eina que utilitza l’ANC per tal de convèncer aquelles persones que encara no s’han sumat al procés cap a la independència. Entre el material divers existent, l’Assemblea ha editat un díptic que respon els principals dubtes al voltant d’aquest procés de forma clara i directa. Qüestions com per a què necessitem una Catalunya independent; si Catalunya seguirà a la Unió Europea en cas de secessió; o què passarà amb les pensions, entre d’altres.

Set eixos temàtics i set experts
 
La campanya compta amb set eixos temàtics principals, per mostrar que: estem preparats per ser independents; ser el proper estat d’Europa; pagar pensions i subsidis; compartir nacionalitats; fer una regeneració política; fer un estat econòmicament viable; i construir el país de tots.
 
A més dels set eixos, set investigadors, doctors i catedràtics posen cara a la campanya com a mostra de la qualitat i el potencial que té Catalunya; fet que demostra que el país està preparat per a un repte de la magnitud que es planteja. En concret, són ​Pere Joan Cardona, investigador biomèdic i coinventor de la vacuna RUTI de la tuberculosi; Manel Esteller, Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Ramon Folch, doctor en Biologia i exsecretari general del Comitè Espanyol del Programa MaB/UNESCO; Imma Tubella, Catedràtica de Comunicació per la UOC i doctora en Ciències Socials; Clara Posantí, Doctora en Economia per la Universitat de Minnesota; Marta Espasa, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials i professora d'Hisenda Pública a la UB; i Cristina Sànchez, Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i professora titular a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
POL fletxa EL Masnou
8 de maig de 2014, 16.52 h



Estem preparats per construir el país de tots. En català com déu mana s'hauria de dir: Estem preparats (per a) construir el pais de (tothom). És molt diferent dir "per" o "per a" i de "tots" es fa servir quan a continuació dius alguna cosa més: per exemple: ciutadans, catalans...etc. En canvi quan dius Tothom ho dones per fet. Si amb aquesta mena de català s'ha de construir la catalunya lliure si que anem per bon camí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
PereelDigne fletxa Granollers
7 de maig de 2014, 18.42 h

Estem preparat per construir el país de tots i totes. Exacte. Cal treballar amb l'ANC per aconseguir una majoria més gran que la que tenim ara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
mario fletxa barna
7 de maig de 2014, 09.40 h

Encara hi ha indecisos que no han entès que clicar els Aragoneses és perdre comentaristes que podrien ajudar més al procés amb els seus comentaris, que es perden en llegir cualsevol cosa que no té cap però cap valor...CAPITI COMPANYS?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
6 de maig de 2014, 22.07 h

#15

Especialmente Omnium que ha tenido hasta el mes pasado a un representante de sus oficinas un boixo noi , asesino condenado por acuchillar hasta la muerte un aficionado del RCD ESpanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Teresa Mas fletxa BCN 08021
6 de maig de 2014, 22.00 h

Considedro que l'ANC i Òmnium ho fan molt bé. Però hi ha un aspecte gens ben atès: el món andalús-castellà resident a Catalunya. No els estem dirigint cap missatge. I en un acte de 'ANC em va semblar que es donava aquest sector "per perdut". Un greu error. Cal pensar missatges per arribar a aquest sector en la línia del "más mala leche" que demana Justo de la Cueva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Quim fletxa Bcn
6 de maig de 2014, 19.50 h

#13 Mira com defensa els de la seva condició, l'Aragoneses


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
6 de maig de 2014, 18.46 h

#12

No te metas con los subnormales, que Dios te puede mandar un hijo MONGOLICO, por burlarte de ellos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
6 de maig de 2014, 18.32 h

#9 Tu ets idiota, nen. A la notícia que parla d'aquest tema,d'aquesta mentida de la ridícula pela-mantaria de Ciudad-anos, tu no hi poses cap comentari, i després el poses allà on no hi lliga ni a bofetades. Tu ets subnormal, nen


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
6 de maig de 2014, 18.14 h


#9 No em rebaixaré a fer com tu , histèric i fals Aragoneses, i a repetir la rèplica que t'he fet a la notícia de la rèplica d'Homs a Rajoy, comentari 19 de http://www.directe.cat/noticia/348238/replica-contundent-dhoms-a-rajoy - comentaris

I no la repetiré perquè jo no sóc un fill de porca i diguent sempre la veritat , no necessito repetir cent cops una mentida per veure si la puc con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ramses II fletxa Egipte
6 de maig de 2014, 18.03 h

#9 pobre desgraciat amargat


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.