directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#Europees2014 Dia 4, 16 dies sense la #TietaBorroka

S’atura la campanya electoral per l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, el mòbil, una venjança personal , malgrat tot un destacat membre del PP n’ha volgut treure rendiment polític

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Els grans partits espanyols van prometre fer una campanya de caire europeu, si mirem aquests quatre primer dies podem dir que ja han incomplert el seu primer compromís electoral, la campanya s’ha centrat des del primer moment en Catalunya i el seu procés cap al dret a decidir, és la primera victòria dels partits catalans que tiren endavant el procés cap a l’estat propi. Malauradament la campanya ha patit a la tarda d’ahir una forta sotragada al fer-se públic l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó i presidenta del PP a la província, els primers moments van provocar desconcert en alguns partits, pricipalment en el PP, però aquest cop i molt ràpidament, la policia s’inclinà per un crim de venjança personal, confirmat minuts més tard, tot i el drama,  que no fos fruit de la violència política tranquil·litzava les forces polítiques.

Comparteix
   


Etiquetes
Malgrat tot, un destacat membre del PP no té remordiments per acusar un dibuix satíric de la presidenta de la Diputació publicat a la revista El Jueves com a conductor de l’assassinat

Sembla que alguns no n’aprenen mai, i tornen a caure a la temptació de falsejar la realitat per obtenir redits electorals.  Però les seves barroeres paraules l’han delatat.

Alguns desitgen CiU i ERC es tirin els trastos pel cap

Primer va ser unes declaracions de Duran i Lleida, després unes paraules del candidat republicà Josep Mª Terricabras, més tard el candidat convergent Ramon Tremosa demanant explicacions a Junqueras sobre les paraules del candidat republicà, però sembla que tot va quedar en paraules i la sang que desitgen alguns no va arribar al riu , sembla que tenen tots dos partits clar que el que interessa és treure el millor resultat possible.

On és la #TietaBorroka i presumpta agressora de Pere Navarro? 16 dies i encara no l’han trobat

Desitja veritablement el PSC que la trobin? Va existir l’agressora? O va ser també un enfrontament privar i personal, i alguna ment pensat dels “Spin doctors” del PSC va decidir aprofitar-ho com a benefici polític? Si realment el PSC vol que la trobin, perquè no demana la compareixença del conseller d’interior? No tenen pressa? No sigui que si la troben en plena campanya electoral el sotrac electoral dels socialistes encara siguin més fort?. Un prec, ni que sigui per justícia, que es trobi la #tietaBorroka abans de les eleccions del 25 de maig, seria just per tothom.

CiU i ERC, o ERC i CiU guanyaran les eleccions europees, però no cal que es barallin entre ells

Aquest no és el desig de la gent, molts desitjaven una llista unitària, no va poder ser, però tampoc toca que és barallin entre ells, els necessitem a tots dos en les millors condicions per poder guanyar el procés cap a l’estat propi.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
13 de maig de 2014, 12.56 h

Ante el comienzo de la campaña electoral para las elecc.europeas , desde la Resistencia hacemos un llamamiento para que los pueblos voten por las opciones que representan un avance sustancial hacia la libertad y la instauración de una plena democracia. Estas formaciones, las que luchan por los nobles ideales de libertad, independencia de las naciones ocupadas por el estado español, y por la consecución de una democracia plena en el contexto de una libertad verdadera de las naciones, son las... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
PereelDigne fletxa Granollers
13 de maig de 2014, 12.05 h

Catalunya necessita de la bona entesa entre ERC i CiU, i encara podríem afegir-hi condicionalment a ICV-EUiA. Barallar-se entre les tres forces no ajudarà al procés independentista. Cal fer propostes positives de cada formació i el poble ja veurà quina interessa més però cal abolir el pim-pam-pum que ha començat el Duran. Cal que tinguin clar que els partits són una eina i no una finalitat per tal de millorar les condicions de vida de la gent a la qual serveixen i es deuen.

Mentre uns... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de maig de 2014, 11.49 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
13 de maig de 2014, 05.22 h

#1 NO ERA UN TRAVESTI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
13 de maig de 2014, 05.20 h

ELS UNIONISTES I LES PASIONS

PP, A TRETS
PSOE (EL PSC JA NO EXISTEIX), A BUFETADES

PER QUÉ NO JUGUEM A BUSCAR A LA TIETA BUFETADES?
RECOMPENSA A QUI LA TROVI


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.