directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP tem una “explosió secessionista” a les Illes i al País Valencia

Els barons del PP s’oposen a que Rajoy faci cap concessió econòmica a Catalunya després de les europees pel risc d’una “explosió secessionista” a la resta de Països Catalans.

Comentaris 35  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El problema català no pot tenir una sortida econòmica, és el missatge que els barons del PP haurien fet arribar a Rajoy preocupats davant la possibilitat que aquest cedeixi després de les eleccions europees i busqui una sortida econòmica al conflicte amb Catalunya. Segons alguns digitals madrilenys, aquests haurien alertat al president espanyol que cedir en la millora del finançament català, tard o d’hora, obrirà la porta al problema de la “secessió” a altres territoris. En aquest sentit, el president valencià, Alberto Fabra i el Balear, José Ramón Bauzá, són els dos barons populars més preocupats, però no són els únics que temen que Rajoy els deixi a l’estacada afavorint Catalunya, el que els deixaria desarmats en la cursa electoral del maig vinent.
Rajoy retardarà el nou finançament, i això comença a provocar pànic en els líders populars dels Països Catalans
 
En un moment que totes les enquestes electorals anuncien sendes derrotes electorals tant a les Illes com al País Valencià, la desesperació comença a ser presents en els líders populars d’aquestes terres, i mes en un moment que el procés pel dret a decidir en el Principat segueix endavant, pot semblar impossible, però davant la misèria com a solució que planteja el PP, molts poden preferir l’aventura de la democràcia.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#35
15 de maig de 2014, 10.06 h

#34 Si llegiu bé el meu comentari, jo no dic que "les persones de bé us ho heu buscat". Tal vegada potser no he sabut expressar-me prou bé, no era aquest el sentit d'allò que jo volia dir. De fet, volia generalitzar en el fet de que la societat que vota PP tant a València com a Mallorca, us ha sobrepassat, havent de pagar els plats trencats dels altres. En tot cas, demano disculpes, fent palès que no era la meva intenció que el meu comentari fos interpretat a l'inrevés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
JR fletxa Santa Pola
15 de maig de 2014, 09.21 h

#32 No t'equivoques amic. No digues que ens ho hem buscat. Perquè la gent de bé com tu dius, som la gent de bé i no els votem, i si el PP guanya és per culpa de la massa borreguil que els vota sense pensar en el que fan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Mar fletxa Barna
15 de maig de 2014, 01.45 h

#23 Segurament que es així Anna G , i es bo que continuï així mateix, donat que si barregem les coses no aniria be per Catalunya ni per Valencia


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
14 de maig de 2014, 20.00 h

Els catalans, no volem millores en el finançament. Els catalans, VOLEM LA INDEPENDÈNCIA !. Ho entén Sr. Rajoi ? O li ho he de dir en espanol.
I a can València i a can Balears, sentint-ho molt per la gent de bé d'aquelles contrades, ells són els propis culpables, al capdavall, han votat sempre PP, des de fa anys, el pitjor de tot, amb majories absolutes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
14 de maig de 2014, 18.34 h

Doncs será fantàstic, que hi hagi revolta democràtica al País Valencia i a les Illes. Es van dibuixant els Països Catalans, per més que el regne d'Espanya s'hi oposi. Caldria també, incorporar-hi una revolta del poble espanyol envers, les seves retrògrades estructures polítiques, que els tenen a la miseria. Mentre les elits amunteguen miler de milions de doblers a paradisos fiscals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Estoy Sumado fletxa Mensajes Para Los Restados
14 de maig de 2014, 17.53 h

Los dos partidos mayoritarios, tiene conciencia de que en Valencia y en Mallorca las cosas van a cambiar y su poder va a menguar. No obstante, se han tomado las medidas necesarias para rescatar a los ciudadanos de la lengua catalana, esta lengua a la que consideran invasora.
Tarde o temprano y antes todavía, sucederá un proceso similar al catalán, si Catalunya finalmente ejerce el derecho a crear un nuevo estado, puesto que por poco que nos esmeremos, lo haremos claramente mejor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
dfdsafdas fletxa dsfsadfa
14 de maig de 2014, 17.42 h

Segons alguns digitals madrilenys, aquests haurien alertat al president espanyol que cedir en la millora del finançament català, tard o d’hora, obrirà la porta al problema de la “secessió” a altres territoris. En aquest sentit, el president valencià, Alberto Fabra i el Balear, José Ramón Bauzá, són els dos barons populars més preocupats, ---------------------------> Ambdós governen els seus respectius governs i prefereixen que els seus respectius pobles no demanin res al gover... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Synera fletxa Barcelona
14 de maig de 2014, 17.42 h

12 de maig de 2014, 16.02 h
DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI, DIU i DIU
ALS USA ELS HI HA ANAT MOLT BÉ

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Joan fletxa València
14 de maig de 2014, 17.38 h

Els catalanets desconeixeu del tot als valencians, només us informeu via Madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
14 de maig de 2014, 17.01 h

#3 Els poders centrals s'asseguren la fidelitat de les classes locals benestants donant-ls un mitja de vida i un status. Son pro-espanyols perque als liders els han facilitat la economia del pelotasso, el negoci facil fora de l'economia productiva, i la societat caciquil dels pobles i ciutats petites. Tot plegat bastant tercermundista, mes semblant a Llatinoamerica que a Europa, pero es aixi. A Catalunya no ha estat aixi perque previament hi havia una classe mitjana més forta i independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.