directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#Europees2014 Seguiment al @directe del debat dels cinc candidats a presidir la Comissió Europea (21H)

En col•laboració amb l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i TV3 s’oferirà la senyal en directe del debat amb interpretació al català a la web del directe!cat

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

A una setmana de les eleccions europees, que començaran dijous vinent, 22 de maig, als Països Baixos i al Regne Unit, Eurovision organitza avui, dijous 15 de maig, l’únic debat entre els cinc candidats a presidir la Comissió Europea, des de l’hemicicle del Parlament Europeu a Brussel·les a les 21h00. El debat s’oferirà en directe amb lliure accés a tots els mitjans de comunicació a través d’Eurovision World Feed i d’Europa per Satèl·lit (EbS+), així com per webstreaming.

Comparteix
   


Etiquetes
Elecció del nou president de la Comissió Europea en base els resultats electorals 

Per primera vegada, el Parlament Europeu escollirà el nou president/a de la Comissió Europea, d’acord amb els canvis introduïts pel Tractat de Lisboa (article 17, apartat 7, del TUE). El Consell Europeu –els caps d’Estat i de govern de la UE– proposaran un/a candidat/a al càrrec de president/a de la Comissió basant-se en els resultats de les eleccions europees del 22 al 25 de maig.

El ple del Parlament Europeu escollirà per majoria dimecres 16 de juliol a Estrasburg qui presidirà la Comissió Europea

Caldran els vots a favor d’almenys la meitat dels 751 eurodiputats més un (376). En aquest sentit, cinc partits polítics europeus han nominat els seus candidats/es a presidir la Comissió Europea. El luxemburguès Jean-Claude Juncker pel Partit Popular Europeu, l’alemany Martin Schulz pel Partit Socialista Europeu, el belga Guy Verhofstadt per l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa, l’alemanya Ska Keller pel Partit Verd Europeu i el grec Alexis Tsipras pel Partit de l’Esquerra Europea participaran avui en aquest debat televisiu en directe, organitzat per primer cop a l’hemicicle del Parlament Europeu a Brussel·les.

La periodista italiana Monica Maggioni, presentadora i directora del canal públic RAI News 24, moderarà el debat, que tindrà una durada de 90 minuts, de 21h00 a 22h30, i es dividirà en tres blocs: Polítiques socials i medi ambient; Política internacional; i Afers econòmics. Cada candidat farà una breu presentació inicial, després de la qual tindran un màxim d’un minut per contestar cada pregunta o comentar la resposta dels altres candidats. El jove periodista irlandès Conor McNally farà de co-presentador introduint les converses a les xarxes socials a través del hashtag #TellEUROPE.

Detalls tècnics

El debat tindrà lloc majoritàriament en anglès i el Parlament Europeu proporcionarà interpretació a les 23 llengües oficials. TV3-Televisió de Catalunya, en col·laboració amb l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, oferirà senyal institucional en directe d’aquest debat amb interpretació al català a través del repetidor de Collserola.
 
Més informació:

·         Vídeo presentació del debat per Eurovision >>
·         Pàgina web especial del debat de candidats d’Eurovision >>
·         Comunicat de premsa d’Eurovision, organitzadora i productora del debat de candidats del dijous 15 de maig >>
·         Normes que regiran el debat, establertes per Eurovision >>
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Synera fletxa Barcelona
15 de maig de 2014, 23.04 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI, DIU i DIU
ALS USA ELS HI HA ANAT MOLT BÉ

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
FREEDOM FOR CATALONIA fletxa .............................
15 de maig de 2014, 22.49 h

http://www.youtube.com/watch?v=CDwIYNXI5IM

Estudiants universitaris envien, en anglès i subtitulat en català, un emotiu missatge al món sobre la voluntat dels catalans de tenir un estat propi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.