directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#Europees2014 El PPC esclata davant les protestes i 'escraches' silenciosos de la PAH

Rebotada general al PPC davant les protestes de la PAH i de l'Associació d'Aturats que protestaven contra les polítiques del govern espanyol a Rubí.

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Rubí (ACN).- L'acte del PPC a Rubí tenia a la porta una concentració d'un centenar de manifestants de la PAH i l'Associació d'Aturats per protestar contra els líders del PP i les polítiques del govern espanyol. No és el primer dia. De fet, les manifestacions s'han succeït sovint al llarg de la campanya. Aquest dimarts, però, el PPC ha esclatat. Fins ara, no hi havia comentaris al respecte en els discursos però aquest cop, la líder del PPC a Rubí, Mónica Querol, els ha titllat "d'antidemòcrates", la presidenta, Alícia Sánchez-Camacho diu que "insultar i atacar" no va lligat al dret a manifestació, i el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha dit que els que protesten consideren al PP "uns enemics". 

Fatxenderia de la líder popular de Rubí

L'escridassada i les consignes de protesta constants a la porta de l'acte es col·laven a la sala on els populars celebraven el míting. I la primera a intervenir, Mónica Querol, ha estat també la primera a carregar contra els manifestants. La líder del partit a Rubí ha etzibat enmig del seu discurs que després de les properes eleccions municipals ella serà "l'alcaldessa d'aquest poble malgrat els antidemòcrates d'aquí fora".
 

Camacho aplaudeix la mà dura a Fernández Díaz

Aquesta frase, fortament aplaudida pels assistents, ha animat a la presidenta del PPC, que a l'inici de la seva intervenció, i amb el so de les protestes de fons, ha aplaudit la política de mà dura de Fernández Díaz que ha impulsat una modificació de la llei de seguretat pública que podria posar control a les concentracions de protesta.

En aquest sentit, Alícia Sánchez-Camacho ha lloat la feina de Fernández Díaz  perquè "no és fàcil". "Front als que criden, és més important que mai un ministre com tu, que garanteix els drets i les llibertats", ha sentenciat, tot definint el so dels manifestants com un "fil musical que no voldríem". Amb tot, la sala plena de militants és per a la popular "el que ens referma en la democràcia, el dret de manifestació i la llibertat d'expressió, però no amb insults i atacs als que pensen diferent", en referència als manifestants.

“Nosaltres a la nostra”


El ministre, en el seu torn d’intervenció ha tornat a fer referència a les protestes al seu torn d'intervenció. "A mi, com a vosaltres, no m'agrada parlar d'enemics sinó d'adversaris polítics", ha dit, tot afegint en referència als manifestants que "altres parlen de democràcia, i criden com veiem i escoltem". "Nosaltres, com diu Rajoy, a la nostra", ha conclòs el ministre. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
B.Urleta fletxa Pobrets, els franquistes, si són així d'obtusos no és per culpa d'ells, sinó de la PÈSSIMA escola castellana, la pitjor d'Europa sense discussió.
22 de maig de 2014, 19.23 h




#22 Explica't bé, reineta, que no se t'entén què pretendries dir. Per què #20 hauria de dir nazi a una persona que t'ha explicat a la perfecció quan equivocats esteu els nazis respecte a la nacionalitat, reduint-la a qüestions de sang, de cognoms i de carnets ?




Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Batman fletxa Cardedeu
22 de maig de 2014, 12.25 h

#22 pobret, solament t´haurien de deixar sortir de casa per Carnestoltes per a que passessis desapercebut pel carrer


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
22 de maig de 2014, 12.09 h

#20

¿Deberias ATREVERTE a llamar NAZI racista a tu colega# 19?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
22 de maig de 2014, 11.28 h


#12 Si no tenies clar que cal anar a votar , i votar el partit independentista majoritari, és a dir ERC, no visitaré el teu bloc perquè crec que no tens absolutament res a ensenyar-me. Si un poble vol ser digne i lliure, els cagadubtismes no hi poden tenir lloc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
J.R.S. fletxa Empordà, CATALUNYA, PAÏSOS CATALANS
22 de maig de 2014, 11.25 h



#16 És clar que és cosa de nazis racistes preocupar-se tant pels cognoms i per "la sang". Avui en dia, només la gent ignorant amb ideologies endarrerides, franquistes, del segle passat, poden ignorar que UNA PERSONA ÉS DEL PAÍS DEL QUAL VOL SER, sempre que L'ESTIMI de veritat i es preocupi d'aprendre'n la llengua, la història, els costums i, en resum, la cultura nacional.

El que cal per ser d'un país determinat, és ESTIMAR-LO DE DEBÒ, cosa que en el teu cas, Aragoneses, que portes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
J fletxa VOTEM TOTS ESQUERRA REPUBLICANA, EL PARTIT INDEPENDENTISTA DE SEMPRE
22 de maig de 2014, 11.17 h


#16 Tu català?! Hahahahahahahahahahahahahahahhh tiene guasa el nene! català l'Aragoneses! ja es nota, ja, quan escriu, tant en el fons com en la forma.

Vuit cognoms catalans, oi que sí? Quins són? crec que són, aproximadament:

GUTIERREZ

GONZALEZ

RODRIGUEZ

JIMENEZ

ALVAREZ

PEREZ

i altres dos repetits: GUTIERREZ i RODRIGUEZ

De totes maneres, només un NAZI espanyol pot preocupar-se d'això dels cognoms. Jo també tinc un dels meus dos cognoms d'aquests que acaben amb -Z , i no p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
F.Otetes fletxa De moment, encara en aquesta porqueria d'estat FRANQUISTA i BANANER del qual aviat ja no haurem de passar la vergonya de formar-ne part.
22 de maig de 2014, 11.07 h


#4
#16 Distinguit Sr. Flatulencio Aragoneses Guarciví :

No li sembla que és una llàstima que les seves excelses flatulències literàries es malbaratin en un objectiu tan menyspreable com és el de demostrar que l’estat esPPanyol i les seves troglodítiques lleis d’educació generen petits energumenets maleducats, impertinents, pesats, repetitius, patosos i franquistes ?

No li semblaria millor dedicar la seva prosa flatulenta a lloar, posem per cas, els avantatges de fer com vostè, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Comte Dracula fletxa Transilvania
21 de maig de 2014, 23.51 h

#16 has sigut, ets i seras tota la teva vida un TONTO


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
21 de maig de 2014, 20.27 h

#15

Los catalanes NO son malos, yo mismo soy catalan al 100% con ocho apellidos que se diria hoy.

Los tontos (que no malos) son los NAZionalistas catalanes que son la mita de los que residen en la region española llamada Cataluña.

La otra mitad de españoles que aqui vivimos no somos separatistas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jaume fletxa Barcelona
21 de maig de 2014, 18.22 h

ARAGONESES, el ruc més ruc del blog.

Perquè no comentes res dels insults dels fans del Madrid contra els jueus en comptes de explicar les teves batalletes de Abuelo Cebolleta sobre lo dolents que són els catalans i lo bona que és España? Va, sigues valent home!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.