directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cañete gelós d’una Catalunya independent

Considera "terrorífiques" les conseqüències per als ciutadans d'una independència de Catalunya, els "efectes transitoris" fins a tornar a Europa serien "molt greus" i "posen els pèls de punta"

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El cap de llista del PP a les eleccions europees, Miguel Arias Cañete, s'ha mostrat esgarrifat aquest divendres en parlar dels efectes que tindria una hipotètica independència de Catalunya en els ciutadans. "Tindria unes conseqüències terrorífiques", ha sentenciat, tot apuntant que el de l'accés a la sobirania dels catalans és un escenari que "no contempla en absolut". I és que Cañete, que ha visitat Barcelona en l'últim dia de campanya per a participar en un dinar-col·loqui, creu que si Catalunya se separa d'Espanya quedarà "immediatament fora de la UE" i si vol reingressar "els efectes transitoris" fins a tornar-hi serien "molt greus". "Se sumen tantes coses que posen els pèls de punta", ha dit.



Comparteix
   


Etiquetes
Tant sols tenen les amenaces i la por contra Catalunya

"No considero aquest escenari. No contemplo la independència en absolut". Amb aquesta afirmació ha volgut començar Arias Cañete a parlar de les possibles conseqüències d'una secessió catalana. Amb tot, ha entrat a comentar què li passaria als catalans si, segons el PPC, tingués lloc aquesta "situació imaginària". 

Sensació de desesperació en el PP davant la fermesa del procés català

És en aquest sentit que Cañete ha volgut alertar que totes les derivades d'estar fora de la UE, de la zona de comerç comuna, amb aranzels, sense l'euro, les "deslocalitzacions" d'empreses que diu que es produirien, i les zones duaneres per a les exportacions que s'haurien d'implantar, serien catastròfiques. "Els efectes transitoris serien molt greus. I caldria començar a veure les coses que passen el dia després", ha sentenciat, tot afegint que totes aquestes coses "sumades posen els pèls de punta i són conseqüències terrorífiques pels ciutadans".


 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
25 de maig de 2014, 19.33 h

Els de La Franja están desitjantn vindre a La Republica Catalana, Ningu vol perteneixe a una naçio de frustrats i derrotats castellans


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Synera fletxa Barcelona
25 de maig de 2014, 00.47 h

ENDIVINA ENDIVINALLA:

ALLÒ CASPÓS QUE CAU ARNAT, CORCAT I APOLILLAT, QUINA COSA ÉS?

ALLÓ PLE DE CORRUPTES QUE NEGUEN DRETS, QUINA COSETA ÉS?

ALLÓ QUE T'IMPOSA AL QUE NO VOLS SER, QUÉ ÉS, HM?

SÍ, ENCERTEU, ÉS ALLÓ QUE PENSEU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Jaume fletxa Barcelona
24 de maig de 2014, 18.18 h

CAÑETE NO; COÑETE.

La foto d'aquest paio, el Coñete Cañete, entre dos membres il.lustres de nedar i guardar la roba (en Miquelet Roca i el Comte de CollTort) és digna del individu aquest. El Cañete no té cap futur. Sap no serà comisari, està molt nerviós, diu burrades, i tot i ser un tío simpàtic, no dona la talla. Perquè va acceptar ser el nº1? No ho entenc!!! Jo del Rajoy hagués enviat a la Botox Camarga. No hauríem parat de riure.

Ànims Coñete; no paris de dir burrades!!!... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Albert Vila fletxa Barcelona
24 de maig de 2014, 13.38 h

Anem millorant. Ara ja no anirem a l'espai sideral pels segles dels segles; ara només serà una absència transitòria d'Europa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
24 de maig de 2014, 13.09 h

-ojalá la sociedad se conciencie de aquí al día de votar,de que los politicos profesionalizados,sobre todo los del pp-psoe,no nos van a sacar de ésta nunca,sólo van a repartirse los escaños y a cobrar sueldazos,y se reirán al ver que seguimos siendo tan paletos que les votamos,...por favor ,recapacitad,no votéis a estos parásitos,nos están mangando, nos roban en nuestras narices !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
24 de maig de 2014, 13.06 h



Comunicado de la Resistencia :

Ante el comienzo de la campaña electoral para las elecc.europeas , desde la Resistencia hacemos un llamamiento para que los pueblos voten por las opciones que representan un avance sustancial hacia la libertad y la instauración de una plena democracia.
Estas formaciones, las que luchan por los nobles ideales de libertad, independencia de las naciones ocupadas por el estado español, y por la consecución de una democracia plena en el contexto de una libertad ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
mario fletxa barna
24 de maig de 2014, 12.05 h

Crec que ens tenen enveja SI, i més ens en tindran quant siguem una REPÚBLICA, al temps! Potser tindrem una nova onada migratòria española. Hòstia quina por...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
OUITUUUU fletxa YTHSFDHTHS
24 de maig de 2014, 10.09 h

És en aquest sentit que Cañete ha volgut alertar que totes les derivades d'estar fora de la UE, de la zona de comerç comuna, amb aranzels, sense l'euro, les "deslocalitzacions" d'empreses que diu que es produirien, i les zones duaneres per a les exportacions que s'haurien d'implantar, serien catastròfiques. "Els efectes transitoris serien molt greus. I caldria començar a veure les coses que passen el dia després", ha sentenciat, tot afegint que totes aquestes coses "sumades posen els pèl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Dr.Subirós fletxa Metge psiquiatra
24 de maig de 2014, 09.12 h

#6
#21 Tranquiiiiil, tu tranquil, Aragoneses, que ningú no t'ingressarà per la força a cap institució psiquiàtrica, a menys que ofereixis resistència.

Pensa que nosaltres no et volem fer cap mal, només volem curar-te aquesta angoixa que t'atormenta contínuament i que et fa estar tan neguitós i escriure tantes bestieses.

Pensa que actualment la psicosi paranoica es pot curar, i la histèria es pot calmar força. Res no està perdut, podras ser gairebé com la gent normal. Però cal i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Dr. Subirós fletxa Metge psiquiatra
24 de maig de 2014, 08.51 h


#21 Aragoneses, tu no et posis nerviós ni deixis alterar-se el teu caràcter, busca la serenitat i la reflexió. ahir et vaig indicar una llista d'institucions psiquiàtriques on series tractat amb mimo i on series curat d'aquestes malalties mentals que pateixes i que no t'han d'avergonyir. Pensa que no ets l'ùnic al món que pateix psicosi paranoica, ni l'ùnic que pateix histèria galopant. I si tens voluntat de curar-te ho podràs aconseguir.

Ànim i coratge, res no és impossible !


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.