@Societatcc fa el ploricó a Madrid convençuts que el 9-N hi haurà consulta
La plataforma unionista fa un S.O.S a Rajoy. Tot i l’escassa representació a Catalunya és afalagada pels mitjans de la caverna i la televisió Espanyola
La plataforma unionista fa les espanyes amb una atapeïda agenda per explicar la “coacció i l’engany” del procés sobiranista català i com de “malalta” està la societat catalana que vol decidir el seu futur i reclamar ajut al Govern espanyol. Dilluns la caverna mediàtica es feia ressò de la carta que la plataforma unionista enviava als ambaixadors a Espanya per fer “una contraofensiva diplomàtica davant la independència”, i que present aquest dijous, dimecres la plataforma va fer un acte a Madrid que recull l’agència Europa Press i avui el programa “Los Desayunos” de TVE, els ha obert les portes i ha entrevistat a dos dels seus fundadors, Joaquim Coll i Josep Ramon Bosch.
S.O.S a RajoyEn un col·loqui a Madrid organitzat per l’ Asociación para la Defensa de la Transición, entitat que treballa contra l’independentisme i per mantenir el vincle de Catalunya amb Espanya, el president de @Societatcc, Josep Ramon Bosch, va dibuixar el full de ruta al govern espanyol. A parer seu, l’executiu de Rajoy “no ha de fer absolutament res, quan el 9-N, la Generalitat celebri la consulta” perquè encara que els catalans votin “no passarà res. També va esperonar al govern de Rajoy a recuperar les competències en educació i que financi mitjans de comunicació contraris a l’independentisme.
Mentides i odi cap a l’ANC
Bosch va insistir en el seu discurs al Fòrum que les pàgines web independentistes reben diners públics dels governs català i espanyol a través de publicitat d’empreses públiques com RENFE. En aquest sentit, ha considerat necessari finançar mitjans contraris a l’independentisme perquè aquells que volen celebrar el referèndum “trampós” estan utilitzant recursos públics i tenen més de 30.000 persones treballant a temps complert.
Després de la consulta...
Bosch va explicar que la plataforma que presideix, després de la consulta intentarà convèncer els catalans que "de forma sentimental han deixat de ser espanyols” que realment ho segueixen sent, i va assenyalar que per promoure aquest sentiment cal que Espanya mostri “certa estima” a Catalunya, i es doni el màxim reconeixement al català perquè té molta importància pels que al parlen. Bosch també va reclamar “gestos emotius” a Felip VI com pronunciar part del seu discurs de proclamació en català.