directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 18:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

López Tena: 'Sense els milions de la Diagonal es pot organitzar un referèndum amb més garanties i participació'

El president del CES i Justo Molinero inauguren el local de Mataró Decideix

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El desastre de la Diagonal ha monopolitzat el terme consulta durant uns dies, però aquest any les úniques consultes que han tingut rellevància al Principat han estat les de la independència. La quarta onada de consultes serà d'aquí cinc setmanes, i els municipis que votaran l'Estat propi ja encaren l'inici de campanya. A Mataró aquest dissabte s'ha inaugurat la seu del cos de gestió electoral de Mataró Decideix amb la presència del periodista Justo Molinero i el notari Alfons López Tena. El comunicador cordovès ha reiterat que 'Catalunya ha de ser el què decideixin els catalans', i s'ha posat a disposició de Mataró Decideix 'per a qualsevol cosa que faci falta durant la campanya'. Per la seva banda, Alfons López Tena ha assegurat que amb els diners gastats en la consulta de la Diagonal és possible organitzar un referèndum 'més fiable, amb més garanties, i amb més participació'.
justo molinero lópez tena
Comparteix
   


Etiquetes
La inauguració ha comptat amb la presència de més de 100 persones que han passat per la seu durant tota la tarda, compartint impressions, afegint-se com a voluntaris i organitzant les diverses tasques que durà a terme properament Mataró Decideix.

Justo Molinero, ha destacat que “Catalunya ha de ser el què decideixin tots els catalans”, també ha comentat que aquest referèndum no és una qüestió dels catalans de tota la vida sinó que també s’han d’implicar els que no han nascut a Catalunya. Justo, no s’ha volgut posicionar en cap sentit del vot ja que “el què és important és que la gent vagi a votar”, abans d’acabar, s’ha posat a disposició de Mataró Decideix “per a qualsevol cosa que faci falta durant la campanya”.

López Tena, ha destacat que 'sense els quatre milions d’euros que s’ha gastat l’ajuntament de Barcelona en l’organització del referèndum de la diagonal, es pot organitzar un referèndum més fiable, amb més garanties, i amb més participació'. També ha destacat l’enorme esforç que estan fent els ja més de 400 voluntaris que estan treballant amb Mataró Decideix per organitzar el referèndum sobre la independència de Catalunya pel proper 20 de juny de 2010.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
17 de maig de 2010, 10.30 h

#2 Vaigboig.- I....no deurieu de saber que és mol més vergonyós i humiliant anar a favor dels nostres BOTXINS? agraeixiria que rectifiquessiu i ens portessiu a la INDEPENDENCIA=LLIBERTAT, això ens INTERESSA més que no si fem o no fem una falta gramatical, PERQUE NO ENS HAVEU ALLIBERAT? perquè us molesta tant que us donem la LLIÇO de com ho podrieu fer? APREN QUE JA ES HORA NO?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de maig de 2010, 14.14 h

#1 Primer aprèn a escriure, després a redactar i després escriu. Les faltes que fas són vergonyoses i humiliants. Això és un insult al català. Una cosa és fer alguna falta, però això teu és lamentable. Salut! (s'agraeixen correccions)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pasbort fletxa Vila-real
16 de maig de 2010, 11.47 h

Que has de tindre és el mental....i si pots treure´t tota la propaganda que t´han posat a dins comprendràs que VOS SOU LLIURE per VOTAR INDEPENDENCIA=LLIBERTAT o VOTAR a favor d´aquests LEGALISTES amics dels.....tú i sols tú pots fer guanyar la guerra o pérdrela, SOLS EL CARRETERO HA ASSEGURAT QUE EN QUAN TINGUI MAJORIA ABSOLUTA DECLARARA LA INDEPENDENCIA SENCE TENIR QUE DEMANAR PERMIS A MADRID....algú altre? bé NO VINDRIA D´UNA MENTIDA OI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.