directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC en via morta fins l’agost

Navarro no contempla que el Congrés del PSC per triar la nova cúpula se celebri abans de l’agost

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El Consell Nacional de dissabte vinent haurà d'iniciar el procés que culmini en un congrés extraordinari del PSC. Per fer-ho, el Consell Nacional pot fixar directament una data per al conclau socialista i nomenar una comissió organitzadora, o bé aprovar la constitució d'una gestora que faci aquest procés. Pere Navarro, doncs, deixa a l'elecció del Consell Nacional la data de la cita socialista que escollirà la nova cúpula del partit. Tot i això, ha afirmat  que veu unt tant precipitat que el congrés se celebri abans de l'agost, segons informa l’ACN. 
Navarro deixarà el Parlament?

El que tampoc ha aclarit el fins ara primer secretari del PSC és si deixarà el Parlament. De moment, manté el seu escó i el seu càrrec de president del grup parlamentari, però ha deixat en mans de la nova direcció la decisió de seguir vinculat als òrgans directius, al grup parlamentari i, fins i tot, mantenir el seu escó. "Estic al servei del partit i del grup", ha dit.

Possibles lideratges

De qui pot ser el nou primer secretari, Navarro no n'ha volgut parlar, però ha considerat que el PSC té "molta gent que podria assumir el lideratge, tot i que potser ara no els coneixem tant". A qui sí ha volgut lloar de manera efusiva és a qui ha estat aquests anys la seva mà dreta entre els càrrecs públics del PSC, el portaveu del grup parlamentari Maurici Lucena. "És excel•lent en la seva feina, i ha estat molt lleial, no amb mi sinó amb el partit. I això té molta importància en un moment com aquest", ha sentenciat.

El paper dels crítics

Pere Navarro ha volgut desvincular la decisió del paper dels crítics i de les trifulgues internes que han protagonitzat. Però el socialista ha volgut tenir unes dures paraules contra ells. Després de destacar la seva "permanent voluntat de diàleg intern" i de recordar que va voler fer executives i llistes "d'integració", Navarro ha retret que "malauradament, alguns van decidir aprofitar-ho per subratllar de forma permanent i pública diferències de criteri i vulnerar acords després de debats intensos".
 
Sol com un mussol
 
 Amb el rostre seriós, acompanyat només pel seu equip i per l'exprimer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí. Així ha comparegut Pere Navarro davant la premsa per explicar els motius que han motivat que deixi la primera secretaria del PSC. El socialista ha assegurat que "fa dies" que tenia presa la decisió, però ha preferit esperar a anunciar-la aquest dimecres per motius que ha desvinculat de l'actualitat política. "Després de les eleccions europees, cal donar un senyal fort a la societat. Per això, després d parlar i escoltar a molta gent, he arribat a la conclusió que la millor manera de contribuir-hi és abandonar la primera secretaria en el proper Consell Nacional". Amb aquestes paraules Pere Navarro ha anunciar la seva renúncia al lideratge del PSC, després de setmanes assegurant que no plegaria i que se sentia més fort que mai per encarar els canvis que necessitava el partit i Catalunya.

Ningú li ha demanat de manera taxativa que plegui

El fins ara primer secretari ha admès que en les seves converses amb l'entorn socialista i els quadres intermitjos del PSC se n'ha adonat de "quina és la situació del partit". "I ara el que faig és aportar una solució a aquesta situació", ha afegit. Així, Navarro presenta la seva dimissió com una decisió reflexionada i fruit de les reunions mantingudes per esbrinar quin era el millor camí per al PSC. Però tot i això, ha assegurat que no ha tingut "cap conversa amb ningú que em digui de manera taxativa que plegui". En aquest sentit, ha considerat que les reunions mantingudes amb l'entorn del PSC no l'han fet sentir sol tot i la falta de suports, però li han servit per estar "segur que la millor decisió per al PSC" és plegar de la primera secretaria. "No estic, ni he estat mai, aquí per interessos personals. Estic per servir al partit i a la societat catalana", ha afegit.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
12 de juny de 2014, 13.59 h

Comunicado de la Resistencia :

Ante la próxima celebración del Campeonato Mundial de Fútbol , en Brasil, queremos realizar algunas consideraciones sobre la participación de la autodenominada selección española de fútbol, a la que desde hace alagunos años, ellos mismos llaman la roja, usurpando y plagiando la denominación histórica de la Selección de Chile, que debería ser la única legitimada para llevar tal sobrenombre, ya que es la primera que lo utilizó.

Hecha esta pequeña , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Dr. Benway fletxa Terrassa
12 de juny de 2014, 09.11 h

#23 L'Analcleto és la millor mostra de que cal una manca de cervell brutal per ser unionista.
Es de calaix Analcleto; des de la Via Catalana que va passar pel mig del Camp Nou el Barça ha estat denunciat per un tal Jordi Cañes dic Cases. Curiosament aquest individu va sortir amb una samarreta independentista per que no el confonguessin amb un españolero, cosa que no hauria calgut si no hages volgut despistar. Després amenacen a Sandro Rossell fins que el fan dimitir. El Barça, com no pot ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
L.Mental fletxa Pobrets els esPANOLIS que mancats de personalitat pròpia i acostumats a IMITAR, es passen la vida buscant exemples, models i paradigmes aliens
12 de juny de 2014, 08.16 h


#23 Anacleto Flatulencio Aragoneses, fa uns dies pretenies que l'opinió d'un poeta (font de riotes a l'excel.lent programa còmic "Polònia") com Pere Gimferrer fos considerada demostrativa en un terreny, la HISTÒRIA, que el pobre home no domina.

Ahir ens proposaves una escriptora de comptes infantils (tan populars com poc rigorosos) com a opinió amb autoritat sobre la independència d'Escòcia.

Ara pretens que el pare d'un jugador de futbol senti càtedra en temes de política.

Et pregu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
12 de juny de 2014, 07.59 h

El padre de Messi atribuye los problemas de su hijo con Hacienda al desafío independentista promovido por Mas
"Todo esto lo crea la prensa de Madrid. No digo que haya una confabulación pero me llama demasiado la atención. [...] Para colmo ahora con el tema de que Cataluña se quiere independizar hay una problemática política en todo esto. Tampoco apunto a que sea esto, yo simplemente digo que es muy raro todo, muy raro", señala Jorge Messi, que está implicado junto a su hijo en un presun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Clavé fletxa cervera
12 de juny de 2014, 07.35 h

La natura és savia, i el poble també. Això és una mostra del que passa als que han votat contra el seu propi poble, en aquest cas prostituïnt-se al Psoe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Alba. fletxa BARCELONA
12 de juny de 2014, 07.26 h

Ai, ai, ai... que aquests del PSOE ens volen sorprendre colocant a la seva sucursal de Catalunya una directiva encara més patètica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Paula fletxa bcn
12 de juny de 2014, 00.11 h

No oblidem de seguir batallant: MANIFESTACIÓ DISSABTE A BARCELONA, EN DEFENSA DE L´ESCOLA CATALANA.

6 DE LA TARDA, cruïlla Passeig de Sant Joan x Gran Via de les Corts Catalanes.

És importantíssim que la concentració sigui multitudinària. Ens hi juguem molt... i la consellera Rigau sembla que no s´adona que NO PODEM CEDIR NI UN MILÍMETRE!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Jo fletxa Catalunya
11 de juny de 2014, 23.54 h

#16 Així so sé si millor que el fitxi la Quemacho o el Riviera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jo fletxa Catalunya
11 de juny de 2014, 23.51 h

#9 No, la tercera via és una via silenciosa. S'ajuntaran en Nararro i en Duran, quan dimiteixi, i crearan un espectacle de transvestisme. Arrasaran!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
11 de juny de 2014, 21.15 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://lh6.ggpht.com/_KFZuB8FSfnY/TEykePzNRSI/AAAAAAAACTI/_hUKICX2fUc/catalo6.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.