directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch torna a oferir a Amorós fer tàndem a l'alcaldia de Barcelona

El portaveu d'ERC a Madrid anuncia que ja ha aconseguit els 150 avals necessaris

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha presentat aquest dijous en societat la candidatura a liderar els republicans en les eleccions municipals del 2015. Davant dues-centes persones que han deixat petit el bar de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Bosch ha tornat a oferir al seu rival a les primàries, Oriol Amorós, el número 2 de la candidatura. "I si no és possible ara, serà a partir del 12 de juliol", ha vaticinat en referència al dia després de les primàries. Com Amorós, Bosch també ha assegurat haver aconseguit els 150 avals necessaris per ser proclamat candidat: "hem aconseguit els avals. Si algú es pensava que no hi hauria feina, s'equivocava".
 




Bosch amb membres de la sectorial LGTB d’ERC
Bosch amb membres de la sectorial LGTB d’ERC

Comparteix
   

"Torno a estendre la mà a Oriol Amorós i a la seva gent i equip, per poder fer tàndem i sumar el bo i millor d'ERC a Barcelona", ha explicat al principi del seu llarg discurs de presentació. Bosch ha reclamat fins i tot un sonor aplaudiment per al seu rival a les primàries i també per a la persona que ha liderat Esquerra els darrers 16 anys a Barcelona, Jordi Portabella.
 
Uns aplaudiments que han contrastat amb altres parts del discurs, més incisives contra el seu rival per esdevenir l'alcaldable d'ERC a Barcelona. "Hem aconseguit els avals. Si algú es pensava que no hi hauria feina, s'equivocava. Si algú es pensava que s'acabava ràpid o que podria sortir d'aquí i anar cap a casa s'equivocava", ha dedicat a Amorós, que aquest passat dimecres també va anunciar haver arribat als 150 avals de militants necessaris per optar a liderar el partit en les municipals.
 
Bosch també ha respost als elogis que li ha dedicat Amorós per la seva tasca a Madrid. "El que no acabo d'entendre és que si el que fem a Madrid ho fem molt bé, volen que a Barcelona hi hagi una persona que ho faci molt malament? Què volen dir? Que el lloc ja està ocupat i que no es legítim que la gent voti? Que els militants i amics decideixin?", ha preguntat. "Els militants d'ERC són els que manen. Vosaltres maneu. Tingueu-ho molt clar. No decidirem les coses en un despatx", ha afegit.
 
Sembla evident que el proper 11 de juliol Bosch i Amorós es disputaran el lideratge d'Esquerra a Barcelona. Una competència que el portaveu republicà al Congrés està convençut que serà "amistosa" i que consolidarà una candidatura consensuada a partir del 12 de juliol. "L'únic que perdrà serà Trias", ha subratllat.
 
Alfred Bosch aposta per un canvi a Barcelona. Un canvi que permeti no deixar ningú a la "cuneta". I, per fer-ho, primer ha de canviar ERC. "Si no som capaços de canviar portes endins, regenerar el partit, canviar els petits vicis que amb els temps acumula qualsevol organització, com voleu que confiïn en nosaltres?", ha explicat.
 
Si és alcalde, Bosch ha promès que "cap família dormirà al carrer sense sostre", que no s'abandonarà ningú a la seva sort, especialment aquelles famílies que pitjor ho estan passant, que s'invertirà en vies verdes i en indústria de valor afegit. Grans proclames que el mateix Bosch ha explicat que s'hauran de concretar en el programa electoral que els republicans començaran a redactar un cop acabades les primàries.
 
Els crits d'independència han posat punt i final a un acte de presentació que s'ha allargat per sobre de les dues hores i que ha començat passades dos quarts de vuit del vespre. Entre les persones que donen suport a Bosch destaquen l'expresident d'ERC, Jordi Carbonell, i la senadora i exregidora barcelonina, Esther Capella. Tots dos han acompanyat el candidat a les primàries en la posada de llarg de la candidatura a l'Espai Ferrer i Guàrdia, al costat del diputat i company de Bosch al Congrés, Joan Tardà, o de la diputada d'ERC al Parlament Marta Vilalta.
 
També li donen suport els exregidors Pilar Valluguera i Xavier Florensa, els exconsellers de districte Xavier Roman (Ciutat Vella), Roger Civit i Pep Serrano (Eixample), Jordi Coronas (Horta-Guinardó), Miquel Anton Roman (Nou Barris) i Montserrat Benedi (Sant Andreu).
Entre els promotors de la candidatura també s'hi troben diferents presidents de districte d'ERC com Pepe Pérez, Francesc Llamas, Carles Julbe i Robert Fabregat, membres de l'executiva de la federació de Barcelona o de l'executiva nacional com l'Albert Castellanos, el Josep González, l'Eli Nebreda (número 4 a les passades eleccions europees), Xavier Garriga i Eva Baró.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
13 de juny de 2014, 10.33 h

http://www.youtube.com/watch?v=zLQtm1xGBW0

Quatre bones raons perquè Catalunya sigui independent segons la televisió russa.

Ningú defensa una causa que desconeix. Fem córrer vídeos com aquest que expliquen en anglès el que està passant. INTERNACIONALITZEM la nostra lluita i guanyem-nos el suport de l'opinió pública internacional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
13 de juny de 2014, 08.29 h


http://www.cnbc.com/id/100456964

Spain Is the ‘Next Germany’: Morgan Stanley

Spain is set to usurp Germany as the strongman of Europe, due to the increasing competitiveness of its exports, say Morgan Stanley analysts, who think fiscal rebalancing will continue in the country despite its current political turmoil.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
13 de juny de 2014, 04.22 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://lh6.ggpht.com/_KFZuB8FSfnY/TEykePzNRSI/AAAAAAAACTI/_hUKICX2fUc/catalo6.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
13 de juny de 2014, 00.18 h

El text no esmenta la presència i suport de Pep Cruanyes a la candidatura de l'Alfred Bosch. Un gran lluitador -juntament amb Toni Strubell- per les llibertats d'aquest país des de la gran Comissió de la Dignitat, entitat a la què repetidament se li nega la Creu de Sant Jordi que sí te´, per exemple, el Sr. Lara Bosch...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mariona fletxa barcelona
13 de juny de 2014, 00.01 h

Aquest home com sempre, ofertes ben generoses! No te elegància, no sap què és i a sobre es creu algú! Així no es comporten els indecents a ERC si. Bosch! Respecte als nostres com a mínim!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Matilde fletxa Mollerussa
12 de juny de 2014, 23.45 h

L'Oriol Amorós és un dels darrers que falta per passar el relleu. Aquest etern conspirador i artífex de vàries de les actuacions més desencertades d'ERC, pretén sobreviure al canvi i regeneració que l'Esquerra ha dut a terme. Encara li quedarà l'acta de diputat!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
12 de juny de 2014, 23.35 h

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI, DIU i DIU
ALS USA ELS HI HA ANAT MOLT BÉ

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.