directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Barça guanya la Lliga espanyola

Després de vèncer el Valladolid per un contundent 4-0

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El FC Barcelona s'ha tornat a proclamar campió de la lliga estatal de futbol, en una tranquil·la última jornada on no ha fet falta estar atents dels transistors. L'amenaça del Madrid no ha existit en tota la tarda de diumenge, després que els blaugrana s'avancessin al marcador amb un gol a pròpia porta de l'equip contrari i posteriorment marquessin Pedro i Messi per partida doble. A més els blancs només han pogut empatar contra el Màlaga, de manera que l'equip català s'ha endut el títol de lliga amb una xifra rècord de 99 punts en lliga, deixant l'equip espanyol a tres punts. Minuts abans d'acabar el partit les celebracions a Canaletes ja havien començat, i es preveu que fins a 80.000 aficionats allargaran la festa fins ben entrada la matinada.
barça culers celebració lliga
Comparteix
   


Etiquetes
Centenars de seguidors vestits amb samarretes del Barça ja s'apleguen al centre de Barcelona, mentre l'Ajuntament i la Generalitat ja han començat a desplegar el dispositiu de seguretat que s'ha dissenyat per evitar actes incívics durant les celebracions. S'ha impedit que els cotxes aparquin a la plaça Catalunya i s'han instal·lat tanques de seguretat i lavabos mòbils.

L'Ajuntament calcula que uns 80.000 aficionats aniran a la plaça de Catalunya i a la font de Canaletes. Els Mossos d’Esquadra han dissenyat un dispositiu de seguretat al centre de la ciutat i zona d'influència que comptarà amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, que també ha preparat un dispositiu de trànsit al voltant de la zona centre, en cas de victòria del FC Barcelona. S'espera que no es repeteixin els incidents d'anteriors celebracions, com l'any passat, que es van trencar aparadors de botigues i mobiliari urbà.

En aquesta línia, els mitjans de comunicació participants del muntatge a la plaça de Catalunya han fet difusió d'un anunci que insistirà en missatges de celebració amb respecte, amb el lema: 'Ser del Barça és el millor que hi ha', 'Al camp, màgia, a la grada, passió, i al carrer, respecte, com a tu t'agrada'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi fletxa Barcelona
17 de maig de 2010, 01.44 h

Soc l'únic que s'ha sentit avergonyit de veure l'alcalde a la tribuna?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
CIU=PP fletxa bcn
16 de maig de 2010, 21.53 h

El barça guanya, els sociates enculats, mmmmm m'agrada


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.