directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 12:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Malgrat la dimissió, Carles Martí continua com el màxim candidat per substituir Hereu

El PSC podria fer dimitir l'alcalde abans de les municipals de 2011

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El PSC de Barcelona ha anunciat que el fins a aquest diumenge primer tinent d'alcalde de Barcelona, Carles Martí, continuarà essent primer secretari del partit, tot i haver estat destituït dels seus càrrecs a l'Ajuntament per la seva responsabilitat en la consulta sobre la Diagonal. L'agrupació barcelonina del PSC dóna suport a les mesures d'Hereu perquè 'els socialistes assumim les nostres responsabilitats', però això no treu que, segons expliquen en un comunicat, Carles Martí hagi donat 'exemple' de l'estil de fer política del partit, un estil 'de rigor, coherent, i honest'. Amb aquesta decisió els socialistes barcelonins mantenen Martí a primera línia política en contra de la voluntat d'Hereu, amb la intenció de mantenir-lo en la recambra per si cal substituir Hereu abans de les municipals de l'any vinent.
martí carles
Comparteix
   


Etiquetes
Tot i els resultats de la consulta i els problemes que ha comportat, el PSC considera que el govern municipal de la capital catalana ha donat 'la veu a la ciutadania', una ciutadania que ha deixat clar que no vol 'que es tiri endavant cap dels projectes' sobre els quals l'Ajuntament els ha preguntat.

Resultats a banda, el PSC de Barcelona assegura que la consulta ha servit per 'obrir una nova etapa en la participació i en la vida democràtica de la ciutat', alhora que es critica el comportament 'irresponsable' de Xavier Trias i altres membres de l'oposició en l'actitud de 'deslegitimació' de la consulta.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.