directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vila reacciona i lamenta l’atzagaiada de Fomento al port de Barcelona

El conseller alerta que no tindria "cap sentit" que Barcelona hagués de finançar infraestructures de ports que els poden fer la competència

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha carregat contra la intenció de Foment de fer pagar als ports que tenen beneficis, com el de Barcelona, les infraestructures d'altres ports de l'Estat amb pèrdues i que, a més, ha avisat, els poden fer la competència. "No es pot tolerar de cap manera que recursos que es generen en un port i fins i tot companyies que hi tenen concessions i generen rendiments serveixin per finançar infraestructures en altres ports que els fan la competència", ha advertit el conseller. En declaracions a Catalunya Ràdio, Vila ha lamentat que el Ministeri de Foment acabi penalitzant els ports amb autonomia pròpia que tenen guanys.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
"Salta a la vista que no pot ser, enlloc d'Europa passa", s'ha exclamat Vila, que ha afirmat que no se sent "enganyat" perquè "encara no ha passat res", tot i que sí ha admès que no li ha vingut de nou. "Ens havien advertit que això que ha passat en el port de Barcelona de fer contribuir en el 50% en el finançament d'accessos concrets era un model que volien estendre al conjunt de ports", ha assenyalat.
 
El conseller de Territori i Sostenibilitat ha avisat que aquesta mesura no només perjudicaria el port de Barcelona, sinó als altres ports de l'Estat que també tenen beneficis, com els de les Balears, Algesires, Cartagena, Canàries i Las Palmas. "Els estem dient que l'Estat irromprà en els seus plans de negoci i si tenen beneficis se'ls endurà el 50% per a altres ports petits que poden ser deficitaris i que fins i tot els poden fer la competència", ha insistit.
 
Per Vila, "el més greu" de la intenció del Ministeri acaba amb un "model d'èxit del model portuari", com és el de donar autonomia els ports. "Lluny de protegir-ho, estimular-ho i premiar-ho, es plantegen castigar-ho", ha lamentat el conseller, que ha mostrat la seva esperança que tot quedi en una "ocurrència" de ports de l'Estat i el Ministeri s'acabi fent enrere.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
mario fletxa barna
21 de juny de 2014, 09.59 h

DE VERGONYA! TOT PLEGAT. Encara queden 141 dies per la consulta? És tan luny encara! mai havia desitjat que el temps passés de pressa, de pressa.
Estem cansats, molt cansats d'aquesta españa sense escrúpols que cada dia es mostra més MENYSPREABLE. 9-N SI-SI
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
UYYETEU fletxa GFADGRADA
20 de juny de 2014, 19.24 h

Santi Vila, ha carregat contra la intenció de Foment de fer pagar als ports que tenen beneficis, com el de Barcelona, les infraestructures d'altres ports de l'Estat amb pèrdues i que, a més, ha avisat, els poden fer la competència.

SI NO VAIG EQUIVOCAT ARA VOLEN APLICAR EN ELS PORTS EL MODEL QUE TAN BÉ (?) ELS HA FUNCIONAT AMB LA GENERALITAT DE CATALUNYA. L'ASFIXIA ECONÒMICA (a Catalunya o als ports) A PART DE PROPORCIONAR DINERS, DEBILITA A L'ESPOLIAT (Catalunya i Port de Barcelona).... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
UYYETEU fletxa GFADGRADA
20 de juny de 2014, 19.16 h

"Els estem dient que l'Estat irromprà en els seus plans de negoci i si tenen beneficis se'ls endurà el 50% per a altres ports petits que poden ser deficitaris i que fins i tot els poden fer la competència", ha insistit. ------------> RESUMINT: ATRACO A MANO ARMADA. ESPOLI PORTUARI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jaume fletxa Barcelona
20 de juny de 2014, 12.03 h

VILA, EL CLÀSSIC BON NOI I 'TONTO ÚTIL' DE FOMENTO (alies SIERRA MORENA)

Amb aquesta cara de bon noi que sembla no ha trencat un plat, s'ha cregut a la cara de cavall de FOMENTO, la Sra (???) Pastor. Pobre estúpit!!!

El port de BCN i l'aeroport de BCN (el millor d'Europa) tenen els beneficis més grans de tota España. En particular, el aeroport va tenir uns beneficis de 160 milions d'Euros (Barajas només de 84) i el seu deute és de 1.350 milions d'Euros contra els 5.700 de Barajas i la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
20 de juny de 2014, 11.09 h

Drenar el Port de Barcelona, fins el 50% de la seva productivitat és un acte criminal, És la continuació de no dotar-lo de les adequades infraestructures de ferrocarril i carreteres. És un altra passa continuada de la colonització en tots els vessants del regne d'Espanya envers Catalunya. Cal tenir poder per aturar-ho. Ara immediatament arbritar les mesures d'insubmissió necessàries perquè no ho executin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
20 de juny de 2014, 08.28 h

Mas, ja saps que el Vila i la seva colla d'eco-progres fan una llei marxista-leninista d'Urbanisme? Saps que aquesta conselleria marxista-ecologista es l'assegurança de la sortida de la crisi del sector immobiliari? Saps que amb un 30% d'HPP el sector no sortira mai de la miseria? Tanta incompetència, ganduleria i pijo-ecologisme fa pensar que avui per avui CDC protegeix als eco-pastanagues, als okupes i persegueix al sector immobiliari fins a la seva mort!!! Sr. Mas, que espera?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Valerià fletxa Setcases
19 de juny de 2014, 18.38 h

#15 torna a mongolia, mongol. Ets mes repetitiu que les 17 copes d´anis que et prens cada dia per a esmorzar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
19 de juny de 2014, 18.30 h





EXCELENTE DIA DE CORPUS CRISTI


No os podeis imaginar el dolor profundo y la desesperación amarga que sentí cuando la selección chilena le marcó dos goles a la española.

Incluso me tomé una copita de ANÍS EL MONO porque no me sentia capaz de encajar el golpe.




España ya no tiene PARO, tampoco tiene CORRUPCIÓN, goza de una monarquia que no ha sido impuesta por ningún general fascista, i mi novio no me ha reventado las hemorroides cuando me la ha metido por el ojete del culo.

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
19 de juny de 2014, 18.26 h




QUE PENA ME DABAIS Y QUE ASCO ME DAIS

ME DABAIS CASI TANTA PENA COMO CUANDO EL MARICÓN PEDÓFILO DE MI PAPÁ LE PEGABA A MAMÁ PARA QUE NO PROTESTASE CUANDO ME SODOMIZABA A MI

ME DAIS CASI TANTO ASCO COMO CUANDO MI PADRE, DESPUÉS DE SODOMIZARME, ME OBLIGABA A LAMERLE LA PUNTA DE LA CHORRA.

¡¡ cuánta pena y cuanto asco, dios mio !!



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
19 de juny de 2014, 17.16 h

EXCELENTE DIA DE CORPUS CHRISTI

SU MAJESTAD FELIPE VI ES PROCLAMADO REY DE LOS ESPAÑOLES, UN REPUBLICANO VA A LA CARCEL Y LA PRIMA DE RIESGO SIGUE BAJANDO.

El 'exconseller' Ausàs, condenado a 4 años de cárcel y a una multa de 195.000 euros por contrabando de tabaco
La fiscalía sostiene que el exalto cargo de ERC integraba un grupo criminal que pasaba la mercancía sin declarar de Andorra a La Seu d'Urgell para no pagar impuestos.
La Audiencia de Lleida ha condenado al 'exconseller' de Go... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.