directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ballesteros candidat, Iceta primer secretari

L’alcalde de Tarragona ha preparat el terreny, un cop desmuntada la candidatura de Núria Parlon, Iceta ho té tot preparat per gestionar el PSC del que no serà candidat

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El president de la Comissió Gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha mostrat convençut que Joan Ignasi Elena posarà la seva acta de diputat a disposició del partit pel seu "raonament ètic i compromís polític" després que hagi anunciat que abandona el PSC i el grup socialista al Parlament. Ballesteros ha lamentat que tant Elena com Montserrat Tura hagin declinat postular-se per a liderar els socialistes catalans, en un procés que hauria servit per mesurar "la força de les seves propostes en el si del partit". Paraules buides dites un cop ha mogut cel i terra per evitar la candidatura renovadora de Núria Parlon, que ha pagat car no votar a favor de BCN World.
El president de la Comissió Gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, aquest dilluns en roda de premsa a la seu dels socialistes a Tarragona, acompanyat de Iolanda Pineda
El president de la Comissió Gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, aquest dilluns en roda de premsa a la seu dels socialistes a Tarragona, acompanyat de Iolanda Pineda
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Ballesteros lamenta l’actitud de no presentar-se d’Elena i Tura, però calla per la renúncia de Parlon

Ballesteros ha lamentat la postura d'alguns representants del sector crític com ara Joan Ignasi Elena o Montserrat Tura de no postular-se a la primera secretaria del partit. "És aquí on es veu la força de cadascuna de les persones i les propostes tenen en el si del partit", ha opinat Ballesteros. En una roda de premsa des de Tarragona posterior a una reunió de la Comissió Gestora del PSC, el també alcalde de Tarragona ha insistit que el partit no ha influït en la seva decisió: "qui es descarta es descarta, no el descarten", ha sentenciat. 

Tracte de favor a Iceta respecte a la resta de candidats

El batlle tarragoní ha insistit que al PSC "no sobra ningú" i que tothom té la capacitat de formar-ne part, d'opinar i de discrepar, "però respectant les majories i minories". Ballesteros ha reiterat que, qui en vulgui marxar, "allà ells" o "'que con su pan se lo coman'", però ha insistit que el desig és que els crítics "es quedin". Josep Fèlix Ballesteros ha traslladat el seu "ànim, coratge i suport" als precandidats perquè el dia 13 de juliol, en la consulta prèvia al congrés del dia 19, "hi hagi una gran festa de la democràcia".

La portaveu de la Comissió Gestora, Iolanda Pineda, ha explicat que a dia d'avui tenen constància de tres precandidatures a primer secretari: la del diputat Miquel Iceta, la del dirigent del partit a Palafolls Josep Rueda i la del regidor de Figueres Pere Casellas. Pineda ha recordat que les candidatures es poden presentar fins al dia 1 de juliol, acompanyades dels 2.072 avals necessaris.

El pacte de Ballesteros amb Iceta per ser el candidat a les properes eleccions catalanes

D'altra banda, Ballesteros ha respost a les crítiques de manca de neutralitat com a president de la Comissió Gestora després de trobar-se amb Miquel Iceta la setmana passada. L'alcalde de Tarragona ha afirmat que va anar-hi com a president de la Comissió Gestora per tal de parlar de "detalls" del procés d'elecció i ha aclarit que no va participar del dinar ni es va quedar a escoltar les propostes del precandidat. 


 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Josep fletxa Barcelona
24 de juny de 2014, 09.42 h

Elena ha de conservar l'acta de diputat.
Si és honest. Si creu que el ha actuat seguin el que s'havien compromès al programa electoral, són els altres els que han defraudat als electors, llavors ¡, per dignitat, ha de conservar l'acta i ha d'exigir que siguin els altres els que pleguin.
Si plega estaria defraudant els electors del PSC tan com si hagués votat en contra del dret a decidir perquè estaria donant l'acta de diputat a un traidor al programa electoral.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Spidermann fletxa La Teranyina
24 de juny de 2014, 09.30 h

#10 per a un borratxo com tu la revetlla de Sant Joan ha de ser el paradis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
CAGAluña fletxa histórica mierda pinchá en un palo
24 de juny de 2014, 09.23 h

España cede generosamente a Barcelona el 50% de los beneficios del puerto español cuando perfectamente podría hacer lo que le saliese del nabo con el 100%.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
24 de juny de 2014, 04.53 h

https://twitter.com/Agentsecret086/status/480082073727012865
https://twitter.com/mkserra/status/480049087308648448


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
23 de juny de 2014, 20.57 h

BALLESTEROS El Alcalde Socialista de Tarragona del P.S.C.= P.S.O.E. , Que ban pactar amb C.I.U. baixar molt els impostos als Rics empresaris delJOC I OCI del BCN--WORLD Aixo es fer politicas de dretes sr Ballesteros aixo es perjudicar mes EL Estat del Benestar dels pobres


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
S.Curçó fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
23 de juny de 2014, 19.24 h


#2 Cuitas y milongas? . . .M'agrada molt que vinguis a opinar a aquest forum. Així demostres com als pancastellanistes us agrada xerrar opinant amb altisonància de temes dels que no teniu ni la més remota idea. Espanya és així: incompetent, ignorant, però "vocinglera" i fanfarrona, i pretenent imposar la seva ignorància i la seva estupidesa a tot el món, probablement per ENVEJA de que hi hagi gent que parla sabent què diu.

Et felicito per ser un tan bon propagandista de la MEDIOCRITA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Què et passa, LUISITA MIR, GALLINETA ESPANTADISSA? fletxa que et pica l'anus? potser el teu novio no és tan net com et pensaves.
23 de juny de 2014, 19.04 h



#1 Tu no ataques ni a un nen de 5 mesos ben lligat a dins del seu cotxet, gallineta covarda.



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
23 de juny de 2014, 17.56 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest poble

- Declarem que en una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
23 de juny de 2014, 17.55 h

A Al Andalús quan inventaran un Grífols, hm?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
23 de juny de 2014, 17.53 h

Iseta no era un cotxe a forma d'ou? Va passar de moda molt råpidament. Quasi ni se'n veien d'Isetes. És impossible que tornin? Ho van intentar amb un "smart" (vol dir inteligent) i ja veieu. Res de res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.