directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’alcalde de Llagostera alliçona Ballesteros

Fermí Santamaria lamenta que hi hagués aficionats del Nàstic que llancessin pedres al camp i trenquessin una tanca després de la derrota

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Llagostera (ACN).- L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha defensat l'actuació dels Mossos d'Esquadra després del partit en què l'equip local va vèncer al Nàstic i va pujar a Segona A. Santamaria ha respost a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que no s'ha adonat "qui era que provocava a qui", perquè precisament un grup d'aficionats del Nàstic va llançar pedres i ampolles a la gespa mentre els llagosterencs celebraven la victòria. 
Els seguidors ultres del Nàstic provocant els incidents a Llagostera
Els seguidors ultres del Nàstic provocant els incidents a Llagostera



Comparteix
   


Etiquetes
Lamenta l’actitud de Ballesteros en defensa dels que llençaven pedres

Santamaria, que ha enviat una carta als mossos felicitant-los per haver actuat a temps, lamenta que ara l'alcalde de Tarragona critiqui que els antiavalots anessin a deshora. "El que és trist és que allò que podia ser una festa, acabés d'aquesta manera", ha dit Santamaria.

Per a Santamaria, la missiva no té sentit. L'alcalde de Llagostera defensa que els antiavalots van saltar al camp quan tocava, per dispersar les dues aficions i evitar que la situació no degenerés en aldarulls. A més, assegura que els mossos van fer servir "la mínima força indispensable" per separar els seguidors d'un i altre equip que s'enfrontaven.

Els petits tenim dret a ser feliços

L'alcalde de Llagostera ha lamentat que "allò que podria ser una festa" -l'ascens a Segona A- "al final acabés d'aquesta manera". Però Santamaria també ha volgut deixar molt clar que el perill, precisament, va venir per part d'una vintena de seguidors del Nàstic, que des de la graderia es van dedicar a llançar pedres i ampolles fins al terreny de joc, en el moment en què els llagosterencs hi celebraven la victòria.

20 energúmens dels ultres tarragonins malmeten el nom del Nàstic, són els que defensa Ballesteros

"Suposo que el senyor Ballesteros no s'ha adonat qui era que provocava a qui", ha dit Santamaria. I hi ha afegit: "Per tirar pedres al camp o trencar una tanca, no cal que els mossos actuïn més aviat o més tard; els aficionats del Nàstic em mereixen tot el respecte, però sí que és cert que n'hi va haver un grup que es va dedicar a provocar".
 
Carta d'agraïment
 

Santamaria ha lamentat que, ara, l'alcalde de Tarragona vulgui "criminalitzar" l'actuació dels mossos, perquè no hi ha motius per fer-ho. De fet, explica, ell mateix ha fet aquest matí una piulada a Twitter i ha enviat una altra missiva, en aquest cas felicitant els antiavalots per haver actuat a temps. "Quan ho fan bé, s'ha de reconèixer", diu l'alcalde de Llagostera
 
Santamaria també ha volgut deixar clar que l'alcalde de Tarragona tenia un lloc reservat a la tribuna. I que si va haver de pagar entrada, va ser perquè ell mateix va decidir passar per guixeta i anar amb l'afició del Nàstic.
 
"Qui venia les entrades no sabia qui era ni tenia per què; per això, se li va fer pagar com un altre seguidor", diu l'alcalde de Llagostera. "Però des d'un primer moment, si ho hagués fet saber, tenia acreditació i seient reservat", precisa Fermí Santamaria.
 
"És trist que acabés així"
 
Per últim, Santamaria ha assegurat que "és trist" que tot acabés d'aquesta manera. "L'esport en teoria cohesiona i crea amistats, i no enfronta dues poblacions", indica. Per Santamaria, s'ha de tenir en compte que, a la vida "els petits també tenen dret a ser feliços" (en referència als 8.200 habitants que viuen a Llagostera). "I ara ho som per haver guanyat el Nàstic i poder pujar a Segona A; cal saber encaixar les derrotes", ha conclòs.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
26 de juny de 2014, 13.57 h

#22 Es clar, es clar ... pren-te una til·la nano que et fa molta falta. I repassa les hemeroteques....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Xavier fletxa Tarragona
25 de juny de 2014, 22.20 h

#14
Esteve pero que collons estas dient ambque el nastic es unclub on molts dels seus seguidors son re`resentants dels ultres madrilenys?
Pero tu de que vas ? Qie et penses que es per dir les barbaritats i mentides que has dit?
En el fons ets tant fatxa o més com els ultres madrilenys a qui nomenes
Ets un mentider


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
En el siglo VII A.C. Cataluña entro en la Historia (Victor Cucurull dixit) .. . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todos los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
25 de juny de 2014, 16.12 h

INMEDIATA Y DEMOLEDORA REACCION DE OBAMA ANTE LA ONU TRAS LA RECEPCION DEL LIBRO ENVIADO POR MASS.

El presidente de los Estados Unidos, Barack Obama, ha respaldado hoy la independencia de Cataluña proclamando que a la sufridísima región española le había llegado ya la hora de librarse del autoritario yugo de Madrid.

En un inesperado discurso ante la Asamblea General de la ONU, el Presidente Obama pidió un inmediato referéndum sobre el futuro de Cataluña para poner fin a los 900 años ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
albert fletxa TARRAGONA
25 de juny de 2014, 13.49 h

EL DISSABTE A LA TARDA QUAN VA COMENÇAR EL PARTIT TOTS TENIEM MOLTES IL·LUSIONS PERÒ TAMBÉ SABIEM QUE PODIEM PERDRE PERÒ QUAN VAM VEURE QUE UN PENALTI QUE NO ERA PENALTI EL JUGADOR LES MANS ENGANXADES DARRERE I FORA DEL AREA, LA EXPULSIÓ QUE NO HO ERA JA QUE HAVIEN MÉS HOMES DARRERE DE XISCO CAMPOS I LA FALTA NO ERA AGRESSIÓ PER TARGETA VERMELLA QUAN A UN JUGADOR QUE ESTÀ INTENTANT TREURE LA PILOTA BANDA TRES INTENTS I L'ARBITRE L'IGNORA, QUAN LA BANQUETA DEL Llangostera CADA VEGADA T... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
25 de juny de 2014, 13.29 h

Ostres. He vist per aqui sota, tot i que reconec que no acostumo a llegir-ne gairebé mai cap, un post que no te desperdici. Diu :
"" Si yo te rovo la cartera pero te debulevbo el DNI porque soi buena persona pues me tienes que dar las gracias porque te e devuelto el DNi donde pone que eres español. ARIIVA ESPAÑA".
Si Cervantes aixeques el cap, es moria de la impressió. En una sola frase de 35 paraules aquest assassí idiomàtic ha estat capaç de escriure paraules com: rovo (per robo), dev... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Simpa fletxa Pobre espanya, amb elements tarts com el #16
25 de juny de 2014, 06.52 h



#2
#3 Es veu que el reclam funciona, l'Aragoneses i el Juas juas ja han lligat. Hores d'ara un d'ells té el cul com el cràter del Vesubi. No entenc com s'ho fan entre dos passius. Quin dona a quin?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Simpa fletxa Pobre espanya, amb elements tarts com el #16
25 de juny de 2014, 06.48 h


#16 Què és això de "juas juas " potser el reclam que s'ha posat de moda entre els sodomites per a trobar parella?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
CAGAluña fletxa histórica mierda pinchá en un palo
25 de juny de 2014, 01.26 h

Estoy Sumado Mensajes Para Los Restados
(...)es como para echarse a reir(...)
--------------------------------
Reír y no parar. Vea a un líder de la ANC contando la historia nacionalista de Cataluña.
http://dolcacatalunya.com/2014/06/01/reir-y-no-parar-vea-a-un-lider-de-la-anc-contando-la-historia-nacionalista-de-cataluna-2/
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Mikalet fletxa Mataro
24 de juny de 2014, 13.08 h

Quan un alcalde es posa al costat dels fatxes no diu molt de la seva actitud.Potser que aquestos i el seu alcalde hagin malmes el bon nom de la gent de Tarragona.Que es la majoria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
24 de juny de 2014, 12.28 h

De fet, el Nástic per desgracia, fa anys que s'ha convertit en un ¿club? on molts dels seus seguidors son els representants dels ultres madrilenys i de gent coneguda per la seva ideologia feixista i anticatalana. De fet en la seva última temporada a Primera Divisió (2006 - 2007), va ocupar en mes d'una ocasió les cròniques de successos en lloc de las pàgines esportives.,
L'ùnic remarcable i de bon record que té el Nàstic es que va ser el primer equip en guanyar als blancs en el nou B... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.