directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 22 de juny de 2021 07:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC reclama que Florentino no sigui el gran beneficiari de la pífia del Castor

Els republicans acusen el secretari d'Estat d'Energia d'opacitat i incompetència i consideren que la renúncia del Grup ACS sobre la planta Castor deixa el govern espanyol "sense excuses" per desmantellar-la.

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

(ACN).- El president d'ERC a les Terres de l'Ebre, Gervasi Aspa, ha reclamat el desmantellament del Castor perquè el govern espanyol "ja no té cap excusa per seguir mantenint aquest monstre". Aspa ha reclamat el tancament definitiu de la planta i ha instat el secretari d'Estat d'Energia, Alberto Nadal, a ser "responsable" i a "actuar amb diligència i transparència". Aspa creu que l'executiu central "ha de defensar els interessos de la ciutadania per sobre dels interessos d'empresaris amics". I, per tant, "no s'ha de permetre que l'empresa de Florentino Pérez acabi aconseguint, pel desmantellament del Castor, grans beneficis a costelles de tots els ciutadans", ha dit.

Comparteix
   


Etiquetes
Mercantilitzar la seguretat

"La seguretat de les persones de les Terres del Sénia no s'ha de mercantilitzar i davant del pas que ha fet l'empresa Escal UGS, el govern espanyol ja no té cap excusa per seguir mantenint aquest monstre", ha declarat aquest dimecres el president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya, Gervasi Aspa. D'aquesta manera ha respost el dirigent de la formació independentista a les paraules del secretari d'Estat d'Energia, Alberto Nadal,  que va afirmar que el tancament definitiu del Castor "s'ha de pensar" pels elevats costos econòmics que suposa. El govern de Mariano Rajoy va quantificar en 1.700 milions d'euros el cost que suposaria tancar la planta.

Ens prenen per rucs

El dirigent d'ERC ha demanat a Nadal que "sigui responsable i actuï amb diligència i transparència". L'empresa afectada, ha dit, "vol retornar a l'administració l'obra, perquè no té la seguretat absoluta de poder seguir amb èxit i rendibilitat el projecte". Per tot això, Aspa considera que l'argument de no desmantellar la planta Castor "per si és necessària en un futur, no s'aguanta per enlloc. Ens prenen per rucs", ha remarcat.

El govern espanyol, sinònim d enegligència

El president de la Federació de l'Ebre d'ERC ha volgut expressar el suport del partit a l'alcalde i el govern municipal d'Alcanar "per la paciència i la persistència que estant demostrant davant la negligència del govern espanyol". La promotora Escal UGS, que està participada pel grup ACS, es va comprometre a posar en marxa el Castor al novembre o, en cas contrari, a retornar als inversors bona part dels més de 1.400 milions d'euros obtinguts gràcies a l'emissió efectuada amb el suport del Banc Europeu d'Inversions (BEI). En aquesta operació, es van comprometre 500 milions públics.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
29 de juny de 2014, 09.50 h

MARCA ESPAÑA,
Els universitaris han de sortir del país després que aquest ha invertit a la seva formació per que l'APROFITIN ALTRES PAÏSOS QUE NO HAN INVERTIT CAP EURO..
Pepe Gotera i Otilio fan unes prospeccions que causen terratrèmols i com que ho han de deixar ENTRE TOTS ELS HEM D'INDEMNITZAR.

Una persona normal vol sortir d'aquest país encara que sigui per supervivència; suposo que per això només els tarats com el CAGAlña, l'Analcleta, BJ i d'altres defensen l'unionisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
26 de juny de 2014, 13.41 h

#30 Amic meu, òndia que bo el vostre comentari. No solament bo, sinó extremadament descriptiu del tarannà espanyol, que encara viu en els temps del quixotisme més efervescent. Per això us en dono les mercès


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Albertet fletxa Tortosa
26 de juny de 2014, 13.31 h

#12 Benvolgut Cagaluña:
A mi em confon, m'admira i em cega la dèria anti-catalana, l'odi epidèrmic contra nosaltres, i l'esforç titanesc per demostrar que Catalunya no ha de ser independent. Realment em pregunto perquè vols que siguem espanyols si ens estimeu tant? Veig certa contradicció en el fet que ens odieu profundament i no ens deixeu fotre el camp del vostre senyorívol i podrit caos.
Bé, al final, la idea és que som el pitjor de tot però ens necessiteu per la pasta. Podeu fer ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Amb la independència GUANYEM fletxa .............................
26 de juny de 2014, 10.21 h

http://www.youtube.com/watch?v=Orw1mZ_VvJw&feature=kp

Els catalans no vivim per sobre de les nostres possibilitats, ens expolien per sobre de les nostres possibilitats.

Hem d'explicar a tots els habitants de Catalunya els beneficis tant econòmics, socials, culturals i de tot tipus que comporta l'estat propi.

Llibertat i prosperitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
26 de juny de 2014, 10.09 h

#5 Ui ! És que la "classe" i el "señoríu" de traca i mocador, va amb els càrrecs de Ser Superior i amo d'España, tu! Entre la gent de l'Ebre, gaudeix de totes aquestes i moltes més innombrables dignitats. En canvi, The New York Times el treu en portada com a pitjor empresari d'Europa.
Qüestió de prismes, llumenera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
26 de juny de 2014, 10.07 h

#26 ! Que querella criminal , pedazo de paleto !
!!! PENA DE MUERTE PARA FLORENTINO !!!
Y además , que el real madrid baje a segunda división


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
26 de juny de 2014, 09.39 h

El que ha fet el Florentino al Delta es un ACTE TERRORISTA i cal perseguir-lo pel penal i el criminal!!! Que fan els ajuntaments de no presentar una querella criminal contra el terrorista Florentino?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
26 de juny de 2014, 09.33 h

Es un escándalo que Florentino salga favorecido de esto , propongo que los beneficios vayan a parar a los padres de neymar y de Messi , que son unos hábiles negociadores


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Angel fletxa Castellbisbal
26 de juny de 2014, 09.29 h

Si nosaltres muntéssim un negoci i fem algun mal a algú, segur que hauríem de pagar totes les despeses ocasionades i no podria tirar el negoci endavant. Aquest senyor a sobre s'ha de compensar per no poder treballar ni posant en perill de mort als ciutadans. Jo a això el dic impost revolucionari.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
APAÑAMELAPELA fletxa Rep.Cat.II*II
26 de juny de 2014, 08.32 h

#14

ARAGONESES Y DEMAS PALETOS SPANIARDS

Els spaniards estan contents,es foten de gana però feliços mentre els lladres del PP com en Florentino
s'emporten la pasta pel morro amb el Castor. Tal com diuen ells :
Spaniards cornudos,apaleados y contentos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
No es pot voler satisfer els enemics, si no es pot fer amb els amics
Ramon Boixet Ramon Boixet
Cuina catalana que sorprèn Suïssa

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.