directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Forcadell insisteix que la prioritat de l’ANC és la consulta i l'assoliment de la independència.

L’ANC està convençuda de la victòria de la independència perquè és l’única solució viable als problemes de Catalunya, i la consulta el mitjà més clar per arribar-hi

Comentaris 43  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

 “L'Assemblea Nacional Catalana treballa per a la independència de Catalunya i la consulta és el mitjà més clar per aconseguir-la”, ha dit la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, a les Borges Blanques on aquest diumenge un miler de persones han assajat la V de l'Onze de setembre. Forcadell ha alertat que l'estat espanyol oferirà una tercera via i que,  de fet, el canvi a al corona és un inici d’aquesta tercera via. Amb tot, l'Assembla Nacional Catalana es fixa treballar per la consulta i incentivar la campanya del doble Sí que arribarà al seu punt àlgid amb la Diada de l'Onze de Setembre. Forcadell també ha explicat que l’única prioritat de l’ANC és la consulta, però si aquesta no fos possible l’entitat donarà suport a qualsevol proposta del Parlament de Catalunya, sempre que sigui “absolutament democràtica i pacífica”.



Comparteix
   


Etiquetes
ACN- L'acte d'aquest diumenge a les Borges Blanques ha estat el segon preludi de la concentració que l'Assemblea Nacional Catalana organitzarà l'11 de setembre a Barcelona. Després de l'assaig de la setmana passada a les Terres de l'Ebre i d'aquest que s'ha fet a les Garrigues, l'organització està convençuda que serà un èxit. Segons Carme Forcadell, l'Onze de Setembre "marcarà el punt àlgid de la campanya cap el SíSí". La presidenta de l'ANC està convençuda que "guanyarà la independència, perquè és el que vol la majoria de la societat com a única solució viable als problemes de Catalunya".
 
El coordinador territorial ANC Garrigues i Garrigues històriques, Josep Maria Nogué, ha celebrat l'alta participació dels garriguencs a la V de les Borges Blanques. Segons ha explicat "era un repte a nivell comarcal, encara que a les Garrigues hi ha una majoria social favorable a la consulta i l'any passat, en proporció, va ser una de les comarques que va mobilitzar més gent a la Via Catalana". L'acte ha rebut persones de tots els pobles de la comarca i del Segrià.

Prèviament a la concentració en forma de V que s'ha fet al costat del Parc del Terrall, els alcaldes de la zona s'han reunit amb el vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Roigé, amb l'objectiu d'estipular el paper dels Ajuntaments durant els propers mesos, després que aquest dissabte l'AMI assumís el seu compromís per donar suport a la societat civil i convocar plens extraordinaris l'endemà que el president Artur Mas convoqui oficialment la consulta.

CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP defensen la consulta com a eina democràtica

Amb els diputats Josep Rull (CiU), Joan Tardà (ERC) i Dolors Camats (ICV-EUiA) i l'exregidor de la CUP Xavi Oca agafats de la mà. Així ha acabat l'acte de l'ANC de Santa Coloma de Gramenet per reivindicar el dret a decidir de cara al 9N. Han coincidit que la consulta és una eina democràtica i han fet una crida a treballar els propers mesos en aquesta línia. El republicà ha demanat no fer passos enrere i per això ha apostat per l'"honradesa, el coratge i la intel·ligència". Rull ha defensat que si Espanya "ha renunciat a ser l'estat dels catalans es té el dret i l'obligació de construir-ne un de propi" mentre que Camats ha recordat que la defensa del dret a decidir ja no és "un repte en solitari".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#43
2 de juliol de 2014, 21.33 h

4 MESOS PER A LA CONSULTA I TAPAR-LOS-HI LA BOCA !!!!
El nostre futur: 9N i votar SÍ + SÍ !!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
BEJOTA fletxa BCN
1 de juliol de 2014, 18.56 h

#41

ESTÀ PUBLICAT.JO NO M'INVENTO RES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Benet Garcia fletxa Barcelona, Catalunya
1 de juliol de 2014, 07.55 h

#39
#40 Pobre xicot, no sembles gaire normal tu, oi? Ja saps que dius autèntiques tonteries?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
BEJOTA fletxa BCN
30 de juny de 2014, 17.31 h

En una entrevista a la CNN.

Mas reconeix que el suport a la secessió no assoleix la meitat de la població catalana.
"He llegit que ni tan sols la meitat vol separar-se d'Espanya", li plantegen. Al que Mas respon: "Bé, això és veritat".

N.B. DESPRÉS DE'L RESULTAT DE LES EUROPEES D'ASSOLIMENT RES DE RES.RECORDO QUE EL 23% ENTRE CIU I ERC DE'L CENS FETES EN CLAU SUBIRANISTA PER DIR A BRUSEL.LES I A MADRID QUE'L 99% DE'L POBLE VOL L'INDEPENDENCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
BEJOTA fletxa BCN
30 de juny de 2014, 14.25 h

Un estudio realizado por el proyecto "Europa Liberal" sobre las consecuencias económicas que podría tener para Cataluña una eventual ruptura con España alerta de que la secesión catalana provocaría una “marcha-éxodo” de muchas empresas del territorio catalán.

N.B. FORCADELL: A LES EUROPEES, UN 23% ENTRE CIU I ERC. DE'L CENS ELECTORAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
30 de juny de 2014, 13.26 h

-los catalanes son unos piojos ,unas ladillas,unas sanguijuelas que están esquilmando a nuestra España,hay que someterlos por las buenas o por las malas,que no se salgan con las suyas, que no se queden con los bienes de los españoles en cataluña,esa tierra es nuestra,no de los catalanes que quieren quedársela, hay que mandar cuanto antes a las tropas, a la Guardia Civil , la Legión, y someter a esos rebeldes y meterlos en campos de concentración, y que trabajen para nosotros los español... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
30 de juny de 2014, 12.34 h

mnos mal que ya ha dimitido el rubalcaca, gracias a dios, porque era un tostón ver a este ancianete jugando a dirigir las españas, un tipo tan decrépito, tan acabado, ya está bien,hombre, además que el psoe no sirve para gobernar, ya hemos sufrido durante décadas las perpetraciones que ha llevado a cabo con sus políticas erróneas y de violación de los derechos fundamentales de las personas, con el crimen organizado, los gal, los ladroneos, el choriceo institucional, las ayudas a la ban... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
30 de juny de 2014, 12.31 h

https://twitter.com/Agentsecret086/status/480082073727012865
https://twitter.com/mkserra/status/480049087308648448


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
30 de juny de 2014, 12.01 h



#34 Anacleto Flatulencio Aragoneses, aquesta vegada no poses cap enllaç per poder comprovar que la mentida no la dius tu sinó els diaris espanyols.

Això fa sospitar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Aragoneses Orientales que hablais en LAPAO, (seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA SU MAJESTAD FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todo los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
30 de juny de 2014, 11.38 h

Prohibido utilizar el español en el servicio de emergencias médicas de la Generalidad

La Consejería de Salud ordena a los operadores de los centros de coordinación de urgencias médicas utilizar exclusivamente el catalán en todas sus comunicaciones con los conductores y los sanitarios de las ambulancias. "Os recordamos que el catalán es el único idioma autorizado", advierte una circular interna recientemente enviada a los trabajadores del Sistema de Emergencias Médicas (SEM) de la Gene... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.