directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 15:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

A Duran li surt “el gran moviment central” per la culata

La proposta del democristià d’aquest cap de setmana ha servit per reforçar els plantejaments de CDC i ERC i perquè PPC i Ciudadanos carreguin contra CiU i contra el mateix Duran

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Les reaccions de CDC a  la nova atzagaiada de Duran no s’han fet esperar. Lluís Corominas ha replicat Duran que la centralitat està ara en la lluita contra la crisi i en liderar el procés, i ha advertit que el seu partit no pensa canviar la seva posició. ERC també ha replicat a Duran que "la centralitat política és al dret a decidir i a l'independentisme" i li ha demanat que "continuï lleial al procés i la consulta". De fet, els republicans han emmarcat les seves paraules com "l'enèsima versió de la proposta d'una tercera via, que encara no ha aparegut". En aquest sentit i en resposta al cop de porta de Cospedal  a la tercera via, Josep Rull ha insistit  que CDC té la voluntat  "clara i insubornable" de  posar les urnes el 9-N, perquè "la decisió no ha de correspondre a una Constitució fossilitzada, sinó a un element viu i dinàmic que és el poble de Catalunya". 

Comparteix
   


Etiquetes
El PPC reclama a Duran que actuï més i no parli tant

El popular Enric Millo  ha considerat les paraules de Duran "reveladores" ja que fan un reconeixement "explícit" que CiU ha abandonat una centralitat que va ocupar fa anys. No obstant això, el portaveu del PPC ha demanat a Duran que passi d'una vegada de les paraules als fets, s'allunyi de l'estratègia separatista i actuï. "UDC té 14 diputats al Parlament, 6 al Congrés, 3 senadors, 1 eurodiputat, 1 vicepresidenta del Govern i 2 consellers. És força suficient com per frenar de cop la deriva separatista de CiU i impulsar polítiques sensates", ha afirmat Millo.

Sense notícies de Duran

Així mateix, el portaveu popular català ha recordat que fa gairebé un any el PPC va plantejar un gran acord de totes les forces no independentistes. "Es va enviar una carta a diferents partits polítics i a representants de la societat civil per reconstruir el centre català. Duran ni tan sols va contestar aquella convocatòria", ha finalitzat Millo.

Ciudadanos molt fans de Duran

Amb un "benvingut al club senyor Duran", el secretari general i portaveu de Ciudadanos, Matías Alonso, ha fet notar aquest dilluns la coincidència de parers entre el líder d'Unió i C's pel que fa al rumb on es dirigeix Convergència i Unió (CiU). Una direcció que la formació presidida per Albert Rivera assegura que està marcada per "l'allunyament de la centralitat" de la que en culpa "la disbauxa separatista". Per a Alonso, la federació nacionalista, amb Mas al capdavant, ha deixat de banda "aquest espai de centre que sempre els havia donat bons rèdits electorals".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Lluìs Blanquè Llobet fletxa Montevideo-Uruguai
1 de juliol de 2014, 14.21 h

En Duran es una vergonya per els catalans. D'on ha sortit aquest home. Res a veure amb el.s fundadors de la UDC. Carrasco i Formiguera afusellat i el meu pare 5 anys a la Model,.I l'amanaça de ser afusellat. Adeu Duran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
1 de juliol de 2014, 12.31 h

4 MESOS PER A LA CONSULTA I TAPAR-LOS-HI LA BOCA !!!!
El nostre futur: 9N i votar SÍ + SÍ !!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Aragoneses Orientales que hablais en LAPAO, (seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA SU MAJESTAD FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todo los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
1 de juliol de 2014, 11.06 h

Mas admite que menos de la mitad de los catalanes quiere la independencia
El presidente de la Generalitat responde "eso es verdad" cuando una entrevistadora de la CNN le comenta haber "leído que ni la mitad quiere separarse de España"
En una entrevista realizada el pasado jueves, día de la proclamación de Felipe VI, la periodista de CNN Christiane Amanpour le traslada su duda sobre el apoyo mayoritario de los catalanes a la independencia: "A pesar de que una mayoría de personas se muestra ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Isabel fletxa Bcn
1 de juliol de 2014, 10.59 h

Duran el movmient que ha de liderar és el de la seva jubilació, estiic per proposar crear un moviment per facilitar-li fer el pas i recolçar-lo i no es trobi sol. Quin tip amb el personatge que després de dir que dimitia no sap que fer per sortir a la prensa, diu que estem tips dels polítics enlloc de dir que estem tips d'ell.
DURAN JUBILACIÓ PER MENTIDER I BOTIFLER i si no que marxi al PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Angel fletxa Castellbisbal
1 de juliol de 2014, 08.23 h

Per quan la juvilació? Santa paciència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Celesti fletxa Fabra i Puig
1 de juliol de 2014, 08.03 h

#5 Dons NO, jo no vaixo del vago. es millor fotre-li una patada als ous (si es que en te) i que se'n vagi a la via ell i de pass que arrossegui al rivera i familia


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jo fletxa Catalunya
1 de juliol de 2014, 00.59 h

Els apanyols en han deixat molt clar que no hi ha tercera via, per tant en Duran està fora d'òrbita i sense project. No hi perdem més el temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
30 de juny de 2014, 20.32 h


DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI

FETS:

I) Dictamen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència

- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval sempre la voluntat democràtica d’aquest poble

- Declarem que en una socie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Synera fletxa Barcelona
30 de juny de 2014, 20.27 h

Tercera via? Si fins i tot paguem el rebost del funcionaris de Madriz. Què és pensen que ens enganyaran després d'una paciència infinita traient-nos-ho tot primer i oferir tornar-ho després per a ser on sóm? El joc s'acabat per sempre. La gota va ser la desfeta de l'Estatut després d'anys d'estudi de si era o no constitucional. Si tant costaba saber-ho la Sentència hauria d'haver estat dictada tres anys abans.

I a sobre tururut pacte fiscal.

Amb Espanya no hi ha res a fer. Cap argum... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Serafí Nic fletxa Catalunya triomfant
30 de juny de 2014, 18.48 h



#8 Miguelita Romualda, gallineta trèmula i espantadissa, què et passa, filleta? quines obsessions et poden produir tanta angoixa que t'empenyen a venir constantment a fer el ridícul aquí? De què tens por, cocorococa? De ser tan lletja que no trobis un novio per casar-te? Apa, apa, no et preocupis, si em comptes de fer mamades gratis les cobres a 5€ cada una, en un mes hauràs reunit els 24 000€ que costa l'estètica, i et deixaran com nova, potser no guapa, pero ja no seràs tan repu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.