directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

A Joaquim Coll li esclata el “gran porro” als nassos

Els dirigents de Societat Civil Catalana surten “preocupats” de la reunió amb el president Mas perquè té les “idees molt clares” sobre el 9-N i el suport de la veritable societat civil catalana

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

La Junta Directiva de l’entitat unionista s'ha reunit avui amb el president Mas al Palau de la Generalitat per exposar-li la seva postura en contra del referèndum i reclamar-li que no signi la convocatòria de la consulta. Amb tot, els dirigents de l’entitat han assegurat en roda de premsa que no han nascut per "fer front" a la consulta, sinó per fer "pedagogia" entre els catalans a favor de la unitat d’Espanya. Pedagogia que com sabem passa per assegurar que “Catalunya està políticament malalta” o que gran part de la societat catalana s’ha fumat “un gran porro secessionista amb fruïció”, en paraules de Joaquim Coll. Avui però, els tres principals líders de SCC deuen haver tocat de peus a terra, perquè Josep Ramon Bosch, president de l’entitat, ha declarat a la roda de premsa posterior a la reunió que en sortien “preocupats perquè el president Mas té les idees molt clares”. 
El “gran porro” s’esvaeix

Fa uns mesos el Vicepresident 1r de l’entitat unionista, l’historiador Joaquim Coll, insultava gran part de la gent del país qualificant-la d’anar drogada: “És lògic que les elits ben informades, començant per les econòmiques, estiguin seriosament preocupades pels efectes al·lucinògens d'aquest gran porro secessionista que gran part de la societat catalana s'està fumant amb fruïció”. Avui Coll, que no va pensar-s’ho dues vegades abans de desqualificar més de la meitat de la població catalana, ha pogut comprovar que el “gran porro” no existeix i que el president compta amb la força i la serenor que li atorga el suport de la vertadera societat civil.

SCC viu en un globus d’unionisme

Segons Societat Civil Catalana, la majoria dels catalans i catalanes no vol la secessió. Ho diuen embriagats per les 14.000 signatures de suport que diuen haver rebut, una xifra a anys llum dels 2 milions de persones  que van acudir a la Via Catalana. Els unionistes consideren, a més, que convocar un referèndum és una “gran irresponsabilitat” però no es plantegen quina responsabilitat comporta denegar el dret a vot i el dret a decidir als ciutadans. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
2 de juliol de 2014, 13.21 h



Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Emili fletxa Terrassa
1 de juliol de 2014, 14.48 h

#21 Synera ! ! ! ! No et diré que tots . . . però alguns cobren per fer-ho, Qui deu pagar ? Una mà negra carregada de diners, Públics o Privats , , , Ah !! ! ! ! Nosaltres a fwer PINYA que és la nostra feina en aquest assumpte i tenim molta pressa ! !*! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Una multitud cridant Independència i cantant Els Segadors fletxa a la Plaça Mercadal de REUS.espectacular video
1 de juliol de 2014, 11.59 h

http://www.youtube.com/watch?v=uhu2_Hd3-_k


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Aragoneses Orientales que hablais en LAPAO, (seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA SU MAJESTAD FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en todo los españoles estamos incluidos todos los catalanes)
1 de juliol de 2014, 11.02 h

#29

Mas admite que menos de la mitad de los catalanes quiere la independencia
El presidente de la Generalitat responde "eso es verdad" cuando una entrevistadora de la CNN le comenta haber "leído que ni la mitad quiere separarse de España"
En una entrevista realizada el pasado jueves, día de la proclamación de Felipe VI, la periodista de CNN Christiane Amanpour le traslada su duda sobre el apoyo mayoritario de los catalanes a la independencia: "A pesar de que una mayoría de personas se mu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Isabel fletxa Bcn
1 de juliol de 2014, 10.52 h

La societat civil no és tonta i tots els que la volen manipular encara no han entes que ara la ciutadania pot informar-se per molts llocs i no només els diaris o TV manipulades, és pot contrastar informació, és te en general més formació i continuen tractant a les persones com si fosim idiotes i dien mentides i bajanades que pots comprovar que son mentida.
Ja no serveix dir una cosa, has de demostrar de a on treus les dades i aquets de sociedad civil catalana, ens han de dir qui son, qui... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Emili fletxa Terrassa
1 de juliol de 2014, 10.22 h

El nostre Molt Il·lustrei I Honorable President Sr. Mas, ens portarà cap a la INDEPENDÈNCIA si seguim fent-li pinya tots plegats. Però SOM NOSALTRES els que hem de fer la pinya. NOSALTRES, EL POBLE, SOM LA FORÇA DEL NOSTRE M.H. PRESIDENT.. . . Ah, i tenim MOOOLTA PRESSA !!*!!.
Espanya cada vegada ens vol s'enfonsa més..


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
APAÑAMELAPELA fletxa Rep.Cat.II*II
1 de juliol de 2014, 10.11 h



SOCIEDAD CIVIL CATALANA

Nosotros ya nos hemos apuntado:"La Faes acoge escuela de verano para nostálgicos de Primo de
Rivera en el Valle de los Caídos"


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Angel fletxa Castellbisbal
1 de juliol de 2014, 08.21 h

Serà bo de veure que els diu, si el president del govern de l'Estat i el rei, accedeixen a parlar amb aquest grup democràticament com el president de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
1 de juliol de 2014, 07.24 h

Los amigos del Primo de Riviere son unos democratas como Cañas!!! Ilegalización de la banda de Ciudadanos de Franco, grupito de fachas descerebrados; VAYA VERGUENZA VOTAR A ESTOS ANIMALADES FACISTAS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Serafí Nic fletxa Catalunya triomfant
1 de juliol de 2014, 06.17 h



#20 Tu , Miguel Romualdo ( http://www.directe.cat/noticia/356230/duran-sapunta-al-podemos-doliu ) GALLINETA HERMAFRODITA COVARDA, el "DENUNSIADORT ENLOQUESIDU" que ens amenaçava de denunciar-nos a tots a la guàrdia civil, un poruc que per exhibir la seva ESTUPIDESA PAROSA i RIDÍCULA s'amaga sota els mes diversos noms:

Santi de Palamós (el que desafiava a hòsties els catalans fins qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.