directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC dóna suport a Hereu admetent que és 'el millor candidat' que tenen

L'alcalde de Barcelona obre la porta a no repetir a les properes eleccions · Deixa la decisió en mans del partit

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tot i la destitució del primer tinent d'alcalde de Barcelona, Carles Martí, pel fracàs de la consulta sobre la Diagonal, el cap de l'Alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, podria continuar en perill. Hereu no ha sabut dir aquest dilluns al matí quin serà el seu futur polític i, per primera vegada, ha obert la porta a no repetir com a alcaldable a les properes eleccions municipals previstes per al 2011. Acte seguit, tant el PSC com el PSOE s'han afanyat a expressar públicament la seva confiança en Hereu admetent que, ara per ara, és 'el millor aspirant socialista a l'alcaldia. Hereu ha reiterat el 'moment difícil' pel què ha passat amb la consulta de la reforma de la Diagonal però ha negat que en cap cas s'hagi plantejat dimitir. Per primera vegada l'alcalde ha posat una xifra al cost de la votació que ha situat en '2,7 milions d'euros', 700.000 euros més del que s'havia previst inicialment.
jordi hereu, alcalde, barcelona
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Comparteix
   


Etiquetes
Hereu ha assegurat que, després del fracàs de la consulta i del resultat rebutjant aclaparadorament els dos projectes que ell va fer seus, en cap moment es va plantejar presentar la dimissió. 'No estàvem triant l'alcalde, estàvem decidint el futur d'un carrer', ha al·legat, recordant que per escollit batlle ja hi haurà les eleccions municipals de 2011. En aquest sentit, Hereu no ha sabut desvelar quin serà el seu futur polític, sense assegurar ni descartar si ell serà el candidat socialista a l'alcaldia que ara ostenta. 'El meu futur el decidiran els ciutadans de Barcelona, si el meu partit decideix que he de ser jo qui es presenta', ha dit, deixant per primera vegada el dubte de si serà el seu nom el que figurarà al capdavant de la llista del PSC.

El futur de Carles Martí
Del futur del defenestrat primer tinent d'alcalde, Carles Martí, Hereu tampoc ha volgut parlar-ne gaire. En aquest sentit, ha descartat que deixi de ser primer secretari del PSC de Barcelona assegurant que 'seguirà treballant per la ciutat des d'on sigui', cosa que, segons algunes fonts socialistes podria significar que Martí estigués negociant el seu futur a les llistes del partit al Parlament de Catalunya.

Per primer cop, l'alcalde també ha donat una quantitat al cost total de la consulta. Així, ha explicat que 'tot el procés, amb la campanya inclosa' ha costat '2,7 milions d'euros'. Aquesta xifra suposa 700.000 euros més del què el govern municipal va marcar-se com a pressupost.

Hereu també ha parlat del seu estat d'ànim després del revés de la consulta. 'No puc estar content', ha remarcat, mentre reconeixia haver viscut 'una turbulència i una greu preocupació'. Tot i això, ha assegurat que d'episodis com el de la Diagonal 's'aprenen coses bones i coses dolentes' i ha destacat que a ell li ha provocat que li 'sortíssim tots els valors que un té, tot el que un estima, i s'aferra a les conviccions'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
18 de maig de 2010, 07.39 h

Si aquest és l'ùnic candidat que tenen...si que n'estan de fotuts aquests P$OEmontillistes!!

I pensar que ERC ens ha impossat a traició a aquesta gentola!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de maig de 2010, 14.19 h

Us heu equivocat de titolar, davant un fet com aquest el correcte seria:

"hereu obre la porta a l'Esprança"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.