directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rahola pixa fora de test

La periodista alliçona els estadistes de “xiruca” que fan “paperets” que la caverna aprofita per estomacar l’independentisme i resulta que un d’aquest “ estadistes de xiruca”és Salvador Cardús

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

En un article a La Vanguardia titulat “El paperet”, la periodista reclama “que no abundin els estadistes de xiruca, perquè d'altres s'aprofiten de la ingenuïtat de la barretina”, ja que adoben atacs gratuïts i portades “al·lucinants”, en relació a les publicacions de la caverna que assenyalen l’ANC pels documents sobre defensa. El que hauria de saber Rahola és que la portada al·lucinant de l’ABC d’ahir i la notícia que la va propiciar, en gran part, es basa en un informe que recull l’ANC  titulat “Estatuir Catalunya” elaborat per Salvador Cardús, Ramón Folch i Sergi Rovira i que és utilitzat de carnassa pel diari perquè proposa la creació d'una "unitat especialitzada en espanyolisme violent". Salvador Cardús, membre del CATN, és un estadista de xiruca? Els documents del CATN no han estat objecte de tergiversacions i manipulacions per part de la caverna? I les declaracions del president i dels membres del Govern?
L’ANC, bona per organitzar però no per pensar el país que volem?

Segons Rahola els membres de l'ANC i la resta entitats “que han posat els fonaments de la marea sobiranista” no són “professionals de l'estadisme ni fins estrategs”, sinó un conjunt de gent del "poble menut"  que s'escarrassa gratis per canviar el curs de la nació catalana, i els felicita per la seva “capacitat organitzativa i el seu impressionant èxit”. Ara bé, recorda que entre el “poble menut” hi ha molt “esforçat català imaginant com serà l'Estat propi” i assegura que seria desitjable que “no abundessin en excés els estadistes de xiruca, perquè, de la ingenuïtat de la barretina, els de l'altre costat en fan una bona vianda. I així tenim portades al·lucinants i atacs gratuïts”. La Rahola s'ha tornat classista?

L’ANC i el document de defensa per la independència

Rahola es podria haver estalviat aquest article i podria haver posat el focus en el veritable problema: la intoxicació i manipulació informativa de la premsa espanyola que anteposa la unitat d’Espanya a la veritat. I no hauría pixat fora de test si hagués llegit les notícies que  feien referència al comunicat de l’ANC que explicava que el polèmic document de defensa s’inscriu en un espai lliure de debat anomenat “El País que Volem” en el qual tothom pot participar, de forma col•lectiva o individual, per defensar el seu model d’Estat  i que en cap cas representa el posicionament oficial de l’entitat.

Qui fa el ridícul?

Rahola acaba la seva lliçó als estadistes de xiruca i al “poble menut” assegurant que “És tan seriós el que tenim entre mans que hauríem de deixar les bromes per a altres temps. No oblidem que el que aquí és pura ingenuïtat en altres verals es prenen com si fos la bíblia de l'independentisme. I, la veritat, el procés català pot fer moltes coses, però que mai, mai, no faci el ridícul.”



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
9 de juliol de 2014, 07.04 h

Espanya es el cancer del mon civilitçat- Acabem amb ella. No hi ha alternativa, o la destruim o destruira. El error de la civilitzacio occidental va ser que Franco i el franquisme continues viu. Ni donen ni aporten, tan sols xuclen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Catalufosqueosdenporelculo fletxa Una mierdadepueblo en Cataluña
8 de juliol de 2014, 00.44 h

Cuanto psiquiatra se va a necesitar para por lo menos intentar recuperar de la subnormalidad a todos estos independentistas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
7 de juliol de 2014, 22.39 h

36 _) Baijar del Ruc no hufa cap socialista els tres ques presenten per portar EL P.S.O.E. ´, Estan contra LA CONSULTA i contra la INDEPENDENCIA ... Al P.S.C. que ara portara un antiguo miembro del TRIPARTIT SR ICETA Tambe esta contra LA CONSULTA Contra la Independencia aquesta es la realitat socialista Estan amb ESPAÑA i contra Catalunya .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
7 de juliol de 2014, 22.31 h

36 _) JOSE ANTONIO DURAN I LLEIDA lider de UNIO i menbre de C.I.U. NO VOL LA INDEPENDENCIA No vol LA CONSULTA .......Qui te molts PACTES FETS C.I.U. I P.P. es el teu amic ARTUR MAS no pas jo


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
7 de juliol de 2014, 21.33 h

Pagés, que ara també ve el Véneto. També l'expulsarán d'Europa? I atents a la Lombardía-
Haura Referemdum i punt,
Hasta els socialistes ja comenecen a baijar del ruc. Espanya s' autodestruis sóla...i preparant el cami a Escocia, per si acas.
A veures si lo del ruido y las nueces será lo de tu admirado Rajoy?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
6 de juliol de 2014, 08.59 h

L´ANC Ara se junta es reuneix apmb 200 Epmpmresaris , la pmregunta es o8bligad3a ¿ TOTS ELS 200 EMPRESARIS VOLEM LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA ? Crec que NO ... TOTS els 200 Empresaris ETIQUETEN ELS SEUS PRODUCTES EN CATALÀ ? No crec tampoc .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
5 de juliol de 2014, 21.47 h

DIR lo que faras en public cuan tinguis una Catalunya Independent es SER UN CHIVATU li estas dien al teu enemic tambe , per que tu pogui impedir hu faixis he NO sa de dir res de lo ques fara de ACONSEGUIR LA ..CATALUNYA INDEPENDENT ara aixos es fer volar perdius aixo es MOLT DE SOROLL PER NO RES , aveura si tot aixo de LA CONSULTA sera con diuen els castellans MUCHO RUIDO Y POCAS NUENES aqui alo millor no hi hura neeces no hi hura Consulta TOT sera UNA GRAN C... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
5 de juliol de 2014, 19.33 h

31 ) Mira ni L´ANC ni ningu a de dir ara lo que feren cuan SER LLIURES si poden FER LA CONSULTA ,, Dir ara lo que faren es Descubrir el nostra joc es enseñar las cartas al contrario aixis el sabe com jugaren i untantara evitar DIR QUE VOLEM UN EXERCITAT es una JILIPOLLES alertes al enemic abans de hora abans de tenir tu el teu Exercit LA FORÇA NAVAL , no es gratis costa molts diners un treuren tans diners CUAN JA MALNUTRICIO INFANTILPer solucionar pr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
5 de juliol de 2014, 19.24 h

Que te que dir PILAR RAHOLA de 44 POCASOLTES I LLADRES Parlo dels 44 ALCALDES CORRUPTES aqui en tenin de tots als Partits politics .. Que te que dir PILAR RAHOLA del Asesinat de un noi Palesti a ISRAEL aqui ella noprotesta he Ami me molesta matin JUEUS COM PALESTINS ,, Crec no se tindria que matar a ningu caldria la PAU Pero fem el MURO com fa Israel no se aconsegueix la Pau . Aqui la Pilar Rahola i jo , no ens posarien mai de acord pero encara aixi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
PereelDigne fletxa Granollers
5 de juliol de 2014, 13.51 h

Pilar Rahola cal que es calmi una mica i miri de donar arguments a favor de d'independència i en contra de l'unionisme. No és bo criticar iniciatives que poden fer avançar el moviment cap al nostre alliberament que poden donar arguments als espanyolistes per fer un brou gros. El tema de l'exèrcit català caldrà discutir-lo un cop tinguem l'estat constituït com a República Catalana però ara es poden fer propostes que ens serviran per fornir d'idees el futur.

Recomano la lectura del docu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.