directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Periódico i La Vanguardia contra el dret a decidir de Catalunya

“Els socialistes si decideixen” titula la capçalera del Grup Zeta, però amaga que els socialistes no deixen decidir als catalans. La capçalera del Grup Godó insisteix en la tercera via impossible

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Els dos principals diaris editats a Catalunya i que reben substancioses ajudes públiques continuen esmerçant esforços per aturar la consulta del dia #9N i el procés independentista. Dones expectatives, l’un als socialistes i l’altre als populars, que d’una vegada per totes Espanya mourà fitxa per oferir un acord amb Catalunya per seguir formant part d’Espanya,  venen “una quimera” que avui no es possible.  El Periódico i la Vanguardia escriuen pels radicalitzats que volen que Catalunya segueixi patint l’espoli d’Espanya i s’allunyen dia a dia de la centralitat política del país. En aquest enllaç s’explica clarament l’actitud de l’empresa editora de La Vanguardia i el seu paper per aturar el procés sobiranista, de lectura obligatòria per entendre el perquè de les informacions que publiquen, quelcom semblant podem dir d’El Periódico, plena decadència periodística per aturar a la desesperada el procés independentista.

Comparteix
   


Etiquetes
El Periódico: “Els socialistes si decideixen”... però no deixen ni volen que els catalans decidim

La capçalera del Grup Zeta va camí de ser el butlletí oficial del PSOE, la portada d’El Periódico d’aquest aquest diumenge és una bona mostra, destacar que el PSOE i el PSC decideixen quant resulta que estant on estan, sobretot els socialistes catalans, per la seva actitud contra la democràcia dels catalans és un insult als catalans.

Però no solament és la portada, són les pagines interiors plenes de recels contra la consulta, on tot el que sigui anar contra el procés hi té cabuda. Mentre Podemos i Guanyem Barcelona practiquin l’ambigüitat sobre la resposta a la pregunta del 9N tindran plena cobertura, si algun dia es defineixen favorable al doble Sí perdran la presència al mitjà.

La Vanguardia: “Rajoy assumeix que cal fer front al problema català” quant resulta que nega la democràcia

La capçalera del grup Godó segueix intentant fer veure que Madrid obrirà la porta a un acord per tal que Mas renunciï al procés sobiranista, porten mesos intentant explicar una mentida, tant Rajoy  com Aznar ho han dit per activa i passiva: a Catalunya, ni aigua. Però el diari  segueix  la mateixa línia d’avalar el PP i de, fins i tot, carregar-se a Mas. El govern català ha tingut més semàfors vermells que tot el govern espanyol, el mateix que cada divendres aprova lleis contra Catalunya, cap semàfor vermell al PP, és clar, les virolles dineràries avui venen via Madrid i via el Ministre de l’Interior, el sempre esvarat, Fernández Díaz.
 
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
Pep fletxa Baix Llobregat
14 de juliol de 2014, 18.44 h

el Sr Godó amb la inestimable colaboració del seu Galinsoga del segle XXI farà tots elsposibles per fer callar el clam de independencia del poble Català.Comprar la Vanguardia avui es tan indigana per els Catalans com comprar el panflet del Mundo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
14 de juliol de 2014, 12.42 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
14 de juliol de 2014, 09.47 h

Els sociates, ni decideixen ni es decideixen perquè han perdut el nord, tant a Catalunya com a les castelles. En realitat fan pena


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Moles de Robinson fletxa Les Ardennes
13 de juliol de 2014, 21.57 h



Ha de ser rematadament fotut per gran part dels periodistes tenir que treballar en aquestos dos mitjans de propaganda unionista al servei dels " pendons vermells"
#26


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Moles de Robinson fletxa Les Ardennes
13 de juliol de 2014, 21.56 h

a de ser rematadament fotut per gran part dels periodistes tenir que treballar en aquestos dos mitjans de propaganda unionista al servei dels " pendons vermells"


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental (nos vamos acercando)
13 de juliol de 2014, 21.09 h

La portada del "panfleto" El Periódico, no puede ser más equivocada por errónea e inconveniente para los propios socialistas. Estaría bien saber lo que han caído las ventas de esta, casi "hoja parroquial" en el último año.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
F.Ibló fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
13 de juliol de 2014, 20.28 h



I la Damiana encara ha oblidat una altra de les moltes DERROTES NAVALS dels "valents" mariners castellans (més fets a les "batallas naBales", és a dir, de NAPS, que naVales)

És la importantíssima Batalla de les Dunes del 21 d'octubre de 1639, quan una "nació PETITA" com Holanda va POSAR EN FUGA els navilis que no es varen rendir o varen ser enfonsats.

"Ardor guerrero vibra en nuestras voces

y de amor pátrio henchido el corazón . . . "


. . . ells són així, FANFARRONETS I INCOMP... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
13 de juliol de 2014, 20.16 h



Señores B.Urleta y Anacleto Flatulencio Aragoneses, permítanme que les prevenga de algo muuuuuuuuuy pero que muuuuuuuuuuuuuuuuuy grave.

La susodicha Damiana Verónica Vanesa Gutierrez Conejo que se las da de instruida y que pretende ser la becaria del Sr. Anacleto Flatulencio, yo la (o mejor LE) conozco muy bien, porque voy a menudo a Bahavón de Esgueva a esquilar perros, asnos y algún que otro ciudadano si se tercia, (autoridades civiles y eclesiásticas inclusive).

Pues bien, la pre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
13 de juliol de 2014, 20.10 h

#15 En canvi l'Armada Hispano-Española Nazional d'Espanya, envia els portaavions GOWEX, les fragates INVENCIBLE, BANKIA, Puente CAU-CAU i el Cuirassat Sacyr-Panamà. El Sacyr Xile ha hagut de retirar-se. El submarí, hi te certs problemes de flotació per la qual cosa al final no n'enviaran cap. Es preveu que per tal de donar moral a la tropa actuïn vestits de flamenca el BJ i l'Analcleto repartint entre els presents les reproduccions dels comentaris que sempre fan sense tenir res a veure amb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
B.Urleta fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
13 de juliol de 2014, 19.57 h





Gràcies també a l'Anacleto Flatulencio Aragoneses, sense les seves ignorantades patosetes, no ens divertiriem ni la meitat del que ens divertim.

Anacleto Flatulencio: si tu no existissis T'HAURIEM D'INVENTAR !!!!!

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUAAAAAHHHH ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH HHHHUUUUUAAAAAHHHH ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !







Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.