directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 13:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Més policia espanyola innecessària a Catalunya

Fernández Díaz presenta la nova fornada d’agents destinats a Catalunya que amplien la gran família de la policia espanyola que, segons el ministre, garantitza la unitat d'Espanya i i

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz ha presentat avui 104 nous agents de la Policia espanyola destinats a Catalunya, i ha insistit que el 50% la nova promoció policial es destinarà a terres catalanes. Malgrat que al Principat la presència de forces de seguretat espanyoles és molt superior a les necessitats del servei que tenen assignat per competències, any rere any es perpetua una tendència incremental d’aquests efectius innecessaris què l’estat utilitza com a servei d’informació per controlar els riscos que suposa la societat catalana per a la supervivència de l’Estat. De fet, el director general de Policia, Ignacio Cosidó, ha deixat clar que l’acte d’avui es tracta d’una demostració de força a l’estil més primari quan ha assegurat que la missió de la Policia espanyola és fer respectar la Constitució, recordem també que el ministre va assegurar el passat mes de març que la policia espanyola és una gran família que garantiza la unitat d'Espanya.
 
La seguretat d’Espanya indissociable de la de Catalunya
 
El ministre ha justificat la presència de més policia espanyola pel “compromís del Govern Espanyol amb Catalunya”, i ha destacat la funció de la Policia Nacional “en la garantia dels drets i llibertats de la ciutadania”. Cosidó ha dit que la seguretat d’Espanya és indissociable de la seguretat a Catalunya i que l’Estat no fallarà a la Constitució, fent una referència clara a la voluntat catalana d’exercir el dret a decidir.
 
Un acte “institucional” de demostració de força
 
A l’acte no hi ha faltat el planter de cares de l’unionisme i la recentralització. A més del Ministre de l’Interior, l’acte ha comptat amb la intervenció  de María de los Llanos de Luna i amb la presència de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, d’Alberto Fernández Díaz, líder dels populars a Barcelona i germà del Ministre i el socialista i Exministre Celestino Corbacho.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
16 de juliol de 2014, 00.20 h

#11 No sona a forces d'ocupació, realment són forces d'ocupació i aquí tenim els nostres governants amb el lliri a la mà, permetent-ho i es queden tan tranquils. No hi ha ningú amb el que s'ha de tenir per dir-li a aquest franquista que aquí no necessitem la seva policia, que ja ens valem amb la nostra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
15 de juliol de 2014, 21.50 h

Si vivim com vivim és que no tenim les coses clares i mai no ens hem decidit a votar un partit clarament independentista i d'això plora la criatura i aquest és l'origen de tots els nostres mals.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
PEPET fletxa Calafell
15 de juliol de 2014, 20.05 h

És realment acollonant escoltar aquests panyolitos, acabo d'escoltar en una tele d'aquestes menyspreables que els panyoles ha d'ajudar als seus germans a Catalunya que volen ser panyoles i els catalans que ens fotem, aquesta mentalitat fatxa no se la poden treure ni en cent anys ho tenen en els gens no m'estranya el que fa aquest tal Fernandito VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
dasdfas fletxa FGHSG
15 de juliol de 2014, 17.09 h

Fernández Díaz presenta la nova fornada d’agents destinats a Catalunya que amplien la gran família de la policia espanyola que, segons el ministre, garantitza la unitat d'Espanya i i
El ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz ha presentat avui 104 nous agents de la Policia espanyola destinats a Catalunya, i ha insistit que el 50% la nova promoció policial es destinarà a terres catalanes.

AIXÒ SONA A FORCES D'OCUPACIÓ!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
15 de juliol de 2014, 16.27 h

FERNANDEZ DE FRANCO, un feixista que cal jutjar degudament; INDEPENDENCIA i cap a la presó, franquista Fernandez del Caudillo y de Satanas!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Maguncio-Honorio Perez Cagahuertas fletxa Torremocha del Chocho Pocho (Cáceres)
15 de juliol de 2014, 11.22 h


Puèèèèè . . . chio opino que la porisia nansioná ase muschia farta en Cataruña, polke en la Costa Vraba ahi muchio mangante y muschio carteritta, como pol ejemplo mi ermano Ambrosio-Macabeo, o mis primos Policarpo y Triburcio-Saturnino, todos los cuales se bienen pa la Crota Vraba a asel la temporáa veriniega.

Y risulta que los mossos d'escuadra, nos dang el mimmo trato a los carteristas eppañioleh que a loh moracos. Pol eso quiero chio a loh polisia nansionale , ¿mesplico?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Isabel fletxa Bcn
15 de juliol de 2014, 09.35 h

Synera aixo és el que volen, no caigem en provocacions que anem bé i no cal espatllar-ho. Si només tenen la por com arguments no cal amoinar-se, el que cal és seguir treballant com fins ara i sense cap tipus de violència i serà el nostre exit ,tal com esta sent fins ara. La violència és una sistema del passat i nosaltres som el futur, els hi deixem per a ells i que facin el ridícul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa barna
15 de juliol de 2014, 09.08 h

Espero que tots aquests no estiguin empadronats aquí i tinguin dret a votar, també podria ser una estratègia pacífica i així, ens tenen entretinguts. Suposo que els POLÍTICS HO TINDRAN EN COMPE ! i no solament aquests intrusos, sinó els particulars infiltrats a cada família o no?
PER UNA CATALUNYA REPUBLICANA SI-SI


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa BarcelonaS
14 de juliol de 2014, 21.13 h

Si volen OCUPAR més la colònia s'equivoquen. Sortirem tots al carrer si van contra les nostres llibertats ( Egipete és l'exemple). Volen conflicte? Al tindran. Veurem qui guanya i qui acaba a La Haia. Mai ens retirarem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Anna Cris fletxa Catalunya
14 de juliol de 2014, 21.05 h

L'unic que saben fer és matar,els seus instins franquistes , feixistes i terroristes són aquests, recordeu cuants negrets van matar dins l'aigua disparanlos gassos..I perque el tribunal internacional no els jutge?....No som els vostres esclaus, no ens aturara ningú, marxarem d'aquesta podrimenta d'ESPANYA, ENS FEU FASTIC.. SOU PITJOR QUE LES BESTIES,..ESPANYA S'EN POT ANAR A LA MERDA, NOSALTRES SOM CATALANS DE BONA FE I pacifics, però quan ens busquen també ens trobaran....el que no som ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 30   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.