directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

L'Acampada Jove 2014 ja és aquí

Montblanc es prepara per acollir el festival més esperat de l'estiu

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La 19a edició de l’Acampada Jove arrancarà demà dijous amb força a Montblanc, lloc on es realitza des de l’estiu de 2009. Durant tres dies consecutius prop de 30.000 joves de totes les contrades de Catalunya s’aplegaran a la capital de la Conca de Barberà per assistir a aquesta cita tant esperada. Aquest festival, creat per les JERC, és la perfecte combinació entre la festa, la música catalana i reivindicativa, i les diverses activitats que s’hi duen a terme a favor de la consciencia social i nacional dels Països Catalans. Des dels seus inicis, al 1996 a Arbúcies, l’Acampada Jove ha anat incrementant tant l’assistència de públic com la repercussió mediàtica als mitjans de comunicació.
Acampada Jove, 2014
Acampada Jove 2014 - Cartell


Acampada Jove 2013
Acampada Jove 2013


Acampada Jove, Amics de les Arts
Acampada Jove - Escenari

Comparteix
   

El Portaveu Nacional de les JERC i director de l’Acampada, Gerard Gómez del Moral, duent unes quantes acampades sobre la seva esquena, aposta tant per grups emergents com per grups ja consolidats al panorama musical català, i afirma que l’esperit de l’Acampada és molt més que un simple festival de música: és una combinació de festa i lluita.

Amb un parell de noves incorporacions fa una setmana, el cartell d’enguany ja ha quedat definit. Un bon grapat d’artistes i grups seran els protagonistes d’aquests tres dies de festival, repartits en varis espais de festa. La principal zona de concerts és l’Espai Independència, al costat de la zona d’acampada. Aquest espai acollirà als grups amb més renom, alguns dels quals han aconseguit arribar a la fama amb molta rapidesa els últims anys, com són Txarango, Oques Grasses, Aspencat, Ebri Knight, Green Valley, i d’altres. Tot i això, aquests nouvinguts hauran de compartir escenari amb grups ja repetidors d’altres edicions com són Brams, Els Pets, Els amics de les arts, Pirat’s Sound Sistema i La Gossa Sorda, entre d’altres. A la Carpa Tio Canyas’ampliarà l’oferta musical amb grups com Bonobos, Itaca Band, Germà Negre, Obeses, Projecte Mut i Cybee, així com els Dj’s que allargaran la festa fins que surti el sol. Als espais de República, Llibertati Socialisme, dins el poble de Montblanc, s’hi agruparan activitats culturals diürnes per gaudir encara més del festival. Finalment, a l’EspaiPaïsos Catalansels assistents podran plantar les seves tendes per fer-hi vida durant els 3 dies que dura el festival.

Els espais ja van prenent forma, esperant amb ànsies l’apertura de portes de demà per acollir al jovent dels Països Catalans. La sang bull a tots aquells assistents que ja es preparen per passar tres fantàstics dies a la 19a edició de l’Acampada Jove.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Clemente fletxa España
17 de juliol de 2014, 12.25 h

Baturro estas ahi otra vez. No se porque escrives siempre lo miesmo. Saves lo que quiere decir jove? Baturro es que no lo se en catalan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
I am a Catalan fletxa So don´t call spanish
17 de juliol de 2014, 01.06 h

#2 sifilitic


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de juliol de 2014, 19.15 h

ENESIMO RIDICULO DEL MASS EN EUROPA Y YA VAN . . . . . . .
El “Temblorosa” mando un dossier a sus colegas del ALDE llamando terrorista a Nart
El presidente del Grupo del ALDE, Guy Verhosftadt, mandó una carta a Nart el pasado 8 de julio -que se ha hecho pública este martes- en la que descalifica el dossier de Tremosa, lo "rechaza", tilda su contenido de "falsedad" y ofrece toda su "solidaridad" al eurodiputado de Ciudadanos y obliga a Tremosa a retractarse. Nart se ha felicitado porqu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de juliol de 2014, 14.44 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.