
La independència posa de moda Barcelona: un part temàtic de l’esport a l’anella olímpica
El preu de les entrades serà de 28 euros i s'estima un impacte econòmic de 53 MEUR anuals per a la ciutat
Barcelona (ACN).- El projecte empresarial Open Camp Sportainment, el primer parc del món dedicat a l'univers de l'esport, comptarà amb 66.000 metres quadrats a l'Anella Olímpica de Barcelona per oferir diferents activitats i atraccions relacionades amb el món de l'esport. Així, l'empresa promotora del projecte Open Camp S.L., després d'analitzar diferents alternatives arreu d'Europa, ha considerat la ciutat de Barcelona com una de les "millors" destinacions per localitzar el primer parc del món dedicat a l'univers de l'esport internacional amb l'objectiu d'oferir un espectacle "únic" amb tecnologia, família i esport. L'entrada costarà 28 euros i s'estima un impacte econòmic de 53 MEUR anuals per a la ciutat.
L'empresa Open Camp S.L. va començar a promoure l'Open Camp Sportainment l'any 2012. Es tracta d'una iniciativa empresarial, científica i tecnològica per oferir a milions d'aficionats del món experiències recreatives i d'entreteniment relacionades amb el món de l'esport i localitzades en escenaris i instal·lacions úniques configurades com a parcs, estadis, hotels o restaurants especialitzats en el fenomen del temps lliure dedicat a l'esport. Un projecte que han decidit localitzar a l'Anella Olímpica de Montjuïc.El director general del projecte, Francesc Medina, ha dit que "el plantejament principal és crear una nova categoria a partir de turisme d'esport i l'entreteniment i a partir d'unes tendències que fonamenten el projecte, com per exemple que l'espectador sigui l'únic protagonista".
El parc oferirà diferents espais, com l'Open Museum, on els aficionats podran observar les mans i els peus dels seus ídols, o l'Open Play, amb activitats per a poder viure l'experiència col·lectiva i la cobertura mediàtica dels diferents esdeveniments esportius. Francesc Medina ha destacat que aquests espais "configuraran" una proposta de "cultura esportiva" amb unes atraccions i activitats associades a elements com el sistema de cobertura mediàtica.
El projecte estima la presència d'un públic juvenil i adult amb l'assistència de 16 milions de persones i un impacte econòmic per a la ciutat de 52'8 milions d'euros a l'any amb la creació de 240 llocs de treball aproximadament. El preu de les entrades serà de 28 euros, un dels preus "més" baixos d'Europa, ha informat la tinent Alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasanes.
D'altra banda, el president general del projecte ha destacat que aquest juliol s'han formalitzat per escrit 24 acords específics amb partners associats al projecte, com Microsoft Innovation, el Parc Científic i Tecnològic de Catalunya, Barcelona Advance Innovation, el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, Tui Travel, MIC Sports Services, Allianz o Randstad, entre d'altres.
Notícies relacionades
- Barcelona no posarà a cap carrer el nom de Samaranch 23.01.2014.
- Cal invertir 50 MEUR a Tarragona 2017 perquè Espanya es quedi les medalles? 05.12.2013.
- 330.000 persones celebren la Festa dels Súpers més INDEPENDENTISTA!! 20.10.2013.
- Espanya no permet BCN2022 sinó garanteix la seva espanyolitat 15.09.2013.