directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

'Volem Votar', nova campanya de voluntaris per promoure el referèndum oficial d'independència

Des d'aquest dimarts les adhesions a la Comissió Promotora de la IP es recolliran a través del web Volemvotar.cat

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Aquest dilluns ha començat la campanya 'Volem votar' per constituir la comissió promotora que presentarà al Parlament, el proper dimarts 25 de maig, la Iniciativa Popular (pdf) perquè es convoqui el referèndum nacional i oficial sobre la independència. La IP que es presentarà al Parlament demana la convocatòria d'una consulta amb la pregunta de les consultes sobiranistes però reformulada perquè el Parlament no la pugui rebutjar. Fins ara ja són 4.000 els voluntaris per recollir signatures a favor de la IP, i s'espera continuar rebent suports a través de 'Volem Votar'. De moment ja s'han fet arribar els fulls per inscriure's a la comissió promotora del referèndum als 4.000 adherits i a totes les comissions organitzadores locals de consultes.
La IP que es presentarà dimarts vinent vol convocar un referèndum que formuli a pregunta aprovada en el Consell Plenari de la Coordinadora Nacional l'11 d'abril a Girona: 'Per tal que el Parlament de Catalunya porti a terme les iniciatives necessàries per fer efectiva la voluntat popular, ¿Està d’acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social integrat en la Unió Europea?'

De moment la proposta d’Iniciativa Popular i els fulls per inscriure’s a la comissió promotora ja s’han enviat als més de 4.000 adherits i a totes les Comissions Organitzadores Locals de la Consulta sobre la Independència. Per ser membre d'aquesta comissió promotora cal que els ciutadans siguin catalans d'acord a l'Estatut d'Autonomia, no tinguin càrrecs polítics i no pateixin cap de les incompatibilitats que estableix la legislació.

D'aquesta manera, a partir d'ara la campanya d’adhesions per Internet, que ja té més de 4.000 signants que donen suport a la proposta d’IP, continuarà a través del domini referendumindependencia.cat/ip i, a partir d'aquest dimarts, també a través del web volemvotar.cat (encara inactiu).




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Joan fletxa Valls
18 de maig de 2010, 11.39 h

Haurem de signar en dues butlletes diferents? La Coordinadora Nacional com a tal, a quina de les dues IPs dona suport? això és un drama.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa Valls
18 de maig de 2010, 11.36 h

Després del trencament de la Coordinadora Nacional, jo ja estic perdut, aquesta IP de quin sector és, del Vinyals (Reagrupament) o de l'Uriel (ERC)?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
18 de maig de 2010, 09.55 h

Cornellanenc ara vols una candidatura unitària? Llavors per què no reforceu qualsevol de les opcions independentistes actuals en lloc de fomentar més divisions?
Em sembla que us pot més el protagonisme que res. Per cert, no parleu de regeneració democràtica quan funcioneu a la búlgara, sense democràcia interna.Qui no pensa com en Carretero al carrer. Qui discrepa es purgat. Això és regeneració?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Cornellanenc fletxa Cornellà
18 de maig de 2010, 08.04 h

ERC i CiU no ho permetran. Uns hi votaran en contra o potser s'abstindran; els altres faran que es perdi enmig d'una comissió. Els seu compromís amb els país té els límits de l'anar fent i la cadira que els escalfa el cul. Ara bé, si algú dedicar-hi esforços, que ho faci. És una pena, perquè els podria dedicar a fer possible una candidatura, com la que es va proposar ahir a Barcelona,. Cal una candidatura transversal, de persones compromeses amb una declaració d'independència, que ob... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marcel fletxa Barcelona
18 de maig de 2010, 07.56 h

Endavant amb la iniciativa. El país ja no pot esperar més. Per història i per dignitat. Vegeu: perabonspatricis.blogspot.com


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.