directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU "no s'oposarà" a que Pujol comparegui al Parlament

El dirigent de CDC Lluís Coromines deixà en mans de l'expresident la decisió "personal" d'acceptar acudir a la cambra a donar explicacions

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

(ACN).- El secretari general adjunt de CiU, Lluís Maria Corominas, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a TV3 que CiU "no s'oposarà" que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol acudeixi al Parlament de Catalunya a donar explicacions sobre els diners que ha confessat tenir a l'estranger durant dècades. Així, segons Corominas, si la resta de grups de la cambra ho reclamen -com està previst- en la Junta de Portaveus d'aquest migdia, CiU no posarà impediments a la petició. Amb tot, ha advertit que la decisió de comparèixer és "personal" de l'expresident, però també ha considerat que el més adequat seria acudir a la cita que li puguin reclamar els grups.

Comparteix
   


Etiquetes
Pujol serà citat a comparèixer amb tota probabilitat a la Comissió d'Afers Institucionals (CAI), que no reprèn la seva activitat fins el mes de setembre. De fet, la seva compareixença no serà formalment aprovada fins a la primera reunió de la CAI, quan els grups parlamentaris la votin.
 
En la reunió de la Junta de Portaveus d'aquest dijous, forçada per PPC i C's, es debatrà quin és el millor moment per citar l'expresident i és probable que algun partit, com C's, proposi la convocatòria d'una diputació permanent perquè Pujol hagi de donar explicacions durant el mes d'agost, tal com va insinuar aquest dimecres el president del partit, Albert Rivera. En tot cas, C's ha afegit la seva signatura a la de la resta de l'oposició per sol·licitar la compareixença a la CAI, fet que fa preveure que serà a partir de setembre quan els grups citaran Pujol.
 
Durant l'entrevista a TV3, Corominas ha reconegut que la confessió de Pujol ha estat un cop "dur" per al partit, però ha assegurat que CDC no s'afegirà a "l'akelarre" que s'ha muntat contra l'expresident des que va enviar el comunicat en què s'autoculpava d'haver mantingut diners sense regularitzar a l'estranger durant 34 anys.
 
Pel que fa a la 'refundació' del partit que recentment propugnava el nou coordinador general de la formació, Josep Rull, Corominas ha explicat que CDC representa "molt més que una persona" i que el 2012 ja es van marcar les línies de futur en el Congrés de Reus. També ha destacat que la nova executiva, renovada a partir de la renúncia d'Oriol Pujol a la secretaria general, està legitimada per començar a prendre decisions. "Ha acabat una etapa de temporalitat al partit", ha destacat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
joan fletxa tarragona
1 d'agost de 2014, 19.17 h

Tenim un problema i aquest és unificar criteris.No es pot amagar una suposada corrupció a casa nostra,amparant-nos en la corrupció general d´Espanya.
La confessió del ex-president Pujol sobre frau fiscal,per respecte al Parlament,per respecte als catalans mereix,necessita una explicació a la ciutadania.
Nosaltres no som com els espanyols,no? doncs demostre-m´ho.CiU no sols no s´ha d´oposar a la comparecència,sinó que l´ha de recolzar,no en va,és ell el president fundador.
Però aix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
1 d'agost de 2014, 17.32 h

#7 Clarifiquem una mica les coses:
1. L'Estat espanyol fa temps que remena a veure quina "me" li poden encolomar tant a l'expresident Pujol com al President Mas per veure si desinflen el que ells anomenen el "souflé".
2. Poca cosa de veritat deuen haver trobat a l'expresident Pujol per agafar-se a la seva declaració per acarnissar-s'hi.
3. Ara, "embolica que fa fort" tant com pot, ho magnifica tot amb suposicions de fets per ara no provats i amb la complicitats dels voltors de torn de Madr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
1 d'agost de 2014, 00.39 h

I Camacho quan compareixerà, hm? Ah! No me' recordava que s'ho passa pel forro, clar. Mai. No és per ella.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
31 de juliol de 2014, 19.59 h

Seria un error que el President Pujol comparegués al Parlament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
I am a Catalan fletxa So, for respect, don´t call me spanish
31 de juliol de 2014, 19.15 h

#10 pobret desgraciat


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
31 de juliol de 2014, 17.20 h

QUE ES UN GRANO EN EL CULO DE UN NAZIONALISTA SEPARATISTA?



UN TUMOR CEREBRAL


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
31 de juliol de 2014, 17.05 h

Manos limpias no denuncia al corruto Juan Carlos, por la gracia de Dios!!!!! Sinverguenzas de Manos Sucias de franquismo y dinero negro de Juan Carlos!!! i el Feliipe de Franco aun no ha declarado su patrimonio!!!!! Felipe cuanto tienes en el paraiso de chorizos del pepero Junckers el mafia?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
31 de juliol de 2014, 17.02 h

NO entenc com Jordi Pujol ha de compareixer quan no té cap compte corrent!!! Realment el Parlament de Catalunya es una Tribunal de la Inqusició Espanyola? ERC, quin ridicul més espantos, en comptes de cridar a declarar al corrupte Juan Carlos amb 1.000 milions a la corrupta Luxemburg, del corrupte President de la UE, un tal barcenas Jean-Claude-Juncker, que per cert encara no ha denunciat al corrupte Juan Carlos El Cazaelefantes y evasor Fiscal de España-Una!!!! Junqueras, vols dir que prot... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
31 de juliol de 2014, 13.52 h

Aixo de JORDI PUJOL Castigara molt Politicament a C.I.U. , ja molt tucada per molts casos de Corrupcio ,, pero tambe fara puja LA ABSTENCIO a les Eleccions molts pasaran de no anar a VOTAR . Treura las ganas de votar de molts catalans si no temps al temps . Despres de aixo E.R.C. no a de entrar mai dintra el Govern Català estaria Boix Junqueras si entra dintra .Sabeu que JORDI PUJOL te una Germana POBRE quel EX--President i la seva familia la volem fora de la casa ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
31 de juliol de 2014, 13.17 h

Realment amb tanta denúncia i tant doble raser l'únic que aconseguiran és que ens tornem immunes a qualsevol escàndol que pugui haver. Quan serem un país ja ens espavilarem per legislar per que no es tornin a produir casos com aquests. El que em pregunto que faran els boinapitecus espaÑistanís quan no tinguin l'escusa dels catalans per tapar-se les vergonyes ni ens puguin esquilmar per mantenir espaÑistan. Hauran de treballar, m'imagino...


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.