directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rull encara la renovació a fons de CDC

El número 2 de CDC assegura a 'El País' que "el missatge de condemna" per la confessió de Pujol són les decisions "ràpides i fulminants" que ha pres el partit

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- "Si el president Pujol no hagués pres la decisió, ho hauríem hagut de fer nosaltres". Són paraules del futur coordinador general de CDC, Josep Rull, sobre la renúncia de l'expresident Jordi Pujol als càrrecs honorífics i a les prerrogatives d'expresident després de la confessió de fa una setmana. En una entrevista a 'El País', ha assegurat que no en sabia res en acceptar ser número 2 del partit just al mateix dia, però que en cas d'haver-ho sabut, també hauria assumit l'encàrrec de Mas perquè "el repte és obrir una nova etapa". "Evidentment, m'hauria agradat saber-ho", ha apuntat. Per Rull "el missatge de condemna" de CDC als fets són precisament les decisions "ràpides i fulminants" que s'han pres.

Comparteix
   


Etiquetes
"El missatge de condemna són les decisions ràpides i fulminants que hem adoptat, en les que, haig de dir, el president Pujol ens ha ajudat. Vam dir des del principi que això no era una situació acceptable i en 72 hores Pujol va deixar tots els càrrecs", apunta Rull a 'El País'.
 
Afirma que a partir d'ara recau a "altres instàncies" resoldre la situació fiscal a la família Pujol i que per això no participaran "a l'espectacle públic que té molt de venjança personal", en referència a la petició de comissió d'investigació de la resta de grups parlamentaris a la cambra catalana.
 
En ser preguntat si CDC podia apartar-lo dels càrrecs sense que ho pactés amb el president Mas, Rull respon que "no va fer falta". I afegeix: ""Si el president Pujol no hagués pres la decisió, ho hauríem hagut de fer nosaltres".
 
Encara en aquesta línia, Rull admet que li hauria agradat saber del cas Pujol abans d'acceptar ser número 2 del partit -assumeix el càrrec després de la marxa precisament d'Oriol Pujol de la secretaria general-. Malgrat tot, apunta que saber-ho no l'hauria fet fer marxa enrere perquè la confessió de Pujol "accelera" el que ja calia fer, diu: "el repte d'obrir una nova etapa, anar a un procés de refundació". I a més, afirma: "Crec, vull creure, que els diners procedeixen d'una herència; però això ho determinarà la justícia".
 
En una altra entrevista, al diari 'Ara', Rull apunta que en cas que el TC declari il·legal la consulta, el Govern no es quedarà "de braços plegats" i suggereix "compensar legalitat amb legitimitat". No descarta plebiscitàries a la llarga, però sí que les rebutja de ple pel 9N. Passi el que passi, Rull assegura que utilitzaran "tots els instruments democràtics" per fer de Catalunya un estat independent i per això es mostra "convençut" que si el mecanisme és reforçar el Govern, ERC "estarà a l'altura". 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Ai Senyor! fletxa Barcelona
4 d'agost de 2014, 01.05 h

Sr. Rull, escalador de mena. Les seves dites i fets son les d'un lacai que ha mirat sempre de quedar bé amb la direcció del seu partit. Que tant ha donat afirmacions independentistes, com en temps de'n Pere Esteve al costat del batlle de de Solsona. com ha arribat a afirmar, un cop escales més amunt, que la independència no convenia Hosabem de ben directe, senyor. Anys vivint de la política llepan o callan segons convenia ala seva escalada. Ara unes afirmacions de condemna,que el deshonore... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
3 d'agost de 2014, 21.27 h

#15 No són 600cc, són 60cc. Els CC de capacitat craneal d'aquesta deixalla dita Analcleto, estan entre una Derbi paleta (49 cc) i una Derbi paleta trucada (aprox 74cc). Ni "un poco a ojo" s'apropa al l'Australopithecus Boisei (500cccc).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
A nation on the move fletxa Construim un nou país, un país millor
3 d'agost de 2014, 14.55 h

http://www.youtube.com/watch?v=8hv57IoMh60

Volem guanyar la independència? Doncs internacionalitzem la nostra causa, difonguem vídeos com aquest i expliquem-nos al món. Ningú defensa una causa que desconeix i per això és tant important explicar-nos i guanyar-nos el suport de l'opinió pública internacional!

Queden 3 mesos per al 9 de novembre! Esteu preparats per a fer història?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
3 d'agost de 2014, 14.42 h

SEÍSMO EN LAS FILAS NACIONALISTAS

Rigol cree que el anuncio de Pujol obstaculiza el proceso soberanista
El expresidente del Parlament cree que lo que ha hecho el expresident es "un pecado por omisión al no controlar su entorno y debe asumir las consecuencias"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
A taula m'espera un TURBÓ AL FORN fletxa que em fotaré a la salut dels espanyolistes imbècils com l'Aragoneses o el Rivas
3 d'agost de 2014, 13.57 h


#7
#11

ANACLETO ARAGONESES = especímen de Boinapitecus Palurdus Espaniolensis, amb un CCCC (Centímetres Cùbics de Capacitat Craneal) de 600, entre l'Australopithecus Boisei (500cccc) i l'Homo Rudolfensis (800cccc)



Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
3 d'agost de 2014, 13.47 h

PROU CORRUPCIÓ...!!!
Senyor Pujol, vostè i tota la seva família no son dignes de viure a la nostre terra. Demano que torni tots els diners que ens ha robat, que el jutgin i els extradeixin fora de Catalunya a vostè i tota la seva família, que s'esborri el seu nom de tots els llocs que figuri, amb el seu comportament paternalista i en nom de Catalunya. Ens ha fet un mal irreparable. El seu nom no pot sortir a cap llibre ni en lloc. sap que li dic que vostè es tant pobre que nomes té dine... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
3 d'agost de 2014, 13.46 h


#7 i #11 I TU ETS EL CARADURA QUE DIUS "REPITIENDO HASTA LA SACIEDAD"??!! Seràs imbècil, tio? Típic dels unionistes iignorància i caradura. Així doneu la imatge que doneu al món


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
3 d'agost de 2014, 13.44 h

#11 Pobre espanyolet pesat i repetitiu, ha de saber greu saber-se tan idiota que s'és incapaç de trobar nous comentaris i haver d'anar repetint la mateixa tonteria tot el dia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
3 d'agost de 2014, 13.23 h

El fin de las obras de expansión del Canal de Panamá será en 2015

El consorcio y la autoridad de la vía interoceánica firman un acuerdo definitivo para concluir las obras, iniciadas en 2007

http://economia.elpais.com/economia/2014/08/02/actualidad/1406938980_823781.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
3 d'agost de 2014, 12.11 h

#7 I per cert, si l'Alicia Sanchez-Camarga és més lletja que el cul d'un mico, la culpa és del Bòtox i de la naturalesa, no meva. La cara és el mirall de l'ànima. Que et bombin, tontolculo!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.