directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Podemos trenca PP i PSOE i Catalunya és més independentista que mai

El CIS demostra la davallada dels dos grans partits espanyols i revela que ningú confia en Rajoy, per primer cop ERC supera a CiU en unes eleccions espanyoles

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El PP i el PSOE naveguen a la deriva, la llarga llista de casos de corrupció i les polítiques de la casta provoquen que tots dos partits perdin suport electoral a marxes forçades. El més perjudicat és el PSOE que amb la seva crisi titànica es dirigeix a la caiguda lliure. Podemos s’enfila fins a arribar a tercera força i IU-ICV i UPyD en pateixen les conseqüències. Segons el CIS, ERC és l’única força que no perd vots a la cambra baixa i fins i tot supera a CIU. L’enquesta també assenyala que una gran majoria no té “cap confiança” en el president d’Espanya Mariano Rajoy i una enorme insatisfacció amb la gestió del seu govern. Estem doncs davant la Catalunya més independentista de la democràcia.

Comparteix
   


Etiquetes
La crisi dels grans partits espanyols ja és aquí

El PP perd 1,9% punts en intenció de vot en comparació l'abril passat, fins al 30%, tot i que amplia la seva diferència respecte del PSOE, que veu com el suport dels electors cau 5,4 punts, fins al 21,2% i com Podemos s'enfila amb força com a tercera força, amb el 15,3% i a 5,9 punts respecte la formació socialista, segons el baròmetre del CIS del juliol. ERC supera CiU amb el 3,3%, vuit dècimes més que a l'abril, mentre que els convergents perden una dècima -2,9%-. ICV, integrada dins Izquierda Unida, baixa al 8,2% del juliol i UPyD, que perd tres dècimes, fins al 5,9%. Ciutadans obtindria el 0,9% dels suports al parlament espanyol. El portaveu d’ERC, Alfred Bosch, és considerat el segon portaveu més ben valorat, per sota de la portaveu de Geroa Bai, Uxue Barcos. Rosa Díez, líder d’UPyD els precedeix.

L'enquesta es va dur a terme durant els primers nou dies de juliol, quan el PSOE encara no havia materialitzat al relleu al capdavant de la secretaria general; l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol no havia confessat que tenia diners sense declarar a l'estranger ni els presidents de la Generalitat i del govern espanyol, Artur Mas i Mariano Rajoy, no s'havien reunit.



Ningú confia en Rajoy



L’enquesta del CIS assenyala que un 61,4% no tenen "cap confiança" amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Sobre la gestió de govern, el 67% creu que és "dolenta o molt dolenta" i la de l'oposició s'enfila fins al 70,4%.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
5 d'agost de 2014, 20.18 h

LA PUTADA Es quel Govern del P.P. DE RAJOY a fet fora el Director del MUNDO que va descubrir elCAS GURTEL EL CAS BARCENAS EL MUNDO Y EL SEU DIRECTOR Sesado han fet molt de mal AL P.P. DE RAJOY .. Tot qui va contra el Govern Espanyol perd la feina esten en temps de la Dictadura ningu puede criticar al Estado al Govierno EL MUNDO Va fer un gran servei al P.S.O.E,. nomes que estos no huban saber aprofitar be


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
5 d'agost de 2014, 20.14 h

8 ) Maria Dolors , si PODEMOS Pogues ser la tercera FORÇA al Congres dels Diputats no tin cap ducta que ala hora de fer politicas se juntaria molt mèas al P.S.O.E, que no pas ala Dreta ques EL P.P. .. Per lo tan importa molt que PODAMOS Poguin tindra molts Diputats vots Alo millor aixo podria girar la Truita al Congres dels Diputats Caldra conta amb IZQUIERDA UNIDA . Tambe amb els Diputats de E.R.C. Si sumen tots podrem fer un gran can... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
5 d'agost de 2014, 11.34 h

¿ QUI A PROMOCIONAT A PABLO IGLESIAS A LA 6ª ? EL LARA. ¿QUINA ES LA SEVA INTENCIÓ ? ESMICULAR AL PARTIT SOCIALISTA, PER TREURA LA SEGONA FORSA QUE PODÍA PERJUDICÁ AL PP. JO CREC QUE AL LARA LI HA SORTIT EL TIRO PER LA CULATA, PERQUE AQUET PARTIT "PODEMOS", JA ESTÁ SITUAT EN TERCÉ LLOC I DE AQUÍ A LAS ELECCIONS JA VEUREM. jO, SI-SI I QUE ELLS ES MATIN !


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
5 d'agost de 2014, 03.25 h

Rajoy que millori la Economia que aixo encara no esta ben clar IBERIA Cardara molts treballadors al Atur encara ja moltes empreses que manden treballadors al atur es una realitat . De totes maneres no nomes cal acaba amb LA CRISIS Cal tambe amb LA CORRUPCIÓ i aixo no huvol fer cap GOVERN ESPAÑOL NI AUTONOMICO Catalunya mai a fet res CONTRA LA CORRUPCIO NI CONTRA LA POBRESA .. Que millori la Economia no en tenin prou sa de acabarper sempre amb LA CORRUPCIO I ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
5 d'agost de 2014, 03.19 h

LA CRISIS , LA MOLTA CORRUPCIÓ , LES FORTES RETALLADFES SOCIALS Pasen Fantura als grans Partits Politics AL .. P.P. , P.S.O.E. = P.S.C. I C.I.U. . Podemos devilitara molt mès als Socialistes .. Arriba la era dels Canvis en la Politica Española i Catalana Aviat tindren un nou President de LA Generalitat i sera com LLUIS COMPAMNY ....INDEPENDENTISTA . ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
4 d'agost de 2014, 23.30 h

#2 Em sembla que anava pels espaÑistanís: Ha dit egoismes nacionals, augment de la xenofobia...Qualsevol que llegeixi una mica el que escriviu se n'adona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jo fletxa Catalunya
4 d'agost de 2014, 23.16 h

#2 Fa vint anys que Europa va dir que no reconeixeria mai la independència de les repúbliques bàltiques. Això només va durar 6 mesos. Hollande pot dir que vulgui, però quan es trobin amb el problema de Catalunya ja veurem què farà Europa i què dirà llavors Hollande.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 d'agost de 2014, 20.48 h



#2 hahahahahahahaha ! ... de Mas, eh, el ridícul? sí sí, ja ja,, el ridícul l'ha fet el President Mas, no l'Anacleto Aragoneses, nooooooooooooo , què vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . .

hahahahahahahahahah !

No sé a qui vols enganyar,Cleto, crec que a tu mateix.

hahahhahahahahahaha !!



Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
4 d'agost de 2014, 20.26 h

ENESIMO RIDICULO DEL MASS

Hollande considera el «separatisme» com una «amenaça» per a Europa
El president de la República Francesa aprofita una commemoració de la Primera Guerra Mundial per advertir contra els "egoismes nacionals"
Diumenge l'ANC va dedicar al mandatari francès un mural a favor de la consulta del 9N

http://www.naciodigital.cat/noticia/72420/hollande/considera/separatisme/amenaca/europa


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 d'agost de 2014, 20.05 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.