directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

No serà que Joana Ortega vol suïcidar Mas?

Joan Tardà acusa a la vicepresidenta de "desmobilitzar" i diu que "el govern ha decidit suïcidar-se"

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà ha acusat aquest dimarts la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, de "desmobilitzar" la ciutadania de cara a la consulta i ha dit que això és una "irresponsabilitat a tenir en compte algun dia". Mitjançant Twitter, Tardà ha fet dues piulades per criticar les paraules d'Ortega en una entrevista aquest dimarts, en la qual la vicepresidenta ha dit que "si l'Estat posa traves per votar el 9 de novembre, hi haurà un altre 9 de novembre". "Sento la consellera Ortega a Rac 1 i penso que aquest govern ha decidit suïcidar-se", resa una de les piulades del republicà.



Comparteix
   


Etiquetes
Ortega com Rigol, xerrar per xerrar

La vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega, ha assegurat aquest dimarts en una entrevista a Rac 1 que si des de les instàncies polítiques o judicials espanyoles impedissin que se celebrés la consulta aquesta tardor, s'impulsaria una nova consulta. Segons la vicepresidenta, impedir una consulta per a la data que està marcada "no mata l'anhel de votar, l'ajorna". En aquest mateix sentit, Ortega ha demanat que si finalment el Tribunal Constitucional s'ha de pronunciar sobre la llei de consultes o el decret de convocatòria, "faci un dictamen jurídic" i no polític.

Bosch creu que no hi ha "cap canvi inesperat" i demana al Govern "mantenir el rumb" i poder votar el 9-N

Barcelona (ACN).- El diputat d'ERC al Congrés i candidat a l'alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha considerat aquest dimarts al migdia que "no hi ha hagut cap canvi inesperat ni cap novetat" en el procés cap a la consulta i, per això, ha reclamat al Govern català que "mantingui el rumb marcat" i faci possible que els catalans votin el 9 de novembre. La rèplica del republicà arriba després que la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, hagi dit que si l'Estat o el TC impedeixen la consulta "hi haurà un altre 9-N". Malgrat aquestes declaracions, ERC confia que el Govern continuarà "complint amb tots els pactes" i se celebrarà la consulta aquesta tardor. "No tenim cap raó per pensar que això deixi de ser així", ha dit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
sdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdv fletxa ghdfghfdhdfhhhdfhdhdfhdfhdfhd
13 d'agost de 2014, 21.45 h

#25 M´hi jugaria un ral que aques pallus NO es espanyol sino un catala que vol desprestigia als espanyols. Es massa evident.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
13 d'agost de 2014, 18.03 h

#20 Dona gust llegir comentaris de gent tan cultivada, digne i educada com tú. Fidel exponent del que en diuen marca Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Carles Perelló fletxa Valldoreix
13 d'agost de 2014, 16.01 h

Suposo que quan la Ortega diu si les instàncies polítiques i judicials impedeixen la realització de la consulta aquest 4N s'haurà de canviar la data. Primer cal que la impedeixin! Seria una guerra oberta!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
13 d'agost de 2014, 14.19 h

MENSAJE AL GOBIERNO CATALÁN

Nos dirigimos desde la Resistencia a los miembros del Gubern Català y muy particularmente al President de la Generalitat Catalana, Sr. Artur Mas :

Ante las noticias aparecidas en diversos medios de comunicación de Catalunya, de los que también se han hecho eco en la prensa , radio y tv españolas, noticias referidas a las opiniones expresadas por la Vicepresidenta del Gobierno Catalán, sobre una hipotética suspensión o aplazamiento de la Consulta prevista pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
13 d'agost de 2014, 14.10 h

El panfleto intenta desesperadamente neutralizar la tendencia del Govern, la abuelita Muriel, etc etc de que el soufle esta se desinflando.

Siempre podran mentir en las cifras de asistentes a la charlotada cono ya hicieron con la Gigafoto y ya pueden decir, incluso meses antes de que iran 2 o 2,5 o 3 millones. PERO EL SOUFFLE ESTA SE DESNINFLANDO


QUE PENA ME DABAIS Y QUE ASCO ME DAIS. NO VA A HABER VALIUM PARA TANTA FRUSTRACION EL 10-N.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Els tres mosqueters que eren quatre: Anacleto, Spanair, Aragoneses i Siglo fletxa en el segle XXI l´espanya profunda encara existeix
13 d'agost de 2014, 13.51 h

#20 tarat anormal indocumentat


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
13 d'agost de 2014, 12.30 h

mira, ya te digo, que lo que tú necesitas es un buen nabo bien engrasado, para que no te haga daño la penetración, cariñito mío, lunarcito de placer, chochito molón,que apestas un montón,ja,ja,ja,...catalana guarra tenías que ser, sieeempre saltan los y las catalanes guarros,as. OS VAMOS A EMPAPELAR A TODOS, OS VAMOS A PONER A CAVAR VUESTRA TUMBA Y LUEGO OS METEREMOS DENTRO VIVOS,JA,JA,JA,...VIVA ESPAÑA, MUERAN LOS TRAIDORES CATALANES Y VASCOS !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
mario fletxa barna
13 d'agost de 2014, 10.27 h

#9 Tinc ganes de veure-ho, estic flipant, no tens ni punyetera idea de com van anar les trobades ni res de res, va ser solidaritat qui va anar a sac contra tots els partits polítics. Els polítics han de saber fer política i no guerra contra tots per posicionar-se de quelcom que ja estava estudiat i proposat, el primer que ha d'aprendre un polític que ho vol ser per elecció del poble és ser diplomàtic i no mentir i no ensenyar a mentir els seus seguidors que com que no deurien seguir el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
13 d'agost de 2014, 09.20 h

Què carai vol dir 'resa una de les piulades'??

Feu el favor de parlar en català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
PereelDigne fletxa Granollers
13 d'agost de 2014, 08.58 h

#9 I Solidaritat van ser els primer a dir que si Catalunya havia votat en contra del seu partit era que Catalunya s'havia suïcidat i van ser els primers que van aprofitar les llistes de les consultes municipals per muntar el seva barraqueta criticant amb tota la mala llet política l'actitud d'ERC. Amb això no és estranys que tingués els resultats que va tenir i amb amb Tena i Bertran desapareguts en combat. El que haurien de fer els que quedin seria entrar a l'ANC i treballar per a Indepen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.