directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 03:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La directora de l'FMI imputada per corrupció, avisa que no deixarà el càrrec

Lagarde imputada per corrupció a França ha advertit que que no té previst dimitir i que continuarà amb les seves funcions al capdavant de l'FMI.

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La directora gerent del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde, ha estat imputada per  "negligència" en una investigació per presumpta corrupció. Lagarde va declarar ahir, dimarts, durant 15 hores davant la Cort de Justícia de la República Francesa, instància habilitada per jutjar els ministres per delictes comesos quan estaven al Govern. L’exministra d’Economia del govern Sarkozy entre 2007 i 2011, ja havia estat interrogada en quatre ocasions, però fins ahir no havia estat imputada. La investigació que afecta Lagarde vol determinar si hi va haver corrupció en l'atribució el 2007 d'una indemnització de 403 milions d'euros a l'empresari Bernard Tapie per la venda de l'empresa d'equipament esportiu Adidas  que va ser confiscada i venuda pel banc Crédit Lyonnais per un preu molt inferior al de mercat els anys 90 i Tapie hauria reclamat a l'Estat francès una indemnització. 

Comparteix
   


Etiquetes
Després d'anys de litigi, la llavors ministra Lagarde va decidir que fos un arbitratge privat el que fixés la indemnització. El fet que no fossin els tribunals els que calculessin l’import de  la indemnització va provocar que s'obrís una investigació judicial per presumpta corrupció. A més de Lagarde, també han estat imputats en el sumari dels jutges instructors l'empresari i exministre Tapie, conegut per la seva amistat amb Sarkozy, i  l'anterior director del gabinet de Lagarde al departament d'Economia, Stéphane Richard, ara president d’Orange.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
28 d'agost de 2014, 22.23 h

Aixo poden dir ES LA CORRUPCIO EUROPEA Fora de Espanya i de Catalunya tambe ja molta Corrupció i com aqui tampoc volem dimitir quina Vergonya despres diran per que no volem Votar als Europeus per coses com aquestes es el motiu LA MOLTA CORRUPCIÓ


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
28 d'agost de 2014, 21.12 h

#11 torna a mongolia, mongol


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
28 d'agost de 2014, 21.02 h

GRACIAS MASS

Joan Ferran recorda que el «9-N es van fundar les SS nazi»
"Al llarg de la història els 9N han estat pròdigs en efemèrides. Un 9 de novembre de 1989 va caure el mur de Berlín i des d’aquell dia Alemanya és una altra cosa. Un 9N de 1925 es varen fundar les SS del partit nazi i un 9N de 1938 va tenir lloc “la nit dels vidres trencats” en la que 35.000 jueus varen patir les ires dels intolerants... Aquesta és la reflexió de l'exdirigent del PSC, Joan Ferran, en la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
sdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdv fletxa ghdfghfdhdfhhhdfhdhdfhdfhdfhd
28 d'agost de 2014, 18.49 h

#5

Sorry. Tienes razon, dimito hace poco . Supongo que no voluntariamente sino por presione de CDC y porque ya conocia lo que venia de su padre y de su familia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
28 d'agost de 2014, 12.41 h

Per descomptat, que aquests de FMI o banc mundial, són també tan putrefactes com els PePerros i els sociates junts. Fem una petita història: Al FMI, hi van posar no fa gaire, "l'eminent" Rodrigo Rato, vaja tota una perla, recordem el cas Bankia. Després hi posen al seu lloc, en Dominique Strauss-Kahn, una altra perla del sexe pur i dur. I ara, també fa poc, hi van posar aquesta senyora la qual pot ser senyora, però pel què sembla, de moment ho hem deixar en el prestatge dels més serioso... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
28 d'agost de 2014, 12.05 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Irene fletxa Barcelona
28 d'agost de 2014, 11.20 h

Mira.... ja están "españolizando" als francesos.... i de veritat que voleu estar a la "des.unió europea"?????? Uffff, com diuen els castellans.... más de lo mismo.

11S14 V


9NOV2014 SI+SI

VISCA CATALUNYA SEMPRE INDEPENDÈNT //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
27 d'agost de 2014, 19.47 h

Bé, ara a veure si s'acaba aquesta charlotada del FMI....abans que se li desinfli el soufflee a aquesta paia... oi que és ridícul això? Doncs és el que dia si i dia també estan bramant alguns.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Estoy Sumado (Mensajes Para Los Restados) fletxa Vallès Occidental -nos vamos acercando-
27 d'agost de 2014, 19.18 h

Oriol Pujol, no es diputado desde hace dos meses. La alegria de la corrupción, va por Barrios y ahora le toca a esta multimillonaria política (¿y eso como puede ser?)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 d'agost de 2014, 19.04 h

I aquesta poca-solta de dona va tenir la barra de dir-nos que el tema dels catalans era una qüestió interna de l'espanyistan ? De on trauen els calés aquests gàngster del Banc Mundial ? del cel potser ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.