directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

35 raons per votar el #9N

El Govern Espanyol és la principal raó poder votar, incompleix sentències del seu Tribunal Constitucional sempre que vol, sobretot si aquestes donen la raó a Catalunya

Comentaris 53  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Quina credibilitat pot tenir un govern espanyol en mans del PP o del PSOE en les seves amenaces contra la consulta? Tal i com fan les coses, hores d’ara ja tenen els jutges als sues peus abans d’aprovar la llei de consultes, no tenen arguments jurídics però tenen els arguments de la no separació de poders a l’estat espanyol. Com és pot prohibir votar si el TC espanyol està polititzat i per damunt de tot és el mateix govern espanyol el que incompleix una i altre vegada les sentències del mateix TC, entre altres més de 35 sentències favorables a Catalunya.

Comparteix
   

Un TC que no té cap credibilitat, la mateixa vicepresidenta del govern espanyol ja escriu el que ha de dir sobre la llei de consultes

El govern espanyol no s’amaga de com instrumenta la justícia espanyola en favor seu i en contra dels ciutadans de Catalunya, no solament són les seves vergonyoses declaracions, són els fets dels darrers anys, incompliments de les sentències del TC espanyol a la carta.

En els darrers mesos multitud de sentències favorables a Catalunya segueixen sense complir-se per part d’Espanya, governi el PP o governi el PSOE, entre altres temes, beques, gestió i concessió de subvencions per a finalitats d’assistència i serveis socials, programes d’integració d’immigrants, ajuts culturals, fons estatal d’ocupació, xarxa ferroviària i podríem seguir fins a l’infinit.

Impedir que la Generalitat gestioni, pals a les rodes una vegada i una altre

Tant se val que el TC espanyol et doni la raó, Espanya incompleix allò que no l’interessa, per això ara amenaça la llei de consultes, malgrat que aquesta no ha estat ni tant sols aprovada.

35 arguments per votar el 9N

Cada dia tenim més arguments per fer valer la legalitat catalana i no la legalitat espanyola, feta a mida i en contra del mateix TC.

Sentencies que els governs espanyols del PP i del PSOE s’han passat per l’engonal
 

A banda dels ajuts i subvencions per a assistència i serveis socials, les beques i la xarxa ferroviària (vegeu el text principal), hi ha altres àmbits en què el TC ha reconegut competències catalanes, però el govern denuncia que l'Estat no les respecta: Ajuts relacionats amb la cultura i els espais escènics de nova creació. L'Estat persisteix a no reconèixer les potestats catalanes, tot i que la sentència és del 2012 i el govern ha obert un nou conflicte en la matèria. Fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local. L'ordre competencial es va definir a favor de Catalunya el 2012 però no s'aplica. Formació contínua de les administracions públiques. La Generalitat ha tingut reunions amb el ministeri per aplicar una sentència del gener, però denuncia que encara no es compleix.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#53
1 de setembre de 2014, 15.14 h

#52 quan la Via Lactea estava en formacio, espanya ja existia, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
1 de setembre de 2014, 10.22 h

MaSS: la duda trágica entre la traición y el suicidio

Se acerca el día fatídico y a Artur Mas se le agota el tiempo para buscar un agujero en el callejón sin salida en el que se ha metido.

Mientras a algunos de sus colaboradores y a los pesos pesados de la economía catalana les ha asegurado que no se vulnerará la ley, lo que implica no sacar urnas a la calle el 9-N si el Tribunal Constitucional suspende el referéndum, su portavoz, Homs, y el nuevo hombre fuerte de Convergencia, Jose... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
gossol fletxa muntanya
1 de setembre de 2014, 09.12 h

@ Rivas. No vulguis confondre a ningú. Quan dius "maleducado, grosero, xenófobo y de baja estofa", t´estas describint a tu i als feixistes espanyols. Tantes vegades heu mentit sobre les vostres males qualitats que vols adosar-les als demés ? I potser també te les acabes creient ? Nosaltres no !! I per cert, la majoria del món ja us comença a coneixer per aquestes mateixes característiques que tu encolomes als altres !! Ets Made in Spain !!
Se´t veu d´un km lluny !!
Però tranquil,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Rivas fletxa Hospitalet de Llobregat
1 de setembre de 2014, 07.56 h

La independencia la perderéis porque habéis perdido la batalla de la educación y del respeto. Salvo excepciones, el independentismo es maleducado, grosero, xenófobo y de baja estofa. He dicho "salvo excepciones".

Además, habéis empezado a cruzar la línea que va del insulto a la agresión. Esto cualquiera que viva en Cataluña lo sabe. Y pronto lo sabrán allá fuera, más allá del Ebro y de les Corberes. De eso nos encargamos muchos de los catalanes que vivimos en el extranjero. Y lo ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
31 d'agost de 2014, 19.30 h

"El 9-N hi haurà urnes". "La legitimitat del TC per prohibir la democràcia és inexistent", i defenso que el dret de vot és fonamental i no pot ser limitat per una instància judicial. L'anunci de l'expresident Jordi Pujol que va tenir diners sense regularitzar a l'estranger no afectarà el procés sobiranista, perquè representa la "màxima encarnació de la política autonomista a Catalunya en els últims 30 anys" i el fet que s'hagi conegut la informació a pocs mesos de la consulta, demo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
31 d'agost de 2014, 18.29 h

MaSS: la duda trágica entre la traición y el suicidio

Se acerca el día fatídico y a Artur Mas se le agota el tiempo para buscar un agujero en el callejón sin salida en el que se ha metido.

Mientras a algunos de sus colaboradores y a los pesos pesados de la economía catalana les ha asegurado que no se vulnerará la ley, lo que implica no sacar urnas a la calle el 9-N si el Tribunal Constitucional suspende el referéndum, su portavoz, Homs, y el nuevo hombre fuerte de Convergencia, Josep... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Catalanet fletxa Barsalona
31 d'agost de 2014, 16.20 h

No m'heu entès! la meva pregunta no era si existien o no... és que si posa com a títol 35 raons... doncs els que m'espero és la llista de les raons i raonades. No fotem!! Que volem defensar una causa, però bé que s'haurà de justificar i jo esperava aquí justificacions i no títol banal.

||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
31 d'agost de 2014, 16.05 h

#45 "l odi el tenen ells" y luego "tarats","sac de merda" ,"xarnegofils"y nos acusas de franquistas jajajaja macho pareces gandhi el de la no violencia ,pero si los franquistas reciclados sois los nazis independentistas que os han atrofiado tanto el cerebro entre tv3 y CIU que ya no sabeis ni donde estais .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
H.G.D. fletxa Sils
31 d'agost de 2014, 15.29 h



#43 Per què l'estat FRANQUISTA espanyol crea tants idiotes que no veuen que l'odi el tenen ells, que nosaltres catalans només volem SEPARAR-NOS d'ells i de tota aquesta gentussa enganxosa i franquista com tu, Pedo de Terrassa. No sñoc jo qui va a molestar a forums xarnegòfils, ets tu i quatre TARATS com tu els que veniu a provocar, sac de merda amb potes



Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Dídac Fernández fletxa L'Hospitalet de Llobregat
31 d'agost de 2014, 15.26 h


#42 que a tu, nena tonta, et sembli que no serveix per res, no vol dir que a la gent que no és ignorant com tu no li serveixi per res, nenaa idiota que ets iinsultada perquè insultes, burra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.