directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El gangsterisme de Montoro arriba al “Financial Times”

El diari avisa que Madrid intentarà treure rèdit polític de l’escàndol Pujol

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

En un article publicat avui, el diari parla de la compareixença d’ahir del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, assegura que “Madrid intentarà treure rèdit polític de l'escàndol”, i alerta que “el Govern espanyol ha posat en marxa un dur atac contra Jordi Pujol”. Segons el diari, l’escàndol Pujol ha debilitat el lideratge català “en un moment crític en la campanya per la independència”, tot i que recull que alguns activistes catalans defensen que l’afer no tindrà un gran impacte en la campanya perquè Pujo va deixar la política activa fa anys i ha abraçat la independència de Catalunya recentment.

Comparteix
   


Etiquetes
Pel Financial Timesl'escàndol ha esdevingut una “distracció important” en un moment que els líders catalans volien transmetre un missatge de “resistència i optimisme”. També considera que el cas Pujol ha sacsejat CDC, partit fundat per Pujol i que ara lidera Mas, que ha jugat un paper clau en la campanya de la independència, i ha defensat insistentment el dret de Catalunya a decidir el seu propi futur.

El diari també explica que l'escàndol Pujol ha forçat CDC a trencar els vincles amb Pujol i ha demanat l’expresident comparèixer davant el Parlament per donar explicacions. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#34
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablo en LAPAO) seguidme 500 años más haciendo el imbécil como yo (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, republicanos incluidos (a hóstias) (obviamente excluidos de todos los españoles estamos los catalanes).
5 de setembre de 2014, 23.05 h

#32
#33 Margarita, no aga usté caso de ese probe degrasiao, que incluso a mi, que soy un fascista PPePPero, me da asco leer lo que escribe. El probe ba tan caliente que se tiraria cuarquié bujero que encontrara, manque fuera uno de los sai bujeros de una TOCHANA.

#31 Oye guarro , eres tu la berjuensa de tu família, de tu siudad, de tu partio y de tu país. anda, vete a la mierda pol camino má corto, que es el de tu casa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
4 de setembre de 2014, 14.11 h

#31 no deixi de llegir La contra de La Vanguardia d'avui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
4 de setembre de 2014, 14.06 h

#31 Sóc àvia, tinc una família adorable i li puc dir que respectuosa i amb un nivell de saviesa que vostè no ha aconseguit ni somiant. El meu net, de quatre anys, ja té més educació i formació que vostè.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
4 de setembre de 2014, 13.55 h


#28 margari , chata, porqué no me llamas y echamos UN BUEN POLVO, ASÍ TE HARÉ UN NIÑO ESPAÑOL ??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
4 de setembre de 2014, 13.54 h

MENSAJE AL GOVERN CATALÀ


Desde la Resistencia nos volvemos a dirigir a los miembros del Govern Català y en especial al President de la Generalitat, y por extensión a todas las formaciones políticas que están a favor del Derecho a Decidir para desgranar algunas temas de actualidad :

Ante las noticias aparecidas en los medios de comunicación, en referencia al llamado caso Pujol, creemos necesario que las organizaciónes políticas que defienden la consulta del 9-N, den una respuesta clar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
4 de setembre de 2014, 11.49 h

Pregunteu-vos: Perquè van córrer a canviar la llei i aforar al Rei? Just després obren el cas Pujol quan ja ho sabien des de fa 25 anys. Perquè es dediquen a magnificar tot l'afer Pujol, quan e tot Espanya de "Pujolets" (em refereixo als fills) com aquests, en tenen tots els pobles i ciutats plens? No caiguem amb les pèrfides trampes d'un Estat que té de democràtic, tan com aquell que deia: "Españoles todos". justícia sí, però amb lleis justes del país que volem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
4 de setembre de 2014, 11.42 h

#15 Sou allò que els catalans en diem "corcó", però els corcons són animalons que fan la seva feina amb coherència. Vostè perdoni que li ho digui, ni és coherent, ni és valent, i a més no té ni idea d'història i continua afegint una "S" a un cognom que com qualsevol cognom mereix respecte i dignitat humana i judicial. digui tot el que pensa amb nom i cognom real. No es disfressi com fan els covards. Malgrat tot, que tingui un molt bon dia i sobre tot vigili amb els corcons, fan molt ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
4 de setembre de 2014, 11.38 h

#25 En Montoro, físicament s'assembla a aquell personatge que va comunicar-nos per la televisió en blanc i negre, allò de: "Espanyoles, Franco ha muerto". Li deiem "El pajarito"


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
4 de setembre de 2014, 11.36 h

Molt Bon dia. El que no entenc, és que si volem una Democràcia que ens permeti auto governar-nos, caiguem amb les tripijocs i trampes del Estat i els partits catalans, es comportin com a sucursals del pensament estatal. Deixem estar ara la il·lustre família Pujol. Ja la jutjarem amb la Justícia Justa del País que Volem i no amb els paràmetres de la In-justícia In-justa del poder estatal espanyol. No perdem més el temps amb aquest vergonyós afer Pujol. Fa ja més de 25 anys que l'Estat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
4 de setembre de 2014, 10.28 h

AHIR LI VAIG DIR "PITUFO" AL MONTORO. AVUI PUC AFEIXIR QUE TE CARA D'USELL, ES A DIR BUITRE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.