directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La vacil·lada “gens legal” d’Albiol

Festeta privada de la plana major del PP a càrrec l’Ajuntament de Badalona

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

L’Alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, no té cap dubte i pensa que la ciutat és seva. I així ho ha volgut demostrar als seus col·legues durant la conferència política que el Partit Popular celebra a Badalona aquest cap de setmana. L’Alcalde pretenia celebrar una festeta privada pels dirigents del seu partit en un espai que no està disponible per ningú, l’excepcional Casa Clara. Per mala sort per ell, però, a Albiol se li ha vist massa el crostó. La jugada de remenar el cul davant la plana major del seu partit ha indignat a diversos badalonins i badalonines i la notícia ha corregut de seguida entre les xarxes socials i els partits municipals. Finalment, els populars han suspès "el cortijo" al·legant motius meteorològics, tot i que l’enxampada ha estat més que clara.

Comparteix
   


Etiquetes
El gangsterisme d’Albiol assenyalat amb el dit

Josep Duran, regidor socialista a la ciutat, va denunciar el fet ahir a través del seu twitter: “Albiol convida la cúpula del PP a sopar el divendres 5 de setembre a la Casa Clara del Parc de Ca l’Arnús que hem pagat tots”. Segons ha explicat al directe!cat, Duran va destapar-ho quan va veure la instància que sol·licitava l’espai entre els 19 i les 24h.

#CortijoPP: Una festeta privada pel morro d’Albiol

Tant Duran com diverses forces polítiques de la ciutat, han denunciat que la Casa Clara forma part del catàleg de patrimoni municipal i no té preu públic i que, per tant, aquest equipament per ara no podria ser utilitzat per finalitats privades -com és el cas de la conferència del PP. I és que, només un preu públic aprovat pel Ple de l’Ajuntament podria permetre la realització d’un acte com el que avui volien celebrar els membres de la cúpula popular. A més, tal com explica Duran, l’horari de tancament del parc és les 21h i per tant el “cortijo” dels populars suposaria mantenir el parc obert durant tres hores més -amb el que això pugui representar per l’administració local.

Amb tot, fonts extraoficials asseguren que el PP podia fer ús d’aquest espai emparant-se amb un inconcret “article 23”. No obstant això, l’article 23 de l’ordenança d’ocupació d’espais públics no sembla permetre, ni de lluny, un “guateque” com aquest. De fet, les crítiques i l'evidència han fet que els populars suspenguéssin l'acte, això sí, agafant-se en el mal temps com excusa però l'enganxada ja estava feta.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
6 de setembre de 2014, 18.09 h

MENSAJE AL GOVERN CATALÀ


Desde la Resistencia nos volvemos a dirigir a los miembros del Govern Català y en especial al President de la Generalitat, y por extensión a todas las formaciones políticas que están a favor del Derecho a Decidir para desgranar algunas temas de actualidad :

Ante las noticias aparecidas en los medios de comunicación, en referencia al llamado caso Pujol, creemos necesario que las organizaciónes políticas que defienden la consulta del 9-N, den una respuesta clar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
6 de setembre de 2014, 14.38 h

21 ) Ara que hu dius i ficaria el PALO DE ALCALDE a tots alcaldes Corruptes 44 per EL CUL Perr corruptes i lladres tambe al Alcalde de Badalona que va volguer agafa algu public per fer una festa privada i del seu partit politic el P.P. ... Tambe li ficaria per el cul a RAJOY I ALA VICEPRESIDENTA del Govern Espanyol per no deixar-nos FER LA CONSULTA ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos los catalanes).
6 de setembre de 2014, 12.42 h

#20

Puedes meterselo por el culo a tu hijo, a ver si asi se pone recto de una puta vez y deja de ir babeando los pasillos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
6 de setembre de 2014, 11.03 h

Consevol que li agradi una mica al Sadomasoquisme amb EL BASTON DE ALCALDE , .. Se podria fer servir per altres coses he per ejempler treura la Pols al traje del Alcalde de Badalona pero con el puesto ja ja ..


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
6 de setembre de 2014, 10.09 h

Albiol, quedas tan bufó fent un patonet al bastó d'alcalde ! Si vols jo en tinc dos, un com el que tú ensenyas de CAREI i el altre tot de MARFIL.

Quina trobada mes ridícula, MARCANT TERRITORI COM ELS GOSSETS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
6 de setembre de 2014, 09.40 h

P.P. = POLITICS CORRUPTES .... .... .P.P. = SOBRA-SOUS EN SOBRES DINER NEGRA IL-LEGAL .......... ... P.P. = ... CAS BARCENAS .... CAS GURTEL ........P.P. DE RAJOY Govern Español .. = RETALLADA DE LA LLEI DE LA DEPENDENCIA ........ ... P.P. = 5 NOIES MORTES A MADRID Culpa ajuntament de MADRID DEL P.P. .... .. ... EL . P.P. .. Tambe te DOS .. EX-- PRESIDENTES ... AUTONOMICOS .... Molt corruptes i lladres Com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
6 de setembre de 2014, 09.38 h

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=v_JaYsKnQFI


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Construïm un estat on valgui la pena viure fletxa LA REPÚBLICA DELS CATALANS ...............................
6 de setembre de 2014, 09.36 h

http://www.youtube.com/watch?v=zE2uxs1W7Ag

La independència de Catalunya no tan sols beneficiarà a Catalunya sinó inclús serà profitosa per a Espanya. Cal fer net.

Ara, amb el sotrac que suposa el procés independentista a Catalunya, Espanya té una oportunitat única: l'oportunitat de refundar-se. Espanya és un estat caduc, subsidiat per la UE, aclaparat per la burocràcia, amb tics dictatorial i feixistes heretat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
6 de setembre de 2014, 09.33 h

Em permeto recordar al PP que ser legal no és passar-se les lleis pel folre, sinó complir-les. Entesos, Albiol?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
6 de setembre de 2014, 09.31 h

ELS DEL P.P. Y P.S.O.E. = P.S.C. ... FREIXENETS i altres empreses Españoles a Catalunya pagaran el ANTA .. ANTI---INDEPENDENTISTA ....... ANTI---CATALA Ques fara a Tarragona per LA DIADA DE Catalunya tambe EL 11 DE SETEMBRE .. Pero ja veuen que sera un GRAN FRACÀS no hi aniran tantes persones com pensaben de voluntaris nomes es van presentar 50 dels 200 que esperaben mala señal els pinta en Bastos LA .... V... DE .. D .... DIADA No... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.