directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas: "la conseqüència directa del càlcul partidista és enfonsar el país"

El president de la Generalitat diu “Benvingut sigui un front del no, però que deixin votar"

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha referit aquest dissabte a la coalició contra la independència que va oferir la secretaria general del PP, Maria Dolores de Cospedal. "Benvingut sigui un front del no per votar el 9-N i votar que no, ho respectarem", ha assenyalat Mas en el Consell Nacional de CDC que ha servit per ratificar la nova direcció. "El que no permetrem és un front per no votar el 9-N. Que diguin que no, però que deixin votar", ha puntualitzat el líder de CDC, que també ha afirmat que l'actual Convergència "és la paret mestra" del procés sobiranista. A banda, Mas ha llençat un avís a ERC i els ha recordat que "la conseqüència directa del càlcul partidista és enfonsar el país".

Comparteix
   


Etiquetes
Mas: “Estem dempeus, amb l’ànim serè, l’esperit fort i ganes de fer el cim per contemplar el paisatge de la llibertat de Catalunya”

El PP, el que proposa és una coalició per no votar


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assenyalat aquest dissabte al migdia que respectaran un front del no si és "per votar el 9 de novembre i dir que no", perquè "sobretot som demòcrates". "El que ens interessa precisament si volem votar i decidir el nostre futur és que hi hagi partits que defensin el sí i altres que defensin el no", ha remarcat. Ara bé, Mas ha exclamat que "no és el mateix dir que no que no deixar votar" i per això ha alertat que no permetran el front que "de veritat" proposa el PP, que és "no votar el 9-N".

Avis a Esquerra

Mas s'ha referit al paper d'ERC, tot i que sense nombrar-la directament, i al desgast que pot estar patint el Govern durant aquests mesos i ha assenyalat que si "tenim ferides, cops i nafres" és perquè "nosaltres portem la part principal del combat del país". "Els que en aquest moment, després d'un combat tan dur com aquest, no tenen ferides, ni cops, ni nafres, és perquè en lloc de fer d'actors, estan fent d'espectadors", ha reblat.

La llibertat de Catalunya, 300 anys després

També ha deixat clar que des del Govern tenen "moltes ganes" de "fer el cim" i ha afirmat que "aquest és el camí que està fent CDC, CiU i molta gent d'aquest país" per "contemplar la llibertat de Catalunya, 300 anys després". Mas ha apel·lat al "consens polític, que tantes vegades ha fallat en aquest país" i ha reclamat que el "càlcul partidista que tantes vegades s'ha exagerat" passi a ser "secundari". "Quan ens fem el 'selfie' de país, aquest cop hem de poder dir que ens hem agradat", ha demanat.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Antoni fletxa Mataró
8 de setembre de 2014, 02.18 h

Els der ERC spon tant curts politicament , que ara volen anar junts amb el lloro de la CAMACHO per demanar explicacions a Jordi Pujol, abans de saber el que pot justificar-se. Mira que es ser uns autèntics gamerussos, anar amb una politica que se ha enrigut del Parlament. Bes a saber, son tant curts ERC
que inclús la podent presentar com a Presidenta de la Generalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Samurai fletxa Samurai
7 de setembre de 2014, 19.53 h

#15 tarat


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
7 de setembre de 2014, 16.54 h


#14 Eres cruel, Jorge, te ries de un defecto mio, que es el de no ser demasiado listo. Me gustaria ver que haces tu si hubieras nacido tontorrón como yo y, encima, te hubieras criado como yo en un puticlú, trajinando palanganas a los clientes de mi madre, algunos de los cuales me sodomizaban Y LUEGO NO ME DEJAJABAN SU DIRECCIÓN NI VOLVIAN A VISITARME, LOS MUY CERDOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
7 de setembre de 2014, 13.32 h

#12 =tarat mental escapat del manicomi o un neandertal que no ha evolucionat des de fa milers d'anys. No cal que li féu gaire cas, sinó es pot pensar que és molt important.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
7 de setembre de 2014, 13.03 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
7 de setembre de 2014, 12.37 h

#11 los catalanes estáis acabados, España seguirá mandando en ese territorio rebelde por muchos siglos, te guste a ti o no, eso no puedes decidirlo tú, que no eres más que una catalana rebelde que está jugando a ser mayor de edad y que quiere irse de la casa de sus padres para poder follar tranquila o masturbarse sin que sus papás la oigan jadear y gemir mientras se mete el dedo en el coño. Cataluña seguirá siendo española, o será borrada del mapa por las fuerzas terrestres del Ejé... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
7 de setembre de 2014, 11.59 h

Hem d'anar tots units, perquè la unió és la nostra força . Quants als polítics més val que es comportin amb maduresa o se'ls emportarà el vent sobiranista . Això val per a tots, per a ERC , concergència i Unió (o Desunió?), iniciativa , la CÚP i també expolítics com el Sr carod. Volem polítics decidits, valents i que compleixin amb el mandat del poble que els indica clarament cap a on volem anar. Ja n'hi ha prou de càlculs partidistes. Estem fent història amb majúscules i nom... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Emli fletxa Terrassa
7 de setembre de 2014, 11.25 h

Prou de crítiques i suposicions, ara toca recolzar al Molt Il·lustre President de la Generalitat Sr. Mas. Ara toca això i després ja veurem que se'n fa de tot plegat, però si no anem tots a una, ja sabem elque tindrem encara més misèria assegurada. Espanya està arruïnada. . . que pagarà?.
Pemsem serenament i obrem amb conseqüència ! !*! !.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablo en LAPAO) seguidme 500 años más haciendo el imbécil como yo (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES, republicanos incluidos (a hóstias) (obviamente excluidos de todos los españoles estamos los catalanes).
7 de setembre de 2014, 10.12 h

#8 Así me gusta, opinante ANÓNIMO, que odies Cataluña y sobre todo a los que luchan de verdad por INDEPENDIZARLA. Tu eres un buen español, uno de los QUE NO SE AVERGÜENZAN DE SER UN CHARNEGO FRANQUISTA CON UN PAR DE GÜEBOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
7 de setembre de 2014, 08.54 h

Miquel del Fai, montillisme de cartera; GENT COM TU, sou pitjors que l'Aznar o la adoslescent Calvet, que ja l'han apartada per fer el joc al PP-CIUDADANOS DE FRANCO! pero el paper del JunquerAs es indecent, indigne, de pocavergonya, que espera el cadaver del Sr.Mas, fumantse un puro des del seu sofa de gandul integral


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.