directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pànic unionista davant la probable victòria del 'sí' a Escòcia

Els líders britànics Cameron, Clegg i Miliband cancel•len un debat a Westminster i viatgen cap a Escòcia per evitar la independència

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Londres (ACN).- El primer ministre britànic i líder del partit conservador, David Cameron, el viceprimer ministre i líder liberal demòcrata, Nick Clegg, i el cap de l'oposició i líder laborista, Ed Miliband, han anunciat la cancel·lació de la sessió setmanal de control al govern dels dimecres a Westminster per fer campanya a Escòcia. La decisió coincideix amb el compromís dels tres partits d'oferir més autogovern als escocesos si guanya el 'no' al referèndum del 18-S. Els tres líders britànics faran campanya directa a Escòcia per salvar el Regne Unit després que les enquestes hagin confirmat la possibilitat d'una victòria del 'sí' al referèndum.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Els tres líders britànics coincidiran a Escòcia fent campanya, en un esforç sense precedents quan queda poc més d'una setmana pel referèndum. Els dimecres, el parlament de Westminster celebra la sessió de control al primer ministre, coneguda com a 'Prime Minister's Questions', en què els diputats pregunten al representant de Downing Street sobre l'acció del govern.
 
Sense Cameron ni el seu número dos, Clegg, per respondre preguntes, i sense el cap de l'oposició per a fer-les, el debat podria celebrar-se igualment, però amb un perfil molt més baix.

En un comunicat, Cameron i Clegg han justificat la decisió: "Hi ha moltes coses que ens separen, però n'hi ha una en la qual estem d'acord totalment, i és que el Regne Unit està millor junt. Per això tots hem acordat que el lloc apropiat per ser demà és Escòcia, no Westminster".
 
En el comunicat, també han destacat que el seu missatge als escocesos serà clar: "Volem que us quedeu". "Volem escoltar i parlar amb els votants sobre la gran elecció a la que han de fer front", han indicat els líders.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
Catala lliure fletxa Catalunya lliure
13 de setembre de 2014, 00.32 h

#23 anormal


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
sdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdvdv fletxa ghdfghfdhdfhhhdfhdhdfhdfhdfhd
11 de setembre de 2014, 18.03 h

Fabius: «França no reconèixerà un referèndum contrari a la Constitució d'un estat»
El ministre francès d'Exteriors s'adhereix a la posició oficial espanyola en ser interrogat sobre Catalunya pels periodistes



http://www.naciodigital.cat/noticia/74272/fabius/franca/no/reconeixera/referendum/contrari/constitucio/estat


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
10 de setembre de 2014, 14.39 h

#19 La diferència entre la persona que et suplanta #14 i #15 i l'Analcleto espaÑoleto jilipolleto #19 és que amb el de veritat et riues D'ELL i amb el suplantador et riues AMB ELL A més que l'imitador es pren la molèstia de pensar el que diu i redactar-lo i a més fa l'esforç d'adornar-lo amb una redacció molt adient. L'original, en canvi, es limita a copiar i enganxar el que li passa algun altre. APRÉN DEL TEU IMITADOR, ANALCLETO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Omplim els carrers de Barcelona fletxa i fem irreversible el referèndum i la independència Sí i Sí
10 de setembre de 2014, 14.24 h

http://www.youtube.com/watch?v=7fCqZAnl_jY

Qui té por a que els catalans votem i siguem consultats sobre la independència o qualsevol cosa?

Catalunya no va unir-se voluntàriament a Espanya, va ser brutalment conquerida però ara recuperarem amb vots allò que ens prengueren per les armes. La gent ens hem alçat en urnes per construïr un nou país, un país millor LA REPÚBLICA DELS CATALANS


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
10 de setembre de 2014, 14.15 h

esta gente va a intentar todo lo que pueda para atentar contra el Proceso Constituyente, no quepa ninguna duda, ya sabes cómo las gastan, intentarán sabotear la consulta, intentarán que nadie pueda votar,...¿y cómo lo harán ? Muy fácil...Los miembros del gobierno español y las fuerzas policiales, y todo el aparato del poder central ya están de acuerdo para poner en marcha todo tipo de acusaciones, cuanto menos tiempo quede para la consulta sacarán más supuestos casos de corrupción, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
En el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO) seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles estamos los catalanes).
10 de setembre de 2014, 14.06 h

La traición de Jordi Pujol. La forma de la confesión del 'expresident' revela que no tiene intención de aclarar prácticamente nada
Que no nos engañe ahora a los demás. No ha sido una confesión/estallido por razones de conciencia sino una confesión/cálculo al verse a punto de ser cazado. Y la ha preparado cuidadosamente con abogados y asesores fiscales para darle la forma técnica que minimice al máximo la cantidad de dinero que retornará.
Cualquier socialdemócrata sabe que si defra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
10 de setembre de 2014, 12.43 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Santi Vidal fletxa Barcelona
10 de setembre de 2014, 06.34 h

Passi el que passi a Escòcia, ha quedat ben clara la diferencia entre un govern demócrata i un grapat de franquistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Internacionalitzem i Guanyem fletxa .....................................
10 de setembre de 2014, 02.47 h

https://www.youtube.com/watch?v=Dfzd1aw7Rlc

Why Catalonia wants to be independent from Spain? Per què Catalunya vol independitzar-se d´espanya? Expliquem-nos al món i Guanyem el suport de l´opinió pública internacional. De nosaltres dep÷en que Catalunya se salvi o desaparegui per sempre com a poble.

SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE Sí i Sí


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
n el Siglo VII antes de Cristo (Victor Cucurull dixit). . . antes Aragoneses Orientales (que hablo en LAPAO) sigo 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit). fletxa VIVA FELIPE REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente incluidos en todos los españoles NO estamos los catalanes).
9 de setembre de 2014, 23.19 h




#13 Ah, el suflé se me desinflaba porque me quiboqué al pedir las pastiyas , les diije que queria Biafra en lugar de Viagra, y claro etá, me dieron unas patiyas que no me inflaban el suflé por mucho masaje que le diera mi novio.





Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.