directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Guia pràctica imprescindible per anar a la V

Et donem les claus jornada històrica de demà a Barcelona

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

Demà la capital de Catalunya afronta un repte mai vist a cap capital europea. Milers i milers de persones arribades de tots els racons del territori desembarcaran a Barcelona per formar la Via Catalana 2014. Per tal de garantir el bon funcionament de la jornada i contribuir en la vostra comoditat des del directe.cat us presentem una sèrie de recomanacions imprescindibles per a tots aquells que sereu a la V. No oblideu posar l'estelada al balcó abans de sortir de casa!

Comparteix
   


Etiquetes
Com arribar: Transport i mobilitat

Demà arribaran a Barcelona més de 2.000 autocars i 1.000 vehicles particulars. És per això que l’Ajuntament de Barcelona i Ara és l’Hora desaconsellen l’ús del cotxe i recomanen el transport pùblic.

Si veniu en cotxe, procureu compartir-lo amb altres assistents per omplir el màxim de places i contribuir a reduir el nombre de vehicles. Podreu seguir el trànsit a través del hastag #transit11s o l'usuari @BCN_mobilitat. Es recomana que aparqueu el cotxe fora del centre de la ciutat o a les ciutats del voltant de Barcelona i accediu al centre amb transport públic. Recordeu que demà Petrolis Independents tindrà la benzina més barata del principat.

La xarxa de metro funcionarà amb les mateixes freqüències que un dia laborable i es reforçarà amb personal d’atenció al públic i seguretat. Renfe també reforça els serveis i entre les 13:00 i les 17:00 hores, i a partir de les 19:00, circularan els serveis habituals d’un dia laborable. Les línies metropolitanes de FGC donaran servei com a laborable durant tot el dia. Les dues xarxes del tramvia també reforçaran el seu servei i durant la tarda oferiran freqüències de pas d’un dia laborable. La xarxa de bus quedarà alterada, informeu-vos al web de TMB

A quina hora hem d’arribar i fins quina hora hi hem d’estar?

Ara és l’hora recomana arribar a Barcelona abans de les 14:00h. Per repetir l’èxit del 2013 es demana la mateixa puntualitat responsable que l’any passat: cal que tothom sigui al seu tram a les 16:00h per poder començar a formar el mosaic. Al vostre tram el coordinador o coordinadora i 35 voluntaris us orientaran i us col·locaran a lloc.

Per poder fer la foto aèria i ensenyar al món la nostra mobilització cal que tothom estigui ben bé una hora en el seu tram a partir del tret d’inici (17:14). Per tant es demana a tothom que es quedi al seu lloc fins, com a mínim, les 18:15. Tanmateix, es recomana que seguiu el desenvolupament de l’acte a través de les pantalles i la ràdio.

Com puc estar informat?

La xarxa telefònica de Barcelona es reforçarà tot i així es preveuen col·lapses, especialment pel que fa a la xarxa 3G que, molt provablement caurà. És per això que l'opció més fiable per estar informat en tot moment és la ràdio. Podeu sintonitzar Catalunya Ràdio (102.8), RAC 1 (87.7) o La Xarxa (91.0), aquestes emissores retransmetran l’acte en directe. Feu servir un transistor tradicional o bé el mòbil (només si té aquesta funció sense necessitat d’utilitzar dades (3G)!!! , com hem dit segurament no hi haurà prou xarxa mòbil)
Segurament no podreu utilitzar les xarxes socials a l’hora punta de la tarda, però si durant el dia. Es recomana que pengeu les vostres fotos de la diada i les vostres impressions a partir de les 20:14 quan Ara és l’hora revelarà un hastag - de moment desconegut- que pretén ser Trending Tòpic Mundial.

Per seguir el desenvolupament de la mobilització durant el dia podeu seguir #InfoV - un hastag informatiu que ja funciona avui- i #UnitsPel9N el hastag proposat per Ara és l’hora que recull les piulades de la jornada.

Ara és l’hora també ha llençat una aplicació per a mòbils i tauletes (Android i Iphone) que amb notícies, agenda i notificacions.

El meu tram. I si no tinc tram?

Assegureu-vos que sabeu quin és el vostre tram abans de sortir de casa i com arribar-hi. Si us acompanyen persones que no s’han inscrit es recomana que s’inscriguin prèviament. En cas que el vostre tram estigui totalment ple i aquestes persones no es poden inscriure al mateix tram que vosaltres, es recomana que s’inscriguin igualment, a qualsevol tram. És important tenir el màxim de persones inscrites, no ens podran dir que érem menys!

Consells de seguretat

Si aneu a la V amb nens petits, poseu-los una targeta identificativa amb el vostre telèfon i tram.

Si veieu algun incident aviseu ràpidament als voluntaris del vostre tram, mantingueu la calma i, si la situació ho permet, feu fotos o vídeos de l’incident per poder facilitar la feina als Mossos. Sobretot, no respongueu a qualsevol insult o provocació de grups de fora la mobilització.

Si la provocació sorgeix de dins mateix de la concentració, allunyeu-vos d’allà on sorgeix, de forma calmada, sense precipitació, per tal que quedi al descobert i deixant obert un pas per a l’accés dels cossos de seguretat.

Porteu roba fresca i còmoda. Porteu aigua i beveu-ne sovint. Tot i que és un dia de festa, feu un àpat lleuger i eviteu l’alcohol, el cafè i el tè

Hi ha un espai per a persones amb mobilitat reduïda?

L’organització aconsella el tram 43 -prop de plaça Espanya- a les persones amb mobilitat reduïda, ja que serà més ample. Tot i així totes aquelles persones que tinguin una mobilitat reduïda i vulguin anar acompanyats dels seus familiars o amics als trams del seu territori ho poden fer lliurement. La diada serà una festa i tothom ha de passar-la amb els seus. Tot i així es recomana a les persones amb una mobilitat reduïda i als seus acompanyants que arribin a les 15:30 al seu tram per tal d’assegurar la seva comoditat.


+ informació: al web d'Ara és l'hora, podeu trobar el dossier del participant aquí

El directe.cat serem a l'estand número 15 de la Fira d'Entitats, a Arc de Triomf, no oblidis passar-nos a veure!



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
11 de setembre de 2014, 12.49 h

LLAMAMIENTO AL PUEBLO CATALÁN

Catalanes !!

Llega un año más la fecha de la Diada,y tenemos que demostrarles, a los españoles, todos los que estamos por la Independencia de las Naciones, que vamos a luchar por las libertades siempre, hasta el final, hasta conseguir la victoria o morir, no nos rendiremos !!
El Pueblo Catalán ha demostrado a lo largo de los siglos su capacidad de lucha contra el intento ,siempre vano , por parte del imperialismo español, de someterlo y poder actuar a su a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
FREEDOM FOR CATALONIA fletxa Estelades al balcó, fins a l'alliberació ((*(( .......................................
11 de setembre de 2014, 03.36 h

http://www.youtube.com/watch?v=eRdojWem2g0

La mobilització popular i la internacionalització de la nostra causa estan donant els seus fruits i cada vegada ens coneixen més arreu del món, despertem més simpaties i complicitats arreu però encara queda molt a fer. Aquesta 11 de setembre serà clau, de tots nosaltres depèn tornar a donar la volta al món i generar una gran repercussió internacional, si ho aconseguim e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
11 de setembre de 2014, 00.21 h

La nostre aliada és la força! Endevant!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
J.R..S.. fletxa Empordà , VCATALUNYA, un dels PAÏSOS CATALANS ! ! * ! !
10 de setembre de 2014, 23.51 h

#6

perdò:

el tercer vers ha de dir "el QUE ens empeny al present episodi"


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
J.R..S.. fletxa Empordà , VCATALUNYA, un dels PAÏSOS CATALANS ! ! * ! !
10 de setembre de 2014, 23.47 h




Compreneu-ho espanyols,

no es tracta pas de ràbia, tampoc d'odi,

el ens empeny al present episodi

és que volem fer el nostre camí sols.


Ens heu tractat a cops de bombes

ens heu traït mantes vegades

ens heu omplert de tombes

on jauen, sepultades

les nostres il.lusions desesperades.


Heu escapçat el nostre territori

regalant al francès moltes vessanes

esperant fer que el català mori

a les terres germanes



Ara hem dit "Ja n'hi ha prou!

ara ja és hora

de curar la ferida... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Catalonia: Europe's Next Country? fletxa www.helpcatalonia.cat
10 de setembre de 2014, 23.12 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs

Tots i cadascú de nosaltres som els millors embaixadors que té Catalunya.

Difonguem el nostre missatge al món sencer, expliquem als turistes qui som i què volem els catalans. Quan viatgem a l'estranger presentem-nos com a catalans, difonguem videos sobre la independència de Catalunya en anglès i d'altres llengües, aprofitem qualsevol oportunitat per fer-nos conèixer c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
10 de setembre de 2014, 21.14 h


#3 Des de fa més de sis mesos sabem que tu, nena, estàs completament sonada, i que només escrius bestieses dignes de nena histèrica


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de setembre de 2014, 20.43 h

Des de fa més de sis mesos en Tv3 no es parla d'un altra tema que no sigui aquest. Els telenotícies no són més que espais propagandístics dels nacional-separatistes, fins i tot, el Sindicat de Periodistes de Catalunya els ha cridat l'atenció perquè han deixat de fer periodisme per fer propaganda barata d'una part de catalans.

És una vergonya que, per sort, comença a saber-se en l'àmbit periodístic internacional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 26
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Donzell fletxa Ebre
10 de setembre de 2014, 19.11 h

EL FUTUR ÉS A LES NOSTRES MANS. ENDAVANT CATALANS, LA VICTÒRIA SERÀ NOSTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 de setembre de 2014, 18.38 h

De nosaltres depèn que Catalunya se salvi per sempre com a poble o desapareixi per sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.